| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Jak se vám tyto bicí líbí? |
| Super |
|
3% |
[ 1 ] |
| Dobrý |
|
51% |
[ 17 ] |
| Nic moc |
|
36% |
[ 12 ] |
| Nelíbí se mi |
|
9% |
[ 3 ] |
|
| Celkom hlasov : 33 |
|
| Autor |
Správa |
martin.bystrice Prieskumník

Založený: 04 Jún 2008 Príspevky: 15 Bydlisko: Česko
|
Zaslal: júna 4, 2008, 7:02 am Predmet: martin.bystrice Peyvey Series 2 |
|
|
O mě.
Zdar hoši. Jmenuji se Martin a pocházím z Česka. Jsem tam registorvaný ve sféře bubeníků kde mám pár témat a příspěvků. Na tuto stránku sem narazil náhodou. Tady se dozvíte něco o mě a o mých nástrojích. Když tak ty činely už tak nejsou nakloněny to je starší fotka když sem je ještě nehrál hranou . V roce 2004, když jsem byl v páté třídě, napadlo mě hrát na ten nějaký nástroj. Bylo tak koncem září, zeptal jsem se spolužačky- jak to tam chodí, jestli mě tam ještě vezmou na konci září atd. Začal sem chodit na konci října do hudební nauky- tam jsme se učily nějaké ty základy not atak. V půlce roku jsme si měli vybrát nástroj, já- pač sem nevěděl na co, - tak jsem hrál na kytaru a na bicí, bicí mě bavili víc, ale moc sem tehdád ještě necvičil. Na konci dalšího ročníku sem se vykašlal na kytaru, možná bych se naučil dobře hrát, ale já sem měl jasný cíl bubny a kytary mě ani moc nebavila . V bicích jme mývali týdně hodiny a týdně dechovky. Už tam do dechovky chodím 2,5 roku. Dá se říct, že ty dechovky bývali dřív lepší. Stejnak ale není dechovka můj cíl takže než budu hrát s tou svou kapelou tak tam budu chodit. Takže zatím chodím na hraní do dechovek a doufám ( pač su v 8 třídě a přál bych si abych hodiny po základce stíhal) ještě pár let do hodin.
K bicím .
Mám bicí Peavey Series 2, 12', 13', 16', 22' sn. 14'. Vrchní blány Evans Genara G 1, na kopáku Evans Hydraulik a spodek převozka Peavey. Tyto bicí sem si koupil když sem začínal, na začátek jsou dobré a dají se použít i v začínající zábavové kapele ale musíte vyměnit blány, pořádně naladit malý bubínek nebo koupit jiné strunění pač se vám to může hádat s ostatními bubny. Dnes když už ten internet je tak rozvinutej než tenkrát v roce 2005 , dnes když už o bubnech něco málo vím tak bych je ani tenkrát k začátku nekupoval . Sice sem na jiné bubny než moje a Amati nehrál ale dnes vím že sem mohl koupit nějaké ty Basixe Custom jestl se tenkrát prodávali. Dnes přivezou do naší hudebkdy (oddělení bicích zvané muzeum Amati ze sféry bubeníků) novou soupravu Sonor 1007 tak ji testnu. Souprava Peavey má sice celkem dorý malý buben avšak v krásném ladění se to zas hádá s ostatníma bubnama takže me nic jiného nezbývá než přeladit nebo dát jiný struník. První přechod 12' je docela dobrý zvukově a i ze spodní blánou převozkou sem ho trochu pěkně naladil. Druhý přechod 13' už je horší spodní blána igelitová ikdyž sem to ladil jak ladil se mě nezdá taže ju v brzké době vyměním. Kotel ten ještě musím doladit dole na spodní bláně a taky přitlumit. Velkej buben tlumenej zvuk celkem de ale ale. Souprava je zvukově nic moc, stojany a hardwer nejsou odfláknutý jak os stagu ale taky žádný zázrak. Takže jako nové nekupovat. Dále mám činel Ziljian 14' crash a 18' carsh- ride (zvuk dobrý) hit hat Peavey se taky dá ale ten činel 18' Peavey se nedal.. Stojan Power Beat ( ten nalevo) a šibenici Amati (naprvavo). A ještě mám i bonga Amati 8' a 10'. Tak zatím zdravím. Něco o bicích Peavey se dozvíte i na sféře bubeníků- prostě o bubnech a tam je někde téma Peavey. Tak zatím nazdar.
Fotka smazána z důvodu nové fotky mých nových bicích v novém tématu.
Naposledy upravil martin.bystrice dňa októbra 23, 2008, 9:18 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 202 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: júna 4, 2008, 7:58 am Predmet: |
|
|
| VITAJ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1755 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: júna 4, 2008, 2:47 pm Predmet: |
|
|
| ako hrá tá hydraulic na kopaku? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 3124 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: júna 4, 2008, 3:31 pm Predmet: |
|
|
Zdravim.
Peavey som hral. Na tú cenu neboli vôbec zlé. Bol som až prekvapený. Len prevozné blany treba vymeniť, ideálne aj rezonančky. HW postačuje, len stojan na snare je diskutabilný.
Inak sú to do začiatku luxusné bubny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 603 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: júna 4, 2008, 6:09 pm Predmet: |
|
|
| tieto iste aj s hajtkou sme mali v ZUSke... na zaciatok je to podla mna dost slusne, jedine co mi vadilo bola slapka.. strasne vrzgala a bola strasne malatna, proste pomaly to slapalo.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: júna 4, 2008, 7:03 pm Predmet: |
|
|
| Slapka bola total pass to viem. Ale inak to hraje good na tú cenu až velmi dobre |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: júna 4, 2008, 7:33 pm Predmet: |
|
|
| hej za tu cenu je to podla mna velmi slusne... teraz som pozeral na muzikeri, lebo ten typek to tu myslim neuviedol, cenu bicich peavey a je to cca 16 papierov... to je dost dobre + HW a HH a ride peavey... ozaj a tie cinely su podla mna na cvicenie celkom postacujuce.. keby som aj ja pri kupe mojich škopkov pozeral aspon po takychto bicich, za tu istu cenu... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: júna 4, 2008, 9:03 pm Predmet: |
|
|
Opačné názory jako u nás na sféře jinak ten Evans Hydraulik takový tvrdý zvuk, kopák mám utlumen takže jen bum, myslím si že to z dřevěou palicou bude mít parádní zvuk, rezonančky by to vyměnit chtělo ale nevím jestli se mi to u těch bubnů vrátí. Teď řeším bzučení struníku takže se bude kupovat jiný struník, hardwer je dobrej za tu cenu akorát sem vyměnil šrouby u stoličky a u stojanu na malém bubínku pač utahovat rukou natáčení bubnu břišlo jako blbost a i blbě se to dělalo a ten šroub taky nebyl žádnej zázrak, ale jinak to funguje v poho. V hudebce máme skoro všecko Amati dnes měli přivést Souoravu Sonor 1007 do hudebky ale nakonec ju asi nepřivezli pač řekli do šesti a my sme tam z učitelem byly do půl sedmý. Jestli mu pak zavolali to už nevím .Alespoň jsme si něco zahráli von šel hrát na klavír a já na buben- hráli sme něco jako Pohodu, Jasnou zprávu, atd.. Sem měl tenkrát sehnat nějaké ty Amati a pak si koupit něco pořádnějšího ale to už je jedno, tohle taky trochu hraje akorát to budu muset utlumit.. 
Naposledy upravil martin.bystrice dňa júna 5, 2008, 6:54 am, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: júna 4, 2008, 9:22 pm Predmet: |
|
|
Skončili sme jasna sprava rulezz  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: júna 5, 2008, 6:41 am Predmet: |
|
|
| Tak hráli sme to co umí hrát učitel na klavír zpaměti. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: júna 8, 2008, 2:31 pm Predmet: |
|
|
| Jestli Peaveje i jiné typy někdo tady má tak ať napíše nějakou tu zkušenost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Usadlík
Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 143 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: júna 11, 2008, 4:34 pm Predmet: |
|
|
sú v pohode... aj ja chcem také!...
vlastne by som sa uspokojil s hocijakými bicími, hlavne nech nejaké mám :D |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: júla 3, 2008, 10:06 pm Predmet: |
|
|
Jo holicie bicie ale doporučil bych sem je nekupovat.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: júla 3, 2008, 11:02 pm Predmet: |
|
|
| hrané sonor 505/507 stoja to isté čo väčšia sada amatiek alebo spomínané peavey a o ich kvalite sa nemusíme baviť |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: júla 9, 2008, 6:49 pm Predmet: |
|
|
| Jasně budu si teď po třech a půl roku hraní kupovat nějaké ty Sonory 507. Sou lepší a to určitě ale nebudu si kupovat vlastně s určením stejný bicí pro začátečníka. Todle radší říkej začátečníkovy který si chce koupit podobný bicí jako mám já Stagg, Peace, Peavey. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pierre71 Nováčik
Založený: 27 Mar 2008 Príspevky: 46
|
Zaslal: júla 9, 2008, 10:00 pm Predmet: Re: martin.bystrice Peyvey Series 2 |
|
|
To je uz good sada  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: júla 11, 2008, 8:58 am Predmet: |
|
|
| Je to možný slyšel sem je ale nechcu je to je jako kdyby sis joupil místo škodovky 100 škodu 105 že chceš nějaké to sportovní auto. |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Usadlík

Založený: 27 Okt 2007 Príspevky: 149
|
Zaslal: júla 18, 2008, 8:48 pm Predmet: |
|
|
| Tak tak, potvrdzujem. Je to vpodstate to iste co tieto Peavey alebo Olympic, Millenium v tej cenovej kategorii. Ine je to ale s 2007mickami, ktore mame na ZUSke a aj s prevozovymi blanami zneju velmi solidne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|