| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
lommbardo Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2007 Príspevky: 73 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: marca 11, 2008, 10:42 am Predmet: |
|
|
Hraj s nelakovanymi palickami a smykata sa ti nebudu ved velkosti paliciek su defaultne dane pri vsetkych znackach tak ti to moze byt jedno  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 346 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 11, 2008, 5:52 pm Predmet: |
|
|
| este je tu taka moznost zo sudka extremnejsieho. Botulotoxinom sa okrem vyhladzovania vrasok daju aj paralyzovat potne zlazy a normalne sa aj vykonava takyto zakrok na specializovanych pracoviskach lekarskej kozmetiky. neviem kolko to stoji ale vraj to funguje natrvalo...ta koza si zvykne a potom aj po tom ako botox prestane fungovat je cinnost potnych zliaz ovela slabsia, cize nebudu sa ti potit ruky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 308 Bydlisko: Trstená
|
Zaslal: marca 20, 2008, 3:31 pm Predmet: |
|
|
| Tak ja mam bicie v miestnosti kde je trochu chladnejsie a ruky sa mi nepotia vobec a ked hram v skole tak ano.Ked hrate skuste otvorit okno aby nebolo dnu moc teplo |
|
| Návrat hore |
|
 |
mayo Prieskumník
Založený: 28 Feb 2008 Príspevky: 8
|
Zaslal: marca 20, 2008, 3:47 pm Predmet: |
|
|
| skus vosk...celkom to pomaha |
|
| Návrat hore |
|
 |
PAISTE2002 Nováčik
Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 31
|
Zaslal: júna 13, 2008, 11:01 pm Predmet: |
|
|
| mayo napísal: | | skus vosk...celkom to pomaha |
nepomáha, je to "sajrajt", skôr používať nelakované palice |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2810 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: júna 13, 2008, 11:05 pm Predmet: |
|
|
| jemný samolepiaci šmirgel (pre gore metalistov hrubý šmirgel) je super vec, videl som to na upravenom samopale vz.58 a skúsil to aj na paličky a je to super |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 197 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: júna 13, 2008, 11:40 pm Predmet: |
|
|
| citácia: | | skôr používať nelakované palice |
tiez som mal problem...lakovane som si vsimol ze byvaju csibi sticks...u inych znaciek som to nevidel ale urite su...
ked som ich znicil a kupil nove nelakovane problem bol vyrieseny ...a este drzanie paliciek no  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drummer23 Nováčik
Založený: 07 Máj 2008 Príspevky: 25 Bydlisko: Sečovská Polianka
|
Zaslal: júna 14, 2008, 10:51 pm Predmet: |
|
|
| proti smykaniu paliciek je velmi dobre pouzit detský puder alebo je taka vec co sa vola magnezium myslim to je dostat v obchodoch pre horolezcov alebo pre takych zdvihacov tazkej vahy ta tak ale puder v pohode postaci pekne vysusi ruky |
|
| Návrat hore |
|
 |
PAISTE2002 Nováčik
|
Zaslal: júna 16, 2008, 12:10 am Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | jemný samolepiaci šmirgel (pre gore metalistov hrubý šmirgel) je super vec, videl som to na upravenom samopale vz.58 a skúsil to aj na paličky a je to super |
hmm,ten šmirgel nie je zlý nápad ale za pár minút intenzívneho hrania sa to vyšúcha jak hovado Hrubší až megahrubší šmirgel by som ja nedoporučoval, iba ak by niekto nemal rád svoje ruky a chcel si ich dočervena vyšmirglovať Fakt to trochu "odfajčuje" kožu - ten jemnejší...Magnezium som neskúšal, uvidíme čo to dá  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 886 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: júna 16, 2008, 1:30 am Predmet: |
|
|
| Naucit sa drzat palicky tak aby sa nesmykali je jedine spravne riesenie, inak nezajdete velmi daleko. Vyplyva to zo zleho drzania... zle drzanie, obmedzenie pohybu, pruznosti, presnosti, rezonacie... dlhodobe hranie so zlym drzanim moze viest taktiez k urazu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 197 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: júna 16, 2008, 7:47 am Predmet: |
|
|
| citácia: | | dlhodobe hranie so zlym drzanim moze viest taktiez k urazu |
napriklad od toho smirgla
ale je to pravda, je to o spravnom drzani... |
|
| Návrat hore |
|
 |
PAISTE2002 Nováčik
|
Zaslal: júna 16, 2008, 10:15 am Predmet: |
|
|
dovolím si nesúhlasiť ža to je len zlým držaním.tu posielam príklad ako potenie výrazne zabraňuje pohodlnému bubnovaniu a ide o Travisa Barkera, ktorý si myslím že za takmer 30 rokov bubnovania drží paličky 100%-ne.http://www.youtube.com/watch?v=dg1HCwekTAw&feature=related.Na konci si všimnite ako si "krieduje" ruky.to je asi to magnézium.Mne sobne sa ruky nepotia iba dovtedy, pokial nie som v nejakej uzavretej miestnosti kde je totálne teplo.A to je zrovna naša skúšobňa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 663
|
Zaslal: júna 16, 2008, 10:29 am Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | este je tu taka moznost zo sudka extremnejsieho. Botulotoxinom sa okrem vyhladzovania vrasok daju aj paralyzovat potne zlazy a normalne sa aj vykonava takyto zakrok na specializovanych pracoviskach lekarskej kozmetiky. neviem kolko to stoji ale vraj to funguje natrvalo...ta koza si zvykne a potom aj po tom ako botox prestane fungovat je cinnost potnych zliaz ovela slabsia, cize nebudu sa ti potit ruky. | a ja dokonca poznam jedneho blazniveho metalistu, ktory si to dal spravit, aby sa mu nezanasali jeho Paiste Pst5 a 502...ked ich chyta do ruk... magor |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: júna 16, 2008, 10:31 am Predmet: |
|
|
| dusan napísal: | | Naucit sa drzat palicky tak aby sa nesmykali je jedine spravne riesenie, inak nezajdete velmi daleko. Vyplyva to zo zleho drzania... zle drzanie, obmedzenie pohybu, pruznosti, presnosti, rezonacie... dlhodobe hranie so zlym drzanim moze viest taktiez k urazu. | tak tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: júna 16, 2008, 10:38 am Predmet: |
|
|
| PAISTE2002 napísal: | dovolím si nesúhlasiť ža to je len zlým držaním.tu posielam príklad ako potenie výrazne zabraňuje pohodlnému bubnovaniu a ide o Travisa Barkera, ktorý si myslím že za takmer 30 rokov bubnovania drží paličky 100%-ne.http://www.youtube.com/watch?v=dg1HCwekTAw&feature=related.Na konci si všimnite ako si "krieduje" ruky.to je asi to magnézium.Mne sobne sa ruky nepotia iba dovtedy, pokial nie som v nejakej uzavretej miestnosti kde je totálne teplo.A to je zrovna naša skúšobňa  | myslim ze u takychto bubenikov-jozefov Makov, je uplne jedno ci drzia palicky spravne... ,ked nic nehraju...,ale zato poriadne SILNO!!!! AAAAARGH!!!))
pozrite ho, tiez sa poti jak prasa... a aj hra nieco ale nestazuje sa...,cim to bude...
http://www.youtube.com/watch?v=1uDZBIBfOeY |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: júna 16, 2008, 11:10 am Predmet: |
|
|
| PAISTE2002 napísal: | dovolím si nesúhlasiť ža to je len zlým držaním.tu posielam príklad ako potenie výrazne zabraňuje pohodlnému bubnovaniu a ide o Travisa Barkera, ktorý si myslím že za takmer 30 rokov bubnovania drží paličky 100%-ne.http://www.youtube.com/watch?v=dg1HCwekTAw&feature=related.Na konci si všimnite ako si "krieduje" ruky.to je asi to magnézium.Mne sobne sa ruky nepotia iba dovtedy, pokial nie som v nejakej uzavretej miestnosti kde je totálne teplo.A to je zrovna naša skúšobňa  |
Tak Travis Barker potrebuje magnezium aby udrzal poriadne palicky. To ma dalsich 15 bodov dole.
Ide o to, ze ked drzi bubenik palicku styl zverak, alebo rovnako ako kombinacky pri praci, tak ani magnezium nema velmi valny efekt. Navyse si neviem predstavit pocas koncertu ked neexistuje nic len hudba mat v hlave myslienkovy pochod, ze sa mi smykaju palicky a medzi skladbami si musim davat na ruky magnezium. Mimochodom ziadneho bubenika co si dava na ruky magnezium som v zivote nevidel. Ani na koncertoch, kde hrali vacsinou pani ktori maju drzanie zmaknute o par tried inak ako Travis Barker a aj osobne poznam par vybornych a velmi dobrych bubenikov ktori by mohli Travisa Barkera o drzani poucit a magnezium by povazovali za nevydareny vtip. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 346 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: júna 16, 2008, 12:04 pm Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | a ja dokonca poznam jedneho blazniveho metalistu, ktory si to dal spravit, aby sa mu nezanasali jeho Paiste Pst5 a 502...ked ich chyta do ruk... magor | Haha, tak kvoli zanasaniu strednotriedovych cinelov by som si to nedal robit...A ked som o tom pisal, vobec som netusil, ze existuje bubenik, ktory si to dal spravit. To je fakt supa.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: júna 16, 2008, 12:08 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | MrMetronome napísal: | | a ja dokonca poznam jedneho blazniveho metalistu, ktory si to dal spravit, aby sa mu nezanasali jeho Paiste Pst5 a 502...ked ich chyta do ruk... magor | Haha, tak kvoli zanasaniu strednotriedovych cinelov by som si to nedal robit...A ked som o tom pisal, vobec som netusil, ze existuje bubenik, ktory si to dal spravit. To je fakt supa.  | hej veru... , sam som nechapal... |
|
| Návrat hore |
|
 |
atiles Usadlík

Založený: 01 Okt 2006 Príspevky: 139 Bydlisko: žilina
|
Zaslal: júna 16, 2008, 12:17 pm Predmet: magnézium |
|
|
| Možno potreboval magnézium na ukľudnenie, možno mal len depku. Ja som používal paličky bez povrch. úpravy, šmýkali sa mi práve vtedy ked som sa nepotil a nebol som rozohriaty/rozcvičený. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: júna 16, 2008, 12:19 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | MrMetronome napísal: | | a ja dokonca poznam jedneho blazniveho metalistu, ktory si to dal spravit, aby sa mu nezanasali jeho Paiste Pst5 a 502...ked ich chyta do ruk... magor | Haha, tak kvoli zanasaniu strednotriedovych cinelov by som si to nedal robit...A ked som o tom pisal, vobec som netusil, ze existuje bubenik, ktory si to dal spravit. To je fakt supa.  |
Nemam rad prispevky do vetra ktore nic nove nepovedia, ale jeden musim. Neda mi tiez nenapisat, ze je to absolutna bomba a vrchol vsetkeho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|