Obsah fóra bubenici.com

zlozvyky
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: júla 4, 2008, 1:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mám to tam aj ja, to moje sa dá aj posúvať, ale aj tak to mám tak, že mám nohu vyloženú na tom :D hrá sa mi tak lepšie :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Dänillo
Usadlík

Založený: 05 Feb 2008

PríspevokZaslal: júla 4, 2008, 1:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
mám to tam aj ja, to moje sa dá aj posúvať, ale aj tak to mám tak, že mám nohu vyloženú na tom :D hrá sa mi tak lepšie :)

hehe........no ako ja mam na to tiež otvor ale to tam nejak nemám bo asi sa to stratilo ked to mal ešte predomnou majteľ............a nevieš či by sa to dalo kupiť...?? bo som to ešte nikde moc nevidel
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Qu!r!@5h
Šialenec

Založený: 18 Nov 2006

PríspevokZaslal: júla 4, 2008, 3:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mam to aj ja na HH stojane tiez od Pearlu, je to dobra vec, brani to posuvaniu nohy ako si spomenul.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
joe
Usadlík

Založený: 20 Okt 2007

PríspevokZaslal: júla 5, 2008, 12:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja to tam nemám...a nemožem povedať, že by mi noha niekam utekala...a som čital že niektorí bubeníci si to davaju dole..aby sa im hralo lepšie icon_idea.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: júla 5, 2008, 10:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Mal som divny pocit z toho, ze to tam je napriek tomu, ze som sa toho nedotykal. dal som to dole, stratil som to.

FF: Ak mas nohu na tom, znamena to, ze nieco robis pri "slapani" velmi zle. Doporucujem dat nohu do dvoch tretin footboardu (neviem si za svet spomenut na slovenske slovo. pedal. skratka plocha, kde mame polozene chodidlo...)
Návrat hore
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: júla 5, 2008, 12:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja mám špičku nohy opretú o ten doraz, tak viem dosiahnuť najväčšiu citlivosť lebo je tam najdlhšia dráha icon_cheesygrin.gif footboardu. V dvoch tretinách hrám len vtedy ak chcem pri zošlapávaní hrať sustain, teda dlhý zvuk.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: júla 5, 2008, 1:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:
FF: Ak mas nohu na tom, znamena to, ze nieco robis pri "slapani" velmi zle. Doporucujem dat nohu do dvoch tretin footboardu (neviem si za svet spomenut na slovenske slovo. pedal. skratka plocha, kde mame polozene chodidlo...)

vyskúšam, ale takto sa mi hrá proste dobre :)
Návrat hore
PST
Usadlík

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: júla 14, 2008, 12:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom

FF: skús tak zahrat od Children of Bodom - Silent Night , Bodom Night, ked to daš hentym tvojim sposobom, tak odpadnem :D Praveže čekni si techniku napr. od Weckla (to neni jeho technika, ale sa mi zda že to lahko najdeš, lebo to vysvetloval) že maš nohu kusok za stredom footboardu a ked chceš zahrat napr. dve 16tky po sebe, prvu hraš v strede a druhu posunom v 2/3tinách , ale pozor, nie aby sa ti noha po footboarde šmikala.. musi nadskočit.. treba cvičit pomaly!
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: júla 14, 2008, 1:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom

môj problém bol v tom, že som sa nejak nevedel "skamarátiť" so svojou šlapkou...hral som dosť nepresne..tak som sa pohral s pruzinou, so sklonom beatra a s pozíciou mojej nohy a zistil som, že takto mi to vyhovuje najviac
až budem chcieť hrať CoB, alebo niečo podobné, tak určite môžem vyskúšať aj nejaké iné pozície nohy + nastavenia šlapky
každopádne thx za rady :)
Návrat hore
PST
Usadlík

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: júla 14, 2008, 1:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ani nemaš za čo dakovat :D
ale tu maš jeden link kde typek použiva hentu techniku, čo som opisoval...
je to dost typek, sa mi lubi celkom čo tam daval sem tam.. ale okolo času 1min:35s v tom videu bude mat zaber na nohu, tak tam to hra

http://www.youtube.com/watch?v=vnLBbdVijTo

btw, keby čosi tak by si to mal cvičit presne tak ako to tam hral on.. ale len bd, čiže len jednu nohu.. možno hi-hat + metronom možno.. ale hlavne pomaly.. a robit : tu-du tu-du tu-du, nechcelo sa mi pisat ako je to v notach, šak najlepšie je ked to vidiš sam v tom videu... ozaj to pomože.. ta technika..
Návrat hore
kvasha
Šialenec

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: júla 14, 2008, 1:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
dusan napísal:

Možno na tom máš nohu preto, lebo je to najvyššií bod na footboarde, nie? preto sa ti hrá dobre.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: júla 14, 2008, 4:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

kvasha napísal:
Foo Fighter napísal:
dusan napísal:

Možno na tom máš nohu preto, lebo je to najvyššií bod na footboarde, nie? preto sa ti hrá dobre.

jj, o to presne ide
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 3

Prejdi na: