Obsah fóra bubenici.com
Elektronické bicie
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Elektronika
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Bubonix
Prisťahovalec

Založený: 06 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 24, 2008, 11:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Co sa tyka hrania v panelaku aj o pol noci , moc s tym nesuhlasim ( asi jednine ak mate sietky ) mam doma sice uplne lacne Mileniumky ... ale asi by ma tiez nepotesilo keby niekto o polnoci zacal klepat snicle , lebo asi take to je hlucne.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 24, 2008, 11:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif :Dked si predstavim jak niekto o pol noci naklepava snicle tak sa musim smiat:D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 11, 2008, 1:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mne sa elektricke bicie tiez moc nevidia...no raz som mal moznost hrat koncert na takych tych original elektrickych bicich "z 85teho", normalne klasicke 6-uholnikove pady ci ako sa tomu nadava, strasne som sa smial ake to vydavalo zvuky a najvacsi lol na tom bol ze nemohli zniet dva zvuky naraz bo uz to bolo dodrbane takze som hral ako uplny vol icon_lol.gif
no skusenost to bola rozhodne zaujimava icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
majlo124

Založený: 14 Jún 2008

PríspevokZaslal: júna 14, 2008, 10:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Neviete kde by sa dali zohnať elektrické bicie a nejak lacno?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
joe
Usadlík

Založený: 20 Okt 2007

PríspevokZaslal: júna 14, 2008, 11:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
No ja by som odporucal cvicit co najviac na akusticke bicie, pokial taka moznost je, pretoze tvorba tonu sa podla mna celkom na elektrickych zmaknut neda, ale elektricke by som urcite ako alternativny set bral, hlavne kvoli moznostiam: hrat so sadami zvukov, ktore neimituju akusticke bicie a cvicit aj v noci a v panelaku /koordinacia atd sa na tom da cvicit bezproblemov/. A velmi zaujimava musi byt aj kombinacia akustickej a elektrickej supravy.

hentak to má spravené Rob Bourdon z Linkin Park. Má normál akustické...a ma tam aj myslím že nejaké 3 pady.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Elektronika Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 2

Prejdi na: