Obsah fóra bubenici.com

IGOR CAVALERA

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: júna 9, 2008, 10:57 pm    Predmet: IGOR CAVALERA Odpovedať s citátom

tak dami a pani...kto vie o co sa jedna, tak zajtra (t.j. 10.6.) si vidime na pasienkoch v BA a kukneme tohto borca aj s jeho bratom Maxom...predkapela KonFlikt...aloha...
a kto nevie, tak nech si vyhlada...nie je problema icon_cool.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: júna 10, 2008, 4:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

sepultura? to zrovna neni moj styl...ale na ten konflikt by som urcite isiel :D ja radsej predkapelu nez headlinera
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
kubik
Usadlík

Založený: 11 Máj 2006

PríspevokZaslal: júna 10, 2008, 11:33 pm    Predmet: re Odpovedať s citátom

fakt ze brutalny koncert,igor daval jak delo,...a ten jeho syn,no cely foter icon_eek.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
satano
Usadlík

PríspevokZaslal: júna 11, 2008, 8:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom

taaaaaakze :
po prve : nevyspatyyyyyyyyyyyyyyyy, ale tak s tym sa ratalo icon_lol.gif
tak pome to zhodnotit :
nieco, co s kapelami nema nist spolocne...akoze blava sry ne, ale pivo za 50,- a este k tomu nalievane z plechovice do pohara, v ktorom kym si ho niekto kupil stratilo veskere bublinky icon_lol.gif ...no diky, ale fakt nemusim...a to bolo vlastne take najvacsie negativum...

predkapela Konflikt - chalani su super, ALE icon_lol.gif nabuduce ak pride Maxo "ku nam", tak uz by to chcelo nieco insie ku nemu (Topfest, Blava-Soulfly, Blava-Cavalera Conspiracy)...chalani su vyhrani a je pocut, ze mastia koncert za koncertom len sa mi zda, ze cim dalej tym viac zrychluju tie veci a neviem kam az chcu pokrocit, bo uz teraz to ma od cd trochen daleko a zacina to byt taky gulášik...vyber pesniciek na jednotku...lojzo vykon klasika...spolahliva masina, ktora tahala zbytok kapely....dal i solo bubenicke, ale co ja viem icon_neutral.gif ...pri punkovej kapele mi to pride take nijake, ba priam zdrzujuce a spomalujuce to celkove nasadenie...zas je pravda, ze lojzo co sa tamtoho ich stylu tyka nema na SVK moc konkurencie a tak si to zrejme moze dovolit...cize zaver : konflit super, ale nabuduce uz nieco ine by to scelo icon_cool.gif

CAVALERA CONSPIRACY - uz napis na plagate (nieco v tom zmysle, ze cakanie je u konca) davalo tusenie, ze sen mnohych matalistov sa stal skutocnostou a nas caka peklo...sepultura bola sepulturou, ked bratia boli spolu (nie, ze by nebola ako aj potom, len skratka ked sa niekomu strati to najdolezitejsie z motora, tak to nist moc nejede)...a teraz su bratia spolu a je to to najlepsie spojenie ake len moze existovat na tomto bitevnom poli...tento projekt by som charakterizoval ako zmesku zatial poslednej maxovej tvorby zo soulfly a pociatocnej tvorby sepultura (schizophrenia, arise)...zaciatok listu patril uvodnej skladbe z CD inflikted a to skladbe inflikted icon_lol.gif ...po nej nasledovala druha skladba v poradi z cd a to Sanctuary...som si tak hovoril, ze a sakris oni idu zavalit cd v poradi icon_question.gif ...ale to mi vyvratili dalsou skladbou territory (sepultura-chaos ad icon_evil.gif )...nejdem popisovat kompletny setlist, bo v tom kotli sa mi to ani nescelo si pamatat icon_lol.gif ...avsak patri sa spomenut, co odznelo z dielne sepultura, ktora je viac v povedomi nas matalistof icon_lol.gif ...refuse/resist, inner self, troops of doom, roots bloody roots, attitude, no a z projektu Nailbomb wasting away...poprepletane to bolo zo skladbami z aktualneho cd Cavalera Conspiracy - Inflikted...setlist musel uspokojit myslim kazdeho...max nesklamal a do tretice mal na sebe SVK dres (sa mu nejak zalubel icon_lol.gif )...pani to skratka vedia...zahrali, spotili sa a mi sme sa spotili dvojnasobne icon_lol.gif ...po dvanastich rokoch som ich znova videl spolu na jednom stejdži a som nadmieru spokojny...vylet stal za to a velmo rad si ho niekedy ece zopaknem...nakonie ece foto igorovych bicich (mozno aj do diskusie nezvykle rozostavanie icon_lol.gif ) ...len tunak mal v ciernom prevedeni...
tak asik tolko som scel...
idem driemat nad robotu a sry za gramaticke chibi ( icon_lol.gif )...
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: júna 11, 2008, 2:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zda sa mi to alebo ma vacsi kotol nez obidva kopaky dohromady? icon_lol.gif
velmi zvlastna sada
Návrat hore
Martyn
Šialenec

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: júla 1, 2008, 3:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

co asi neco take stoji???????
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: júla 1, 2008, 9:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mám otázku na tú sadu.úplne nalavo má rampu,a na nej akoby elektrické bicie ak dobre vidím.otázka znie:Dobre vidím? icon_lol.gif
Návrat hore
pejz64
Usadlík

Založený: 30 Jan 2008

PríspevokZaslal: augusta 3, 2008, 10:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak to fakt jeho sada vypada srandovne s tym obrovskym kotlom v strede. na cavalerov v BA som stal vprvej rade a vela som sledoval igora. da sa povedat, ze vyzrel a hra viac ucelne ako kedysi nestihacky v rychlej "punkovici" icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
satano
Usadlík

PríspevokZaslal: augusta 4, 2008, 7:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom

vAlve napísal:
mám otázku na tú sadu.úplne nalavo má rampu,a na nej akoby elektrické bicie ak dobre vidím.otázka znie:Dobre vidím? icon_lol.gif

ano dobre vidis...nakolko sepultura vyuziva mnozstvo rozmanitych zvukov...je to dobra vecicka...
Návrat hore
HellHammer
Nováčik

Založený: 04 Okt 2008

PríspevokZaslal: októbra 22, 2008, 10:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

igor ma preto take divne bicie lebo MAX si ziada v jeho hudbe vseljake perkusne zvuky berie si priklad z indianov a domorodcov
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
satano
Usadlík

PríspevokZaslal: októbra 22, 2008, 10:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

HellHammer napísal:
igor ma preto take divne bicie lebo MAX si ziada v jeho hudbe vseljake perkusne zvuky berie si priklad z indianov a domorodcov

ehm len tak pre zaujimavost...igor si tak zoskladal škopky az po odchode maxa...no a v Sepe uz s maxom moc spolocneho nema...cize trochen vedle jak ta bedle...
Návrat hore
JetiX
Usadlík

Založený: 01 Jún 2007

PríspevokZaslal: októbra 22, 2008, 10:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

satano napísal:
vAlve napísal:

ano dobre vidis...nakolko sepultura vyuziva mnozstvo rozmanitych zvukov...je to dobra vecicka...

je to proste pad ^^ . ja som si rozobral lktričke bubny ktore mam doma a odniesol som modul a dva pady do skusobne k mojim normaln bubnom no a zapojil som modul do spevakovej bedne a pady do modulu samozrejme a je sranda kolko veči sa stym da robit. zajtra idem do skusobne znovu a budem sa stym hrat dorana ^^
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: