| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
kvasha Šialenec

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 327 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: júna 30, 2008, 5:20 pm Predmet: |
|
|
| Python napísal: | my sme u vojakov...posadkovy dom armady, zadarmo, teda hrame na ich akciach a je tam 24h vratnik, klucik na podpis, skusopbna snov  |
Ty hadeeeeeeee, to jak ste vybavili? Čo máš oca vojaka? Kde to je (v akom meste) a to nevadí tým slovenským patriotom že tam rachotíte? Heh, 100% zabezpečenie skúšobne . |
|
| Návrat hore |
|
 |
chladnepivko Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008 Príspevky: 86 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: júna 30, 2008, 5:22 pm Predmet: Re: preco im bicie vadia? |
|
|
| 7Monixa7 napísal: | Asi nebudem mat ani kde cvicit, akurat si bicie odlozim do otcovej garaze a zakryjem ich aby na ne nepadal prach...to je hrozne jedine moj stryko (vdaka mu velika aj za to) chape moju chut buchat na nich...povedzte mi preco sa idu ludia zblaznit z bicich?
som z nitry a ak niekto mate nejaky tip na nejaku miestnost kde by bolo mozne dat si moje a kamoskine bicie s tym, ze iba my dve by sme si tam chodili zabuchat prosim dajte vediet... je to surne... |
hmm, no ja som tiez z NR a tiez nemam prietor. pravdepodobne si dam s kapelou inzerat.
takze keby si ochotna sa skladat na najom rozumnym dielom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 232 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: júna 30, 2008, 6:01 pm Predmet: |
|
|
je to v LM a vybavili sme to tak ze sme sa proste sli spytat cio nemaju nejaky volny priestor a oni nam povedali vypracte tento sklad, mame tu same chujoviny a nech sa paci je vas tak sme zapracovali a mame...tieto posadkove domy su aj v inych mestach, zistite si ci nie je aj v nitre...nebyt PDA v LM tak sme bez kultury co je dost paradoxne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Usadlík

Založený: 14 Jún 2008 Príspevky: 140
|
Zaslal: júla 1, 2008, 12:00 am Predmet: Re: preco im bicie vadia? |
|
|
| citácia: |
hmm, no ja som tiez z NR a tiez nemam prietor. pravdepodobne si dam s kapelou inzerat.
takze keby si ochotna sa skladat na najom rozumnym dielom  |
jasne to by nebolo zle...lebo aj kapela sa planuje od septembra, nejak teda spravime "prieskum skusobni" ne??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Usadlík

|
Zaslal: júla 17, 2008, 8:25 pm Predmet: |
|
|
Ahojte potrebujem pomoc:
s vyberom strieborneho spreja na obruce mojich bicich. aky kupit?? chcem ich nasprejovat lebo su trochu hrdzave..neviem presne ako to urobit ale cem to urobit a naucit sa to zaroven. a ako este vylepsit bicie? nejake tipy...nestihla som si prejst cele forum mozno sa o tom nekde pise neviem
neviete ci moze folia ktorou budu bicie prikryte ublizit bicim? taka cierna?
posim
ked si spomeniem co som este cela editnem...jaj som ako stara teta |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2988 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: júla 17, 2008, 11:35 pm Predmet: |
|
|
obruče by som prestriekal všetky, no rozhodne nie "striebornou". Je chyba čakať chróm efekt. Zostane len matná šedivá. Takže kúp niečo odvážne a prestriekaj všetky. Farbu korpusov môžeš zmeiť fóliou alebo prestriekaním.
Je toho vela do coho sa daju schovat prachy |
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Usadlík

|
Zaslal: júla 18, 2008, 8:23 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | obruče by som prestriekal všetky, no rozhodne nie "striebornou". Je chyba čakať chróm efekt. Zostane len matná šedivá. Takže kúp niečo odvážne a prestriekaj všetky. Farbu korpusov môžeš zmeiť fóliou alebo prestriekaním.
Je toho vela do coho sa daju schovat prachy |
heh to viem a hlavne je prachov malo...:D a mas nejaky tip na sprej? lebo netusim...hlavne aby to bolo proti hrdzi a aby to bolo leskle aco najlepsie vyzeralo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: júla 18, 2008, 8:57 pm Predmet: |
|
|
| tak keď máš tie obruče hrdzavé,najsôr ich treba tej hrdze dôkladne zbaviť,inak bude veselo korodovať ďalej.To by som robil drotenou kefou alebo brúskou s droteným kotúčom,očistil a odmastil.A nastiekal by som to kvalitným sprejom na kovy,farbu si vyber sama. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: júla 18, 2008, 9:11 pm Predmet: |
|
|
| tak jest, hrdza je sviňa. Ak chceš lesk tak máš celkom problém. Po brúsení zostanú jemnučké vlásočnice a tie treba schovať pod farbu. Bude treba aspoň 2 vrstvy a dosiahnutie lesku aj vrstvu bezfarebného laku. Ideálne 2 a tú druhú rozleštiť (to sa robí najjemnejším pieskom alebo superjemným brúsnym papierom) |
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Usadlík

|
Zaslal: júla 18, 2008, 10:03 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | tak jest, hrdza je sviňa. Ak chceš lesk tak máš celkom problém. Po brúsení zostanú jemnučké vlásočnice a tie treba schovať pod farbu. Bude treba aspoň 2 vrstvy a dosiahnutie lesku aj vrstvu bezfarebného laku. Ideálne 2 a tú druhú rozleštiť (to sa robí najjemnejším pieskom alebo superjemným brúsnym papierom) |
ufff..no nevim ci sa do toho dam |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: júla 18, 2008, 10:12 pm Predmet: |
|
|
| veru,radšej to nechaj tak.Ak chceš aby to vyzeralo dobre,nebude to prácička na jedno popoludnie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: júla 18, 2008, 11:20 pm Predmet: |
|
|
Pre skutočné krásny a dokonalý vzhlad by som to zveril odborníkom, niekde do práškovej lakovne....
No takú custom investíciu by som si asi 100x premyslel či sa oplatí |
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Usadlík

|
Zaslal: júla 20, 2008, 4:15 pm Predmet: |
|
|
len chcem sa o ne trosku postarat...nech su ciste a pekneeeeeeeeeeeee uvidim ci sa bude cet strykovi pomoct mi..ale tu hrdzu znicim ked aj za tyzden ale znicim...hadam sa mi to podari ked som baba no nie?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: júla 20, 2008, 10:32 pm Predmet: |
|
|
ja som sa po kúpe starým amatiek zavrel na 2 dni do sklepa, cele som ich rozobral a vyumyval.
To iste ma o rok cakalo ked som isiel menit ich farbu |
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Usadlík

|
Zaslal: júla 24, 2008, 6:40 pm Predmet: Help |
|
|
Mam doma rozlozene bicie ako ich poskladaaaaaaaaaaaaaat??? ja to vazne nevim teda napr hajtku idem to vyskusat ale prosim o pomoc  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

|
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Usadlík

|
Zaslal: júla 26, 2008, 10:19 am Predmet: |
|
|
a ako tak som ich dala dokopy ale neni to zle video dakujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
evibell
Založený: 06 Sep 2008 Príspevky: 2
|
Zaslal: septembra 6, 2008, 11:51 pm Predmet: rezonuje strunik |
|
|
| strunik rezonje s basou, nechutne bzucanie brr, a fakt neviem ako to vyriesit, please help |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 6, 2008, 11:59 pm Predmet: |
|
|
Nijako, nevyriesis to. Robil to kedysi aj moj amati snare (hodnota max 500) a robi to aj kamosov Tico Tores signature snare (25 000).
Je to fyzika s tou sa vykyvat neda |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

|
Zaslal: septembra 7, 2008, 10:56 am Predmet: |
|
|
to nerezonuje len s basou, ide o urcite tony (frekvencie) ktore rozvibruju strunnik...napr. mne rezonuje aj s tretim prechodom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|