| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1637 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 8, 2008, 8:33 pm Predmet: |
|
|
| :Dja som v pohode, ale mal si taky zvlastny nazor na vec, neries to uz dalej:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 118 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 5:27 pm Predmet: |
|
|
pekna zostava  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzankoo Prisťahovalec

Založený: 28 Jún 2007 Príspevky: 81
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 5:52 pm Predmet: |
|
|
| ja mam tiez rada Foo Fighters aj Davea, ale ako bubenik sa mi viac paci Taylor Hawkins. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: Máj 25, 2008, 7:56 pm Predmet: |
|
|
| Karr napísal: | pekna zostava  |
nic vynimocne nanho, on hrava vzdy s podobnym setupom |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 118 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 8:47 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | Karr napísal: | pekna zostava  |
nic vynimocne nanho, on hrava vzdy s podobnym setupom |
som mal namysli celkovo barva.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Maddox960 Nováčik

Založený: 17 Okt 2008 Príspevky: 33 Bydlisko: Little Italy,LC-city
|
Zaslal: novembra 22, 2008, 11:45 pm Predmet: |
|
|
Dave je podla mna fajn typek,myslim že hudbu vždy robil a robi od srdca,nebubnuje teraz nahodou pre Tenacious D? ,lebo sa mi zda ze som ho na nejakom ich koncerte videl..A pred par dnami som videl rozhovor s Corey Taylorom zo Slipknot kt.v nom basnil ze Dave je jeho oblubeny umelec a ze sa s nim chysta v blizkej buducnosti robit hudbu,tak ktovie co z toho vzíde.
btw.to s tym ze zalozil FF pre prachy a slavu som ani ja nejak nepochopil ved nikto nevie co sa po Kurtovej smrti dialo medzi clenmi ,ja osobne som rad ze nirvana skoncila lebo kapela co skonci ked je navrchole sa stane legendov,ale ak by sa vybrali zlym smerom bola by to len dalsia kapela kt.slavu vzal cas..a mozno sa chcel ako mnoho inych bubenikov vyjadrit inak-spevom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 498 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: novembra 23, 2008, 12:10 am Predmet: |
|
|
| Dobre, aby som to dal na pravú mieru, nakoľko som sa vyjadril trošku inak ako som myslel. Dave Grohl je fasa bubeník klobúk dole. Ale zoberte si situáciu: Metallica by sa v napr. v 90tom roku rozpadla, lebo James Hetfield by sa zastrelil/zastrelili by ho. Lars by o rok na to založil kapelu, v ktorej by bol gitarista. Stavím sa, že mnohých fanúšikov Metallici by asi je*lo, iný by to zase privítali. Viem, je to pritiahnuté za vlasy, ale takto mi to pripadá. Keď sa z bubeníka kapely, ktorá vymyslela nový štýl stane gitarista. Proste mne sa to nepáči, vám možno hej. Grohl je pre mňa bubeník. Howk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: novembra 23, 2008, 3:19 am Predmet: |
|
|
| Maddox960 napísal: | | Dave je podla mna fajn typek,myslim že hudbu vždy robil a robi od srdca,nebubnuje teraz nahodou pre Tenacious D? ,lebo sa mi zda ze som ho na nejakom ich koncerte videl.. |
to je jeden z jeho projektov, na wikipedii máš vypísané všetko kde hrá/hral
Myslím, že keby to Ulrichovi s tou novou kapelou išlo, prečo nie? Neviem čo sa ti, fernet, na tom stále nezdá Chlapec hrá na gitaru, basu, bicie a klavír, okrem toho je imo jeden z najlepších rockových spevákov a ešte ho aj baví hrať. A vo Foo Fighters sa odjakživa snaží zbaviť nálepky "bubeník z Nirvany" |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: novembra 23, 2008, 1:35 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | A vo Foo Fighters sa odjakživa snaží zbaviť nálepky "bubeník z Nirvany" |
No pre mňa ním zostane navždy. Prečo, to si prečítaj vyššie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maddox960 Nováčik

Založený: 17 Okt 2008 Príspevky: 33 Bydlisko: Little Italy,LC-city
|
Zaslal: novembra 23, 2008, 2:15 pm Predmet: |
|
|
mmm...zaujimave ako rozny nazor mozu mat ludia na takyto krok nejakeho bubenika ale ja by som larsovi ak by robil taku dobru pracu vo svojej kapele ako robi Grohl v FF povedal Go!ty by si bol radsej keby odisiel z hudobnej sceny a zvysok zivota bubnoval len doma pre susedov???alebo aby pokracoval v metallice aby pribrali nejakeho ineho spevaka a gitaristu s kt,by sa ako to povacsinou byva nestotoznila polovica publika .podobny pripad je aj Phill Collins, ja si myslim ze hudobnik moze za svoj zivot posobit aj vo viacerych kapelach a aj hrat na rozne nastroje,nepride mi na tom nic divne... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: novembra 23, 2008, 2:34 pm Predmet: |
|
|
| Jasné, že odchod z hud. scény ani bubnovanie v pivnici nie je alternatíva. Proste na vec mám taký názor, že keď sa chlapec presadí ako bubeník, tak by sa mal tomu ďalej venovať. Collins je pre mňa taktiež bubeník a nie spevák. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 874 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: novembra 30, 2008, 12:43 pm Predmet: |
|
|
jaaaj hoši...zbytočne sa tu handrkujete
Dave Grohl je pre mna pan umelec, ci je bubeník alebo gitarista, basgitarista alebo spevák...ved si zoberte ze ked vydal ten projekt pod názvom Probot, tak tesne predtým nahral nové CD v jeho materskej kapele Foo Fighters, odbubnoval album Queens of the stone age (+ stihol s nimi turne po Amerike) odbubnoval dalsie album pre Killing Joke, tým chcem povedať že ho to nesmierne baví...
k tomu že mal ostať bubeníkom: možno mal možno nemal, ja osobne tvorbu Foo Fighters povazujem za lepsiu ako tvorbu Nirvany (ale tým neodsudzujem hru Grohla v Nirvane) čiže pre mňa je Grohl skôr spevák a gitarista ako bubeník. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|