Obsah fóra bubenici.com

Šmýkaju sa mi paličky :P
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Bubonix
Prisťahovalec

Založený: 06 Apr 2006

PríspevokZaslal: júla 2, 2008, 12:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak tak vacsinou ked je clovek na konci zo silami ... musim si ale zaklopat ze uz sa mi to dlho nestalo ze by lietali, aj ked to ma za nasledok ze ich tiez zle prechytim len aby nelietali a myslim je to pocut na hre potom :(

a sorry za ten OT :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Sebi77
Prieskumník

Založený: 25 Máj 2008

PríspevokZaslal: júla 2, 2008, 2:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Bubonix napísal:
Nazor ze v kvalitnom punku nieje technika by som az tak neuznaval :)

Skuste si kuknut VANDALOV :)

Gitarky su viac menej zalozene na jednoduchosti, spev klasika punk sranda :D , ale ocuvajte co narobi poriadny bubenik v punk/rocku :)

napr.
http://www.youtube.com/watch?v=gevGBDdVqJ4
http://www.youtube.com/watch?v=SGxyaYrKELY&feature=related

to druhe je CAD (zostava rovnaka :) )

Absolutne suhlasim, teda s tym prvym tvrdenim.... Mienka, ze punk je iba bordel, ziadna technickost, alebo melodickost je absolutne mylní. Ja osobne moc Vandalov nemusím, ale stačí sa pozrieť na kapelky ako : Davová psychóza (asi najviac odporúčam), Karpina, Casualities, Opcio K-95 atd... A tu su zastupeni fakt muzikanti s velkym M... a naschval som vyberal take kde su ti bubenici fakt vymakany icon_cool.gif

..... A SICKO JE TO PANK!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: júla 2, 2008, 8:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

z menovaných poznám len Karpinu, tá je fakt dobrá
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
JetiX
Usadlík

Založený: 01 Jún 2007

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 11:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Aj mne sa smykaju riadne palice z ruk. Vyriesil som to tak ze som si kupil nenalakovane palice. Je to najidealnejsie.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
7Monixa7
Usadlík

Založený: 14 Jún 2008

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 12:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Sebi77 napísal:

Absolutne suhlasim, teda s tym prvym tvrdenim.... Mienka, ze punk je iba bordel, ziadna technickost, alebo melodickost je absolutne mylní. Ja osobne moc Vandalov nemusím, ale stačí sa pozrieť na kapelky ako : Davová psychóza (asi najviac odporúčam), Karpina, Casualities, Opcio K-95 atd... A tu su zastupeni fakt muzikanti s velkym M... a naschval som vyberal take kde su ti bubenici fakt vymakany icon_cool.gif

..... A SICKO JE TO PANK!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Ja osobne si myslim ze v punku sa daju ziskat dost dobre zaklady hrania, pokial sa nemylim vacsinou je dost rychly a tam ked bubennik neudrzi rytmus to proste nehra. Kamosi tiez hrali punk a bubennik to dobre hral, cele to potom slo ako po masle:) moj skromny nazor
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 2:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Sebi77 napísal:
Bubonix napísal:

Gitarky su viac menej zalozene na jednoduchosti, spev klasika punk sranda :D , ale ocuvajte co narobi poriadny bubenik v punk/rocku :)

napr.

Prispevok sta by vystrihnuty z humoristickej relacie. Rozmyslam, ze by sme niekde mohli zalozit temu humor a zacali tam kopirovat prave taketo prispevky.
Návrat hore
Python
Šialenec

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 4:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

akoze the best of icon_cheesygrin.gif
moze byt
Návrat hore
Sebi77
Prieskumník

Založený: 25 Máj 2008

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 4:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:
Sebi77 napísal:
Bubonix napísal:

napr.

Prispevok sta by vystrihnuty z humoristickej relacie. Rozmyslam, ze by sme niekde mohli zalozit temu humor a zacali tam kopirovat prave taketo prispevky.

pozeram, pozeram , no nic vtipne na tomto prispevku nenachadzam!
Návrat hore
Marek
Prisťahovalec

Založený: 13 Aug 2007

PríspevokZaslal: novembra 9, 2008, 12:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif MAM DOST ZE VRAJ FAKT VYMAKANY ...
Návrat hore
555-Slipknot-666
Prieskumník

Založený: 16 Nov 2008

PríspevokZaslal: novembra 17, 2008, 12:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom

aj mne sa hned spotia ruky icon_biggrin.gif a to je hrozne hend sa mi palicky vysmyknu icon_cheesygrin.gif mal by som vyskusat tu pasku fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
milan hlinka
Prieskumník

Založený: 24 Mar 2008

PríspevokZaslal: novembra 24, 2008, 11:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Kobercova paska prip. izolepa je dobra tak na pluzgiere.ked sa ti potia ruky,tak pouzivaj nelakovane palicky. Ja pouzivam vosk specialne na palicky Vola sa to sex wax(zavadzajuci nazov ze?).da sa to kupit napr. na drumextra.sk, prir. drumcenter.cz. Je to skvela vec. Inak rukavice su(aspon pre mna)ako sex s gumou icon_frown.gif
Návrat hore
LalinMartuch
Nováčik

Založený: 14 Dec 2008

PríspevokZaslal: decembra 16, 2008, 6:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nj toto sa aj mne dost casto este stava hlavne ked si hram volaky song with mp3 a nevnimam to ako drzim tie palicky a po case zrazu zistim ze palicku na hi-hat drzim uplne na konci a potom sa stane ze hop a vzdy padne volakde medzi stojany a tazko sa vybera :(
Návrat hore
Kabur
Usadlík

Založený: 03 Apr 2008

PríspevokZaslal: decembra 16, 2008, 6:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Marek napísal:
icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif MAM DOST ZE VRAJ FAKT VYMAKANY ...

Uhm, to je ironicky, že? icon_biggrin.gif
Návrat hore
PST
Usadlík

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: decembra 17, 2008, 1:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Marek napísal:

Počuj joey, ja nejako punk nepodporujem, ale davovka je moje mládí..
Ked sa tak smeješ, v Davovej Psychoze búcha bubeník Cibi, ktorý je bubeníkom ex Testimony a teraz Švablast, ked niečo z toho zabuchaš... čo pochybujem, tak to nahraj, daj to sem (ked už si nebol v súťaži) a potom hodnoť vymakanosť niektorých bubeníkov....

http://svablast.sk/aud/04-Straight%20Action.mp3
Napríklad tuto búcha on, ked mi na toto napíšeš, že neni namakaný, tak to neberem ako odpoveď...
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 4 z 4

Prejdi na: