Obsah fóra bubenici.com
Sonor club
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 8:39 pm    Predmet: Re: hehehe Odpovedať s citátom

jansk napísal:
ako tak pozeram na foto mam naopak tie nozicky na kopaku tak si ich musim prehodit .

:D:D:D:D ja som mal tiez najprv naopak, ixáky som mal :D:D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jansk
Nováčik

Založený: 31 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 9:11 pm    Predmet: Re: hehehe Odpovedať s citátom

a este to ze mi na jednej tej nohe chyba ta guma to ma trochu vytocilo

Naposledy upravil jansk dňa apríla 8, 2008, 9:28 am, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
jansk
Nováčik

Založený: 31 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 9:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Pajas napísal:
3003 jsou z lipového dřeva a poslední vrstva je javor icon_idea.gif
to jen pro informaci fi_lone_ranger.gif

pajas asi to je tak ako ty vravis moc som sa nezaujimal o tieto technicke veci ale teraz uz ked mam lepsie bubny tak som nasal za par dni tolko informacii o tych sonoroch ako za cely zivot nie o ziadnom nastroji
Návrat hore
Pajas
Prieskumník

Založený: 10 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 10:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to jansk: jasné,jsem na tom stejně icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Karr
Usadlík

Založený: 06 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 13, 2008, 1:50 pm    Predmet: Sonor club Odpovedať s citátom

Cawte
Mate niekto skusenosti so SONOR FORCE 507??
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 13, 2008, 1:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som hral na 503, co je prakticky to iste a bol som spokojny
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
miso03
Prisťahovalec

Založený: 27 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 13, 2008, 2:06 pm    Predmet: Re: Sonor club Odpovedať s citátom

Karr napísal:
Cawte
Mate niekto skusenosti so SONOR FORCE 507??
Hram na nich cca pol roka, za tu cenu su to podla mna dobre bicie. Pocitaj ale hned s vymenou blan, tie co tam su som mal do mesiaca roztrhnute (kopakova vydrzala 4 mesiace). Mne osobne sa nepaci zvuk prechodov, radsej by som mal 10 a 12 ako 12 a 13 ale na zaciatok bohate stacia.
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 19, 2008, 8:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom

njn, treba falam slam...
Návrat hore
Master93

Založený: 31 Máj 2008

PríspevokZaslal: Máj 31, 2008, 12:13 pm    Predmet: Prosba Odpovedať s citátom

Ahojte mám otázku na Vás:
Je možné kúpiť samotné Sonor tom tom malej veľkosti vo wine red farbe???
Prosím o odpoveď na moje ICQ: 438993157
Ďakujem
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: Máj 31, 2008, 2:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Aká rada? Aký rozmer? ... icon_neutral.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
drummer23
Prieskumník

Založený: 07 Máj 2008

PríspevokZaslal: júna 3, 2008, 11:15 am    Predmet: dvojslapka Odpovedať s citátom

mam dvojslapku sonor seriu 400 alebo daco take iste len nesom isty... a je velmi dobra rychla a cenovo dostupna nemam z nou ziadne problemy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Qu!r!@5h
Usadlík

Založený: 18 Nov 2006

PríspevokZaslal: júna 17, 2008, 4:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Chlapci, chcem sa spytat ake mate skusenosti so Sonoristami? Pytam sa preto, ze chcem kupit maly bubon a na SR neposielaju na dobierku ale poslu fakturu, ja zaplatim a potom mi poslu tovar. Nechcem dat o*ebat (aj ked myslim ze tu to nehrozi) tak sa preto pytam aj vas.
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 17, 2008, 6:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Františka poznám 20 rokov a je to ten najférovejší človek na svete.. ešte nejaké otázky?
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: júna 17, 2008, 9:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

kedze som sonorista, tak svoj 1000. prispevok pisem prave sem :)

k veci - u mojho hi-hat stojanu sa mi stalo, ze ta tenka tycka sa mi vnutri uz dvakrat odkrutila - jedina vec co sa mi na mojich bicich nepaci..ale asi to budem po kazdej skuske pre istotu dotahovat :)
(viem ze moj prispevok ma prakticky nulovu informacnu hodnotu, ale keby som napisal len tu vetu hore, bolo by to onicom:D)

edit: vraj uz som bubenik :D, tak dnes som sa konecne stal bubenikom xD
Návrat hore
Qu!r!@5h
Usadlík

Založený: 18 Nov 2006

PríspevokZaslal: júna 18, 2008, 7:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Františka poznám 20 rokov a je to ten najférovejší človek na svete.. ešte nejaké otázky?

Presne toto som chcel pocut. icon_cheesygrin.gif Dik Emil.

//edit: Predsa len mam este 1 otazku: Keby som to dnes objednal a ratame s tymi postupmi kt. som napisal, doslo by to do buducej soboty? Aspon tak orientacne.
Návrat hore
OondroO
Usadlík

Založený: 24 Apr 2007

PríspevokZaslal: júna 20, 2008, 12:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

takze,po dneskajsku,uz aj ja sa mozem radit do klubu "Sonor" ...prave som kupil Sonor 3005 20,10,12,14 HW400 ....a som nadmieru spokojny ..(+ blany G2 a EC2) ... a este budu puzdra .. fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: júna 20, 2008, 2:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

napis kontaktne udaje, pridaj fotku a 500 Sk zápisné, do 2 tyzdnov ti bude zaslany clensky preukaz icon_lol.gif icon_lol.gif
gratulujem :)
Návrat hore
OondroO
Usadlík

Založený: 24 Apr 2007

PríspevokZaslal: júna 20, 2008, 3:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no,ja uz som uplne vystaveny ...emam uz ani haka ...a foto http://bubenici.com/topic1548.html
Návrat hore
FROST
Nováčik

Založený: 26 Dec 2007

PríspevokZaslal: júna 24, 2008, 4:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mam kritiku do vlastnych radov, ale nevyhnem sa tomu :) Minule ma totiz Sonor na*ral (aj som si zanadaval :) . S bubnami som naprosto spokojny, ale ten HW.... na zaplakanie. Ked som si kupoval bicie, myslel som si, ze ak nekupim hned ten "najlepsi" hw, nic sa nedeje, vezmem predsa rad 400ku. Ale mylil som sa asi.. Velmi ma prekvapilo to spracovanie, a najviac asi zavit! (Vdaka bohu, ze cymbal stand som vzal len jeden.) Ked chcem cinel utiahnut srobom zhora, citim sa ako keby som mal amati spred 100 rokov! ... Neviem ci je ten zavit makky, alebo som ja s tym nejak zle zaobchadzal, ale skratka ten srob tam nie a nie pasovat.. ! Yamaha HW ktory mam je 1000 krat lepsi. Som z toho prekvapeny, ale Sonor ma v tomto sklamal. Yamaha aj najnizsi rad HW je spracovany naprosto profesionalne, vsetko presne sedi a klze sa jak po masle. Sonor nie.. Mate s tym skusenost aj vy? Ci len ja som debil fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 24, 2008, 5:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Niesi debil. Čo sa závitov na nožičkách stojanov týka, funguje bez rozdielu série/modelu jeden recept: Sonorácke netreba doťahovať ( od novoty) "na krv".. Drží to luxusne aj pri -oproti iným značkám- miernom dotiahnutí. Tiež som urobil podobnú chybu pri 5000series, až kým som na túto skutočnosť nebol upozornený... Jasné je, že po 30tom fest zatiahnutí ide ten závit pomaly s***ť...
Iná vec je systém poziciovania činelového ramena, tam to je naozaj funkčné len na menšie priemery, resp. ľahšie činely... Mám 4 boom army 400series asi 8 rokov, používam ich len na splash-e a max. 16" crash. Tam mi to drží bez problémov . Ride by som na to nevešal nikdy...
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 7 z 10

Prejdi na: