Obsah fóra bubenici.com

Pomoc s urcitimi vecami :)
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
kvasha
Šialenec

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: júna 30, 2008, 5:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Python napísal:
my sme u vojakov...posadkovy dom armady, zadarmo, teda hrame na ich akciach a je tam 24h vratnik, klucik na podpis, skusopbna snov icon_cool.gif

Ty hadeeeeeeee, to jak ste vybavili? Čo máš oca vojaka? Kde to je (v akom meste) a to nevadí tým slovenským patriotom fi_lone_ranger.gif že tam rachotíte? Heh, 100% zabezpečenie skúšobne icon_lol.gif .
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
chladnepivko
Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008

PríspevokZaslal: júna 30, 2008, 5:22 pm    Predmet: Re: preco im bicie vadia? Odpovedať s citátom

7Monixa7 napísal:
icon_cry.gif Asi nebudem mat ani kde cvicit, akurat si bicie odlozim do otcovej garaze a zakryjem ich aby na ne nepadal prach...to je hrozne jedine moj stryko (vdaka mu velika aj za to) chape moju chut buchat na nich...povedzte mi preco sa idu ludia zblaznit z bicich? icon_mad.gif

som z nitry a ak niekto mate nejaky tip na nejaku miestnost kde by bolo mozne dat si moje a kamoskine bicie s tym, ze iba my dve by sme si tam chodili zabuchat prosim dajte vediet... icon_cry.gif je to surne...

hmm, no ja som tiez z NR a tiez nemam prietor. pravdepodobne si dam s kapelou inzerat.

takze keby si ochotna sa skladat na najom rozumnym dielom icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: júna 30, 2008, 6:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

je to v LM a vybavili sme to tak ze sme sa proste sli spytat cio nemaju nejaky volny priestor a oni nam povedali vypracte tento sklad, mame tu same chujoviny a nech sa paci je vas tak sme zapracovali a mame...tieto posadkove domy su aj v inych mestach, zistite si ci nie je aj v nitre...nebyt PDA v LM tak sme bez kultury co je dost paradoxne icon_idea.gif
Návrat hore
7Monixa7
Usadlík

Založený: 14 Jún 2008

PríspevokZaslal: júla 1, 2008, 12:00 am    Predmet: Re: preco im bicie vadia? Odpovedať s citátom

citácia:

hmm, no ja som tiez z NR a tiez nemam prietor. pravdepodobne si dam s kapelou inzerat.

takze keby si ochotna sa skladat na najom rozumnym dielom icon_biggrin.gif

jasne to by nebolo zle...lebo aj kapela sa planuje od septembra, nejak teda spravime "prieskum skusobni" ne?? fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
7Monixa7
Usadlík

PríspevokZaslal: júla 17, 2008, 8:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ahojte potrebujem pomoc:

s vyberom strieborneho spreja na obruce mojich bicich. aky kupit?? chcem ich nasprejovat lebo su trochu hrdzave..neviem presne ako to urobit ale cem to urobit a naucit sa to zaroven. a ako este vylepsit bicie? nejake tipy...nestihla som si prejst cele forum mozno sa o tom nekde pise neviem

neviete ci moze folia ktorou budu bicie prikryte ublizit bicim? taka cierna?

icon_eek.gif posim

ked si spomeniem co som este cela editnem...jaj som ako stara teta
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: júla 17, 2008, 11:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

obruče by som prestriekal všetky, no rozhodne nie "striebornou". Je chyba čakať chróm efekt. Zostane len matná šedivá. Takže kúp niečo odvážne a prestriekaj všetky. Farbu korpusov môžeš zmeiť fóliou alebo prestriekaním.
Je toho vela do coho sa daju schovat prachy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
7Monixa7
Usadlík

PríspevokZaslal: júla 18, 2008, 8:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
obruče by som prestriekal všetky, no rozhodne nie "striebornou". Je chyba čakať chróm efekt. Zostane len matná šedivá. Takže kúp niečo odvážne a prestriekaj všetky. Farbu korpusov môžeš zmeiť fóliou alebo prestriekaním.
Je toho vela do coho sa daju schovat prachy

heh to viem a hlavne je prachov malo...:D a mas nejaky tip na sprej? lebo netusim...hlavne aby to bolo proti hrdzi a aby to bolo leskle aco najlepsie vyzeralo...
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: júla 18, 2008, 8:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak keď máš tie obruče hrdzavé,najsôr ich treba tej hrdze dôkladne zbaviť,inak bude veselo korodovať ďalej.To by som robil drotenou kefou alebo brúskou s droteným kotúčom,očistil a odmastil.A nastiekal by som to kvalitným sprejom na kovy,farbu si vyber sama.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: júla 18, 2008, 9:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak jest, hrdza je sviňa. Ak chceš lesk tak máš celkom problém. Po brúsení zostanú jemnučké vlásočnice a tie treba schovať pod farbu. Bude treba aspoň 2 vrstvy a dosiahnutie lesku aj vrstvu bezfarebného laku. Ideálne 2 a tú druhú rozleštiť (to sa robí najjemnejším pieskom alebo superjemným brúsnym papierom)
Návrat hore
7Monixa7
Usadlík

PríspevokZaslal: júla 18, 2008, 10:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
tak jest, hrdza je sviňa. Ak chceš lesk tak máš celkom problém. Po brúsení zostanú jemnučké vlásočnice a tie treba schovať pod farbu. Bude treba aspoň 2 vrstvy a dosiahnutie lesku aj vrstvu bezfarebného laku. Ideálne 2 a tú druhú rozleštiť (to sa robí najjemnejším pieskom alebo superjemným brúsnym papierom)

ufff..no nevim ci sa do toho dam
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: júla 18, 2008, 10:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

veru,radšej to nechaj tak.Ak chceš aby to vyzeralo dobre,nebude to prácička na jedno popoludnie.
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: júla 18, 2008, 11:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Pre skutočné krásny a dokonalý vzhlad by som to zveril odborníkom, niekde do práškovej lakovne....
No takú custom investíciu by som si asi 100x premyslel či sa oplatí
Návrat hore
7Monixa7
Usadlík

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 4:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

len chcem sa o ne trosku postarat...nech su ciste a pekneeeeeeeeeeeee icon_cry.gif uvidim ci sa bude cet strykovi pomoct mi..ale tu hrdzu znicim ked aj za tyzden ale znicim...hadam sa mi to podari ked som baba no nie? icon_evil.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 10:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som sa po kúpe starým amatiek zavrel na 2 dni do sklepa, cele som ich rozobral a vyumyval.
To iste ma o rok cakalo ked som isiel menit ich farbu
Návrat hore
7Monixa7
Usadlík

PríspevokZaslal: júla 24, 2008, 6:40 pm    Predmet: Help Odpovedať s citátom

Mam doma rozlozene bicie ako ich poskladaaaaaaaaaaaaaat??? ja to vazne nevim teda napr hajtku idem to vyskusat ale prosim o pomoc icon_cry.gif
Návrat hore
Python
Usadlík

PríspevokZaslal: júla 24, 2008, 10:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nic lepsie ako toto som nenasiel icon_cheesygrin.gif
http://youtube.com/watch?v=mc14AO_zQjc
a myslim ze popisovat to by zabralo dost dlhy cas...
Návrat hore
7Monixa7
Usadlík

PríspevokZaslal: júla 26, 2008, 10:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Python napísal:
nic lepsie ako toto som nenasiel icon_cheesygrin.gif
http://youtube.com/watch?v=mc14AO_zQjc
a myslim ze popisovat to by zabralo dost dlhy cas...

a ako tak som ich dala dokopy ale neni to zle video dakujem fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
evibell

Založený: 06 Sep 2008

PríspevokZaslal: septembra 6, 2008, 11:51 pm    Predmet: rezonuje strunik Odpovedať s citátom

strunik rezonje s basou, nechutne bzucanie brr, a fakt neviem ako to vyriesit, please help
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: septembra 6, 2008, 11:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nijako, nevyriesis to. Robil to kedysi aj moj amati snare (hodnota max 500) a robi to aj kamosov Tico Tores signature snare (25 000).
Je to fyzika s tou sa vykyvat neda
Návrat hore
Python
Usadlík

PríspevokZaslal: septembra 7, 2008, 10:56 am    Predmet: Odpovedať s citátom

to nerezonuje len s basou, ide o urcite tony (frekvencie) ktore rozvibruju strunnik...napr. mne rezonuje aj s tretim prechodom icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 5 z 6

Prejdi na: