| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 907 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: júla 6, 2008, 7:47 pm Predmet: |
|
|
| Prepac, mna len irituju taky ludia a musel som si asi "odplut". V podstate plati vsetko, co uz bolo v tejto teme uvedene. Neviem ako dlho takto hras... ak hras iba kratko, co mi z Tvojho prispevku vyplyva, doporucil by som Ti presadnut na lavaka, lebo mas este cas a vyplati sa to. ked uz teraz citis, ze prechody nie su ono hrat takym sposobom, myslim, ze je to dost jasne. Cele je to na tom, aku mas motivaciu a co chces. Ja by som to nevydrzal a skrelo by ma to. Zavisi fakt od motivacie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 135 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
Zaslal: júla 6, 2008, 8:03 pm Predmet: |
|
|
| dusan napísal: | | Prepac, mna len irituju taky ludia a musel som si asi "odplut". V podstate plati vsetko, co uz bolo v tejto teme uvedene. Neviem ako dlho takto hras... ak hras iba kratko, co mi z Tvojho prispevku vyplyva, doporucil by som Ti presadnut na lavaka, lebo mas este cas a vyplati sa to. ked uz teraz citis, ze prechody nie su ono hrat takym sposobom, myslim, ze je to dost jasne. Cele je to na tom, aku mas motivaciu a co chces. Ja by som to nevydrzal a skrelo by ma to. Zavisi fakt od motivacie. |
no....hrám pol roka....však stále rozmýšľam že či sa naučiť.....kamarát už skúseny bubeník mi to tiež doporučil...že potom budem mať vyhodu...ked budem hrať s dvojšlapkou...že budem mať vycvičene obidve nohy..............no...lenže váham v tom...že ja mam problémy vážne iba s tymi prechodmi že ich neviem zahrať opačne (že zacnem inou rukou)....ale inak s tempom a ostatnými vecami som spokojny..no nevem..ešte porozmýšlam |
|
| Návrat hore |
|
 |
RimSHOT Prisťahovalec

Založený: 18 Jún 2008 Príspevky: 50
|
Zaslal: júla 6, 2008, 8:06 pm Predmet: |
|
|
ja podobný problém nemám, že ma to viac láka na lavú ruku aj keď som bol od narodenia lavák.Mal som potom presne v 1. triede na ZŠ úraz lavej ruky a musel som sa naučiť písať pravou kým som nebol fit.A pravou som aj ostal písať dodnes aj keď hádžem napr. loptu z lavej ruky, strielam zo vzduchovky, luku ako lavák.Na bicie hrám už cca.6 rokov ako pravák a ináč si to ani neviem predstaviť.Mal som aj také obdobie, že na vylepšenie techniky lavej ruky som hrával rôzne etudy,rytmi aj lavou aj pravou rukou, ale tá pravá ruka je tá pravá Čítal som ale aj také "flashe" že bubeník Bruca Springstena(neviem ako sa volá) tiež zistil po ešte dlhšej dobe, že nestíha,nevie udržať tempo.Buddy Rich mu poradil, aby zmenil svoj pôvodný štýl držania "matched grip" za "traditional".A chlapec trénoval jak hovado niekolko rokov ten traditional a výsledkom bolo....no 3-krát hádajte? že už nemal problémy...takže možno aj tam bude pes zakopaný ???Ja by som určite radšej skúsil ten traditional grip(vyzerá viac cool)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mufty Usadlík

Založený: 30 Nov 2007 Príspevky: 102 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: júla 11, 2008, 8:45 pm Predmet: |
|
|
| no ja som obojručný(obidvomi rukami dokážem to isté)ale na bicích som začal hrať ako pravák až po prvom hraní som zistil že sa mi hrá ovela lepšie opačne...a tak mi to to teraz ostalo....na gitare hrám tiež na ľavú stranu asi mi to ostalo z toho...len je ta nevýhoda že ked si chcem vyskúšať bicie niekoho iného tak musím hrať ako pravák a to sa mi o dosť horšie hrá...rovnako je to aj s gitarou. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 135 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
Zaslal: septembra 13, 2008, 5:37 pm Predmet: |
|
|
| pred pár mesiacmi som tu spomenul moj problém ako som hral ako pravák...až na to že som prechody robil ako ľavak.....................no po dlhšom čase trenovania ..........by som to chcel znova trochu rozobrat..................prechody už celkom viem ako pravak........až na to že ešte stále to nieje ono...tak ako by som si predstavoval............o rychlost nejde....ale ide o to že samotný prechod napr: ta ,ta ,ta ,ta..........nespravim vždy presne..........su tam take menšie odchylky...........myslíte že to je len cvykom alebo mam predsa sa začat učit na lavu ruku všetko......................... |
|
| Návrat hore |
|
 |
David Lačok Prieskumník
Založený: 08 Nov 2008 Príspevky: 15 Bydlisko: Myjava
|
Zaslal: januára 7, 2009, 8:05 pm Predmet: |
|
|
| akoze ja som lavak a tiez hram ako pravak, ale keby som sa mal preorientovat na lavacku zostavu, tak by to zbytocne dlho trvalo a secko...na tvojom mieste by som nevymyslal, ale ak sa tych nepresnosti nevies zbavit, tak mozno by si sa mal zamyslet nad lavackou zostavou |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|