Obsah fóra bubenici.com

Bongo a podobne
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Perkusie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 18, 2008, 11:43 pm    Predmet: Bongo a podobne Odpovedať s citátom

Chcel by som si kupit bongo, djembe alebo nieco podobne na hru len tak pre radost doma, nie palickami ale rukami..nepotrebujem super extra zvuk, len nech je nejaky normalny, dajme tomu cez 1000 korun (moc sa v tych cenach neorientujem)...Moja otazka: Co, kde a za kolko si mam kupit?
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Nino-NINOADJ3XS&nid=20016&nparams=kod_id;9713
co tak kupit toto? pripadne je tam jedno za 499 Sk, ale kedze tam ti idioti nevedia dat fotku (nakolko to v zivote nevideli a ani nevedia ako to vyzera), tak neviem ani ja ako to vyzera
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
FROST
Prisťahovalec

Založený: 26 Dec 2007

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 9:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nie je tam napisany rozmer, ale podla popisu "extra small" by som povedal, ze je dost male... Moj osobny nazor je, ze cim vacsi priemer, tym vacsiu skalu zvukov a variacii vie takato perkusia dosiahnut. Co nie je tento pripad... Pravdepodobne bude ladeny dost vysoko, takze si to treba vyskusat, ci sa ti to vobec bude pacit. Podla mojho nazoru to velmi neznie, ale ja mam rad take plnsie, dunivejsie perkusie... fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 10:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zniet to nemusi, ja si na tom chcem hravat vlastne len doma pre zabavu rukami..uz nad tym par dni rozmyslam a ta myslienka sa mi paci
len neviem ci by to za 499 nebolo prilis male..keby tam aspon napisali ze kolko palcove to je...

Naposledy upravil Foo Fighter dňa Máj 19, 2008, 10:17 pm, celkom upravené 2 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
FROST
Prisťahovalec

Založený: 26 Dec 2007

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 10:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

To je dobra otazka. fi_lone_ranger.gif No... ale ked to nemusi zniet, tak to uz mozes pomaly skoncit na sedemdecke z kompotu a za usetrene dukaty si kupit aspon nejake palice icon_cheesygrin.gif Nie vazne, zase blbosti sa neoplati kupovat... Ale tym nechcem povedat, ze to co si sem dal je blbost, len si to treba vyskuusat.. Hlavne aby si ty bol spokojny fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 10:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

problem je v tom, ze si to nemam kde vyskusat a kupovat macku vo vreci sa mi velmi nechce
inac to za 499 je 4,5", kolko potom bude to za 1300? nechapem preco tam nepisu rozmery
edit: uz som na to asi prisiel, to mensie bude 4,5 a to vacsie 8"....kolko cm je jeden palec?
Návrat hore
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 19, 2008, 10:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2,5 icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: Máj 20, 2008, 12:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jj uz som si to aj vyguglil...cize to 4,5" je velmi male, tak radsej 8" (aj ked ideal pre mna by bol asi 6", ale neviem ci sa take robia a kde by som ho zohnal)
Návrat hore
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: Máj 20, 2008, 1:42 pm    Predmet: Ja mam Odpovedať s citátom

Bonga stagg - a su celkom v pohode ... tusim ze je to 6"+8" stali tusim 1500Skk pred par rokmi... :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: Máj 28, 2008, 4:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

myslim ze radsej by som chcel asi to djembe..o takom by si nevedel? nejaka rozumna kúpa na styl tych stagg bong

http://www.drumcenter.cz/eshop/djembe-tycoon-6-drevene-provazky/produkt-60627.html?PHPSESSID=7n424hqus68tgvru84g1id4sn5
no narazil som teraz na toto..myslim ze presne take chcem..problemom je cena..totiz to Nino 8" je lacnejsie nez toto Tycoon 6"...a 1590 Kč je celkom dost :(
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: Máj 28, 2008, 5:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

WWW.DRUMBLA.SK
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: Máj 28, 2008, 5:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

diky za link, ale najmensie co tam maju je prakticky 8"..a ja chcem 6"
okrem toho tam nie su ceny, aj ked na to by nebol problem sa opytat
Návrat hore
kuko

Založený: 31 Máj 2008

PríspevokZaslal: Máj 31, 2008, 4:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

neviete co su tie perkusie co sa ladia a potom su tie presnurovane co sa neladia. Tie co sa neladia su dost na prd ci ani nie ?? Lebo tiez rozmyslam na kupou niecoho takeho, ale nieco lacne by som chcel.

A este co hovorite na toto icon_arrowd.gif
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Headliner-RAMWONG7&nid=20016&nparams=kod_id;1708

alebo neviete nejaky obchod kde sa daju lacno kupit tieto perkusie ?
Návrat hore
kuko

Založený: 31 Máj 2008

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 7:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tu mi asi nikto nepomôze, no nic to icon_rolleyes.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 7:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no vela ludi sa tu perkusiami asi nezaobera
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: júna 8, 2008, 12:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Kuko, perkusii je strasne vela druhov, a roznymi sposobmi sa na ne hra. Snurovane sa daju tiez ladit, ale je to o dost obtiaznejsie. Ten ramwong netusim co je, podoba sa to na congo... Ak si chces hrat len tak pre seba odporucam djembe a odporucam minimalne 10" a vacsie (na tych mensich sa neda poriadne hrat bas) alebo darbuku (kovovu, pri keramickych je velke riziko znicenia), ak chces hrat pop, latinu, funk atd v kapele ako perkusionista, kup si congas, tamburinu, cowbell a shaker, postupne k tomu mozes prikupovat dalsie veci napr bonga, timbales atd. Ak chces mat nahradu bicich do unplugged zlozenia, alebo chces hrat flamenco, kup si cajon.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: júna 8, 2008, 12:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
Ak si chces hrat len tak pre seba odporucam djembe a odporucam minimalne 10" a vacsie (na tych mensich sa neda poriadne hrat bas)

toto je presne moj pripad..ale 10" sa mi zda moc velke..chcel som 6, ale zacinam sa priklanat k 8" :D
Návrat hore
chladnepivko
Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008

PríspevokZaslal: júna 8, 2008, 11:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
Kuko, perkusii je strasne vela druhov, a roznymi sposobmi sa na ne hra. Snurovane sa daju tiez ladit, ale je to o dost obtiaznejsie. Ten ramwong netusim co je, podoba sa to na congo... Ak si chces hrat len tak pre seba odporucam djembe a odporucam minimalne 10" a vacsie (na tych mensich sa neda poriadne hrat bas) alebo darbuku (kovovu, pri keramickych je velke riziko znicenia)

100% sa pripajam a odporucam.
ak si chces kupit nieco z cim sa da aj hrat..
tie 500korunove bonga si mozes akurat tak polozit na policku a utierat z nich prach..
Návrat hore
Tosho
Prieskumník

Založený: 22 Apr 2008

PríspevokZaslal: septembra 23, 2008, 5:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

A ešte, určite nie Nino od Meinlu.... je to detská séria... icon_eek.gif
Návrat hore
7Monixa7
Usadlík

Založený: 14 Jún 2008

PríspevokZaslal: septembra 23, 2008, 7:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja chodievam na dzembe tento skolsky rok. Odborucam tuto hru v skupine viacerych hracov..je to super atmoska:) Nas ucitel distribuuje Djembe. Cekni stranku www.volny.cz/djembe
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 23, 2008, 8:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

inak, čo sa mňa týka, táto téma sa môže zamknúť, ja som si to nakoniec rozmyslel :)
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Perkusie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 2

Prejdi na: