Obsah fóra bubenici.com
identita

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 11, 2008, 1:19 am    Predmet: identita Odpovedať s citátom

sám chcem v čo najbližšom čase ukázať svoju identitu,občas ma serie že sa tu niekto hra na múdreho a ani neviem kto to je či ma serie len zo žartu alebo je tak skúsený,nedá sa zakotviť v stanovách povinne identifikačné znaky alebo aspoň s kým tu mam česť diskutovať,web stránka mail kapela kde hra,čo keď bude hrať u nás a ja mu budem chcieť zobrať drink ani nebudem vedieť že u nás hrá icon_neutral.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: februára 14, 2008, 11:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no tak jasne,ale povina identifikacia ti je nanic.Ked niekdo che dat najavo kdo je,tak da,ked nie tak moze klamat.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 14, 2008, 11:47 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

máš pravdu,tak to bude bez drinku
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: februára 17, 2008, 1:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja sa zbytocne neukazujem, ked ma niekto hce vidiet najde si ma, :) a ked uz sme pri tom drinku, pozivas?
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: júna 12, 2008, 9:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
sám chcem v čo najbližšom čase ukázať svoju identitu,občas ma serie že sa tu niekto hra na múdreho a ani neviem kto to je či ma serie len zo žartu alebo je tak skúsený,nedá sa zakotviť v stanovách povinne identifikačné znaky alebo aspoň s kým tu mam česť diskutovať,web stránka mail kapela kde hra,čo keď bude hrať u nás a ja mu budem chcieť zobrať drink ani nebudem vedieť že u nás hrá icon_neutral.gif

na to aby si vedel ze u vas niekto hra, su tu oznamy koncertov..a kedy odhalis tu svoju identitu? :D nie si nahodou Superman? :P

tak ma napadlo..a toto je venovane skor adminom (adminovi)...ze by kazdy mohol mat tam kde je nick, avatar, bydlisko a podobne, ze by tam mohla byt aj kolonka s nazvom kapely v ktorej hras..napriklad ze by hned pod nickom bolo napisane Kapela: "Názov Kapely"

inak zda sa mi to, alebo okrem Nightwolfa na forum nechodi nikto z moderatorov? sem - tam este Sehnsucht
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
kvasha
Usadlík

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: júna 13, 2008, 3:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:

inak zda sa mi to, alebo okrem Nightwolfa na forum nechodi nikto z moderatorov? sem - tam este Sehnsucht

jj, to som si všimol aj ja a to je dosť smutné, už som skoro zabudol, že ktorí to sú.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: