| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
chladnepivko Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008 Príspevky: 86 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: júla 3, 2008, 8:23 pm Predmet: Promark Milenium II |
|
|
Ma niekto skusenosti s touto znackou, resp konkretnym modelom? Aky mate na ne nazor?
Lebo predavac ma na ne ukecal ze su ako Vic Virt. Moc som mu neveril. |
|
| Návrat hore |
|
 |
R - stick Technický administrátor
Založený: 31 Mar 2006 Príspevky: 41 Bydlisko: Vysoké Studnice - ČR
|
Zaslal: júla 6, 2008, 11:37 am Predmet: Re: Promark Milenium II |
|
|
| chladnepivko napísal: | | Ma niekto skusenosti s touto znackou, resp konkretnym modelom? Aky mate na ne nazor? Lebo predavac ma na ne ukecal ze su ako Vic Virt. Moc som mu neveril. |
Klidně mu věř, v tomto má naprostou pravdu. Pro Mark patří do absloutní špičky a v tomto oboru je to jedna z nejdéle existujících firem.
Milenium II je jejich technologie použitá při výrobě - zjednodušeně se jedná o speciální sušení a úpravu dřeva v kombinaci s přírodním povrchem, která zaručuje optimální pevnost a trvanlivost paličky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JoeY Šialenec
Založený: 17 Júl 2007 Príspevky: 293 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: júla 6, 2008, 1:31 pm Predmet: |
|
|
Chlapi, a čo cena týchto paličiek ?? nech mám konkrétnejšiu predstavu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Force Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 101
|
Zaslal: júla 6, 2008, 3:14 pm Predmet: |
|
|
| ja pouzivam Pro Mark millenium II signature Simon Phillips - su velmi dobre ja si ich newiem vynachvalit dobre drevo velka odolnost a vydrž - odporucam a cena okolo 350 sk tieto ale klasika milenium II okolo 300 |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 951 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: júla 27, 2008, 10:14 pm Predmet: |
|
|
| dostal som do ruky pro mark milennium 2 model ian paice,a neviem si ich vynachvaliť,porovnavam ich s vic firth american classic 5b a oboje značky hodnotim vyrovnane,ešte tu mam model dave weckl su troška tenšie ale sedia v ruke dobre,priemerna cena je 300 korun čo je celkom slušné ešte najsť dodávatela.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1205
|
Zaslal: júla 29, 2008, 7:19 pm Predmet: |
|
|
| Nedováža náhodou ProMark MADA? Mám taký pocit, že som to u nich niekedy dávnejšie videl.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 951 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: júla 29, 2008, 10:38 pm Predmet: |
|
|
| MADA? nič som u nich od pro marku nevidel,zohnal som v big music bystrica,kvalitné palice je dost problem zohnať... |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1205
|
Zaslal: júla 29, 2008, 10:53 pm Predmet: |
|
|
| animal666palermo napísal: | | .....kvalitné palice je dost problem zohnať... | Nemyslím si, aj keď viem, že to je vec vkusu... Dlhé roky som hral so Zildjianmi, po odchode som presedlal na Vater a som spokojný... Ako s kvalitou, tak -do nedávna- s cenou (posledný polrok mám s Vaterom"deal"....) Treba skúsiť! |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 729
|
Zaslal: júla 30, 2008, 10:03 am Predmet: |
|
|
| EF napísal: | | animal666palermo napísal: | | .....kvalitné palice je dost problem zohnať... | Nemyslím si, aj keď viem, že to je vec vkusu... Dlhé roky som hral so Zildjianmi, po odchode som presedlal na Vater a som spokojný... Ako s kvalitou, tak -do nedávna- s cenou (posledný polrok mám s Vaterom"deal"....) Treba skúsiť! | ...Mal som strasne rad VicFirth-y, potom ako som dlho hral s goodwood rockmodel...co sa mi zdalo ako super vyhodna kupa a super "power"model po znicujuco drahych VF AJ2 (410sk) som teraz presedlal na Vateracke 5B a fakt ma bavia, nie su prilis lahke (odhliadnuc od modelu, myslim Vaterky celkovo) a maju naozaj slusnu kondiciu. Kvalitne palicky. Uz len ten nejaky deal, ako ma Emiiil )) |
|
| Návrat hore |
|
 |
RimSHOT Prisťahovalec

Založený: 18 Jún 2008 Príspevky: 50
|
Zaslal: júla 30, 2008, 10:09 am Predmet: |
|
|
| EF napísal: | | Nedováža náhodou ProMark MADA? Mám taký pocit, že som to u nich niekedy dávnejšie videl.. |
áno, v BA v Made ich mali, tak pred pol rokom.Ale neviem ktorý "macher" tam objednáva tie palice, len tolko, že z tých Pro-Mark tam mali iba 20 párov tých istých 5B modelov.Keď som sa pýtal či sa nedajú objednať iné, typická odpoveď..... "hmmm, ťažko povedať...neviem......" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1755 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: júla 30, 2008, 3:27 pm Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | ...Mal som strasne rad VicFirth-y, potom ako som dlho hral s goodwood rockmodel...co sa mi zdalo ako super vyhodna kupa a super "power"model po znicujuco drahych VF AJ2 (410sk) som teraz presedlal na Vateracke 5B a fakt ma bavia, nie su prilis lahke (odhliadnuc od modelu, myslim Vaterky celkovo) a maju naozaj slusnu kondiciu. Kvalitne palicky. Uz len ten nejaky deal, ako ma Emiiil )) |
keď som si bol naposledy kupovať paličky (GoodWood 5A), tak som tam videl aj Rock model, ale to sa mi zdalo byť strašne ťažké a hrubé na mňa :D
inak nevýhoda u GoodWood je, že nikdy nekúpiš 2 palice, ktoré sú úplne rovnaké..takže nabudúce si asi stovku priplatím a kúpim Vater 5A |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|