Obsah fóra bubenici.com
Priemery bicích a problémy s nebubeníkmi čo kecaju do bicich
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 9:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ano, ja som len reagoval na ska-ma, ze mu tam chyba jedna cinela :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Lucas Perny
Usadlík

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 10:10 pm    Predmet: Tretia alternativa Odpovedať s citátom

Kupujem Ludwigi v kategorii za 30000 ale nie nove. Z inzeratu za 12000. Bonus : remo blany. Mínus : nie su nové a sú bez stoličky...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 10:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to že nie sú nové nevidím ako nedostatok ak je všetko v poriadku
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kvasha
Usadlík

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 10:43 pm    Predmet: Re: Tretia alternativa Odpovedať s citátom

Lucas Perny napísal:
Kupujem Ludwigi v kategorii za 30000 ale nie nove. Z inzeratu za 12000. Bonus : remo blany. Mínus : nie su nové a sú bez stoličky...

Heh, tie som maľ mať ja icon_lol.gif , ale našli sa TAMY a po ťažkom rozhodovaní sme sa rozhodli pre ne. Ber ich kým ich nepredá, za tú cenu paráda.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Lucas Perny
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 16, 2008, 11:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Urobil som malu fotogaleriu tych krasok :

http://fotoalbumy.azet.sk/johndensmore/moje-nove-lasky-bicie-ludwig-accent/?i9=15a4c5748355

Návrat hore
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 9:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja osobne mam velke priemery a mam ich rad icon_cheesygrin.gif
je to proste tlak...sak uz len kopak bubenika z in extremo...je to tusim 32" icon_cheesygrin.gif
je pravda ze na vacsie priemery treba vediet hrat, je to ine

a co sa tyka toho ze mi hraju na bicich tak aj u nas v kapele uz ich to preslo, basak to mal u prdele ale gitaristi mi tam sadali stale, no preslo ich to po par mesiacoch, teraz uz skoro vobec, je to o dobrych vztahoch...

no a do tretice chalani vedia ze kazdy sa vyzna do svojho nastroja najlepsie, sem tam este maju pokusy ze mi povie ze si tam predstavuje "tudzvvch chchchparam paramparamsplech svac bac" a oprskaju vsetko okolo, ale uz sa nad tym nepozastavujem icon_cheesygrin.gif .....na druhu stranu ked zlozi niekto song spytam sa ho na tempo, ci tam hce nieco pomale, ci rychle, ci vari atmosfericke icon_lol.gif

sorry som sa rozohnil icon_evil.gif
Návrat hore
Lucas Perny
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 9:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Python napísal:
no ja osobne mam velke priemery a mam ich rad icon_cheesygrin.gif
je to proste tlak...sak uz len kopak bubenika z in extremo...je to tusim 32" icon_cheesygrin.gif
je pravda ze na vacsie priemery treba vediet hrat, je to ine

a co sa tyka toho ze mi hraju na bicich tak aj u nas v kapele uz ich to preslo, basak to mal u prdele ale gitaristi mi tam sadali stale, no preslo ich to po par mesiacoch, teraz uz skoro vobec, je to o dobrych vztahoch...

no a do tretice chalani vedia ze kazdy sa vyzna do svojho nastroja najlepsie, sem tam este maju pokusy ze mi povie ze si tam predstavuje "tudzvvch chchchparam paramparamsplech svac bac" a oprskaju vsetko okolo, ale uz sa nad tym nepozastavujem icon_cheesygrin.gif .....na druhu stranu ked zlozi niekto song spytam sa ho na tempo, ci tam hce nieco pomale, ci rychle, ci vari atmosfericke icon_lol.gif

sorry som sa rozohnil icon_evil.gif

Ano. Presne moj človek. Velke priemery to je ono. Bonham s nimi prišiel a odštartoval tým novú éru rockovej hudby. Vyzerá to aj honosnejšie a dosiahnete pritom taky zvuk bicich, že ich v kluboch nemusite ani ozvučovat. Čo sa tyka hrania, hra sa na nich ovela ťažšie ako na malých. Treba tam mať naozaj techniku. Je to aj ovela naročnejšie ako u malých priemerov.
Inak vieščo je najlepšie? Keď tvojmu spoluhračovi povie typek v študiu že velke priemery a kovove rytmičaky sa dnes nenosia a potom ta bude presviedčat aby si si kupil bicie ake chce on. Ale už som povedal dosť!
Návrat hore
Python
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 10:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hahah icon_lol.gif
no by som ho asi poslal...nech si take kupi icon_biggrin.gif
ved to uz musi byt co za ... ze kecia druhym ludom do takyhto veci icon_question.gif
Návrat hore
javoxy
Usadlík

Založený: 27 Feb 2008

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 12:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom

to lucas: nezovseobecnoval by som to, ze na velkych priemeroch sa hra tazsie...niekomu ano, niekomu nie, kazdy ake ma radsej...podla mojho nazoru nemusis mat lepsiu techniku hry pri hre na velke priemery, to je hlupost...osobne hravam na male priemery, lebo inklinujem skor k jazzu, alternative a pod., a ich zvuk mi vyhovuje podstatne viac ako obrie priemery, ktore proste vysoko nenaladis...
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 8:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Mne sa hrá na priemeroch 10 12 14 velmi zle. Nejde ani tak o odlišný zvuk ako o neustály strach, že blanu netrafím ideálne. Ale to už bude deformácia mojími škopkami
Návrat hore
javoxy
Usadlík

Založený: 27 Feb 2008

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 10:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
Mne sa hrá na priemeroch 10 12 14 velmi zle. Nejde ani tak o odlišný zvuk ako o neustály strach, že blanu netrafím ideálne. Ale to už bude deformácia mojími škopkami

no ja osobne s tym problem nemam, trafim sa vzdy tak ako potrebujem...a ked s tym ma niekto problem, tak sa da podla mna si na to zvyknut casom...osobne mi tie male priemery pridu univerzalnejsie, lebo sa daju podladit, ked potrebjem basovejsi zvuk alebo nadladit...tie velke priemery je problem vysoko ladit...
Návrat hore
JoeY
Usadlík

Založený: 17 Júl 2007

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 12:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

fernetsrumom napísal:
tak podobne som to vyriesil aj ja... proste som hral v kapele s metalistami, hrali sme grunge, a gitarista bol totalne drevo v hre na bicie... tak som to vyriesil tak ze som zhabal palicky... samozrejme asi o tyzden som prisiel do skusobne a skoro som padol na r.t ... ty debili mi hrali na bicich s PERAMI !!!
klasickymi atramentovymi perami.... to ste mali videt rytmicak... samy flak..
ty chalani ma tak nas.ali, ze to bolo posledny krat co sme sa spolu videli...

No toto keby niekto spraví na mojich bubnoch, tak idem sedieť za vraždu....
Návrat hore
JoeY
Usadlík

Založený: 17 Júl 2007

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 12:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:

To máš pravdu, ak si zvyknutý na svoje priemery, tak na malýych priemeroch sa hrá horšie... ale veď to je sila zvyku, no nie ? icon_biggrin.gif
Návrat hore
palko182
Usadlík

Založený: 04 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 1:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no podla mna keď budeš hrať na menšie priemery aspon tak týžden tak si zvykneš to je len sila zvyku by som povedal .....ja chcem tiež vymeniť svoj prechod 12" za 10 " a kotol zo 16" na 14" ale kopák si nechám svoj jak mam 22"x18" ten môže mať veľké priemery icon_biggrin.gif
Návrat hore
Lucas Perny
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 6:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dal som na radu vas všetkych. Hladam si druhu kapelu.
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 8:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jasné, zvykol by som si, o tom nepochybujem
2 lucas: Sa s tým neserieš. Ja som sa rovnako nesral
Návrat hore
sasa
Nováčik

Založený: 13 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 23, 2008, 1:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no co sa tyka priemerov tiez sa chystam kupit bicie s velkymi priemermi viac sa mi lubi zvuk.
V kapele mi tiez do toho kecaju ale vacsinou si hram po svojom icon_cheesygrin.gif
Co sa tyka toho hrania na bicich tiez nas basak sem tam chcem ukazat co vie ale straaasne do toho trieska nenormalne vobec nema cit a ked mu poviem ze trosku jemnejsie tak sa ohradi tym ze ja tiez do toho tak trieskam hmmmm myslim si o tom svoje. o bicie mi tak ani nejde ved su to len Millenium ale najviac ma nastve ked mi trieska celou silou do cinel a hlavne najvacsia sranda je u chalanov ked si neco len tak pre seba hram chytat mi cinely vtedy ked iden na nu buchnut. to ma vie strasne nas..t bo su to predsa len Zildjiany co nestali par supek. ale za to som im povedala svoje na poslednej skuske.Dufam ze bude klud icon_cool.gif
Návrat hore
Python
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 23, 2008, 2:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hehe, aky problem...sak mu klepni po tych prstoch icon_biggrin.gif
Návrat hore
kvasha
Usadlík

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: Máj 23, 2008, 4:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_cheesygrin.gif Mne robil kamoš to isté, odporúčam to čo napísal Python. Chuderák, potom mal na rukách po **** otlačiek, na 2 bolo vidno mierne obrysy hlavičiek icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif .
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 23, 2008, 4:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ak sa ti chyta crasha, tak ani netreba klepnut po prstoch, staci dat vacsiu ranu na crash, pripadne dat ich viac a dotycneho to prestane bavit :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 4

Prejdi na: