Obsah fóra bubenici.com

Promark Milenium II

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Drevo a paličky
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
chladnepivko
Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 8:23 pm    Predmet: Promark Milenium II Odpovedať s citátom

Ma niekto skusenosti s touto znackou, resp konkretnym modelom? Aky mate na ne nazor?

Lebo predavac ma na ne ukecal ze su ako Vic Virt. Moc som mu neveril.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
R - stick
Technický administrátor

Založený: 31 Mar 2006

PríspevokZaslal: júla 6, 2008, 11:37 am    Predmet: Re: Promark Milenium II Odpovedať s citátom

chladnepivko napísal:
Ma niekto skusenosti s touto znackou, resp konkretnym modelom? Aky mate na ne nazor? Lebo predavac ma na ne ukecal ze su ako Vic Virt. Moc som mu neveril.

Klidně mu věř, v tomto má naprostou pravdu. Pro Mark patří do absloutní špičky a v tomto oboru je to jedna z nejdéle existujících firem.

Milenium II je jejich technologie použitá při výrobě - zjednodušeně se jedná o speciální sušení a úpravu dřeva v kombinaci s přírodním povrchem, která zaručuje optimální pevnost a trvanlivost paličky.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
JoeY
Šialenec

Založený: 17 Júl 2007

PríspevokZaslal: júla 6, 2008, 1:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Chlapi, a čo cena týchto paličiek ?? nech mám konkrétnejšiu predstavu icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Force
Usadlík

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: júla 6, 2008, 3:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja pouzivam Pro Mark millenium II signature Simon Phillips - su velmi dobre ja si ich newiem vynachvalit dobre drevo velka odolnost a vydrž - odporucam a cena okolo 350 sk tieto ale klasika milenium II okolo 300
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: júla 27, 2008, 10:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dostal som do ruky pro mark milennium 2 model ian paice,a neviem si ich vynachvaliť,porovnavam ich s vic firth american classic 5b a oboje značky hodnotim vyrovnane,ešte tu mam model dave weckl su troška tenšie ale sedia v ruke dobre,priemerna cena je 300 korun čo je celkom slušné ešte najsť dodávatela..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: júla 29, 2008, 7:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nedováža náhodou ProMark MADA? Mám taký pocit, že som to u nich niekedy dávnejšie videl..
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: júla 29, 2008, 10:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MADA? nič som u nich od pro marku nevidel,zohnal som v big music bystrica,kvalitné palice je dost problem zohnať...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júla 29, 2008, 10:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
.....kvalitné palice je dost problem zohnať...
Nemyslím si, aj keď viem, že to je vec vkusu... Dlhé roky som hral so Zildjianmi, po odchode som presedlal na Vater a som spokojný... Ako s kvalitou, tak -do nedávna- s cenou (posledný polrok mám s Vaterom"deal"....) Treba skúsiť!
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: júla 30, 2008, 10:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
animal666palermo napísal:
.....kvalitné palice je dost problem zohnať...
Nemyslím si, aj keď viem, že to je vec vkusu... Dlhé roky som hral so Zildjianmi, po odchode som presedlal na Vater a som spokojný... Ako s kvalitou, tak -do nedávna- s cenou (posledný polrok mám s Vaterom"deal"....) Treba skúsiť!
...Mal som strasne rad VicFirth-y, potom ako som dlho hral s goodwood rockmodel...co sa mi zdalo ako super vyhodna kupa a super "power"model po znicujuco drahych VF AJ2 (410sk) som teraz presedlal na Vateracke 5B a fakt ma bavia, nie su prilis lahke (odhliadnuc od modelu, myslim Vaterky celkovo) a maju naozaj slusnu kondiciu. Kvalitne palicky. Uz len ten nejaky deal, ako ma Emiiil ))
Návrat hore
RimSHOT
Prisťahovalec

Založený: 18 Jún 2008

PríspevokZaslal: júla 30, 2008, 10:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Nedováža náhodou ProMark MADA? Mám taký pocit, že som to u nich niekedy dávnejšie videl..

áno, v BA v Made ich mali, tak pred pol rokom.Ale neviem ktorý "macher" tam objednáva tie palice, len tolko, že z tých Pro-Mark tam mali iba 20 párov tých istých 5B modelov.Keď som sa pýtal či sa nedajú objednať iné, typická odpoveď....."hmmm, ťažko povedať...neviem......"
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: júla 30, 2008, 3:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
...Mal som strasne rad VicFirth-y, potom ako som dlho hral s goodwood rockmodel...co sa mi zdalo ako super vyhodna kupa a super "power"model po znicujuco drahych VF AJ2 (410sk) som teraz presedlal na Vateracke 5B a fakt ma bavia, nie su prilis lahke (odhliadnuc od modelu, myslim Vaterky celkovo) a maju naozaj slusnu kondiciu. Kvalitne palicky. Uz len ten nejaky deal, ako ma Emiiil ))

keď som si bol naposledy kupovať paličky (GoodWood 5A), tak som tam videl aj Rock model, ale to sa mi zdalo byť strašne ťažké a hrubé na mňa :D
inak nevýhoda u GoodWood je, že nikdy nekúpiš 2 palice, ktoré sú úplne rovnaké..takže nabudúce si asi stovku priplatím a kúpim Vater 5A
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Drevo a paličky Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: