| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 754 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 11, 2008, 1:19 am Predmet: identita |
|
|
sám chcem v čo najbližšom čase ukázať svoju identitu,občas ma serie že sa tu niekto hra na múdreho a ani neviem kto to je či ma serie len zo žartu alebo je tak skúsený,nedá sa zakotviť v stanovách povinne identifikačné znaky alebo aspoň s kým tu mam česť diskutovať,web stránka mail kapela kde hra,čo keď bude hrať u nás a ja mu budem chcieť zobrať drink ani nebudem vedieť že u nás hrá  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: februára 14, 2008, 11:45 pm Predmet: |
|
|
| no tak jasne,ale povina identifikacia ti je nanic.Ked niekdo che dat najavo kdo je,tak da,ked nie tak moze klamat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 754 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 14, 2008, 11:47 pm Predmet: drums undeground |
|
|
| máš pravdu,tak to bude bez drinku |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 428 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: februára 17, 2008, 1:10 am Predmet: |
|
|
| ja sa zbytocne neukazujem, ked ma niekto hce vidiet najde si ma, :) a ked uz sme pri tom drinku, pozivas? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1178 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: júna 12, 2008, 9:43 pm Predmet: |
|
|
| animal666palermo napísal: | sám chcem v čo najbližšom čase ukázať svoju identitu,občas ma serie že sa tu niekto hra na múdreho a ani neviem kto to je či ma serie len zo žartu alebo je tak skúsený,nedá sa zakotviť v stanovách povinne identifikačné znaky alebo aspoň s kým tu mam česť diskutovať,web stránka mail kapela kde hra,čo keď bude hrať u nás a ja mu budem chcieť zobrať drink ani nebudem vedieť že u nás hrá  |
na to aby si vedel ze u vas niekto hra, su tu oznamy koncertov..a kedy odhalis tu svoju identitu? :D nie si nahodou Superman? :P
tak ma napadlo..a toto je venovane skor adminom (adminovi)...ze by kazdy mohol mat tam kde je nick, avatar, bydlisko a podobne, ze by tam mohla byt aj kolonka s nazvom kapely v ktorej hras..napriklad ze by hned pod nickom bolo napisane Kapela: "Názov Kapely"
inak zda sa mi to, alebo okrem Nightwolfa na forum nechodi nikto z moderatorov? sem - tam este Sehnsucht |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Usadlík

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 189 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: júna 13, 2008, 3:07 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: |
inak zda sa mi to, alebo okrem Nightwolfa na forum nechodi nikto z moderatorov? sem - tam este Sehnsucht |
jj, to som si všimol aj ja a to je dosť smutné, už som skoro zabudol, že ktorí to sú. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|