| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 202 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: Máj 24, 2008, 8:02 pm Predmet: Uz |
|
|
| mam TAMA HT430 a je super ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ivulolo Prieskumník
Založený: 07 Máj 2008 Príspevky: 7 Bydlisko: Jacovce
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1755 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: júla 10, 2008, 3:24 pm Predmet: |
|
|
| nejak si zabudol tam dať to foto..;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ivulolo Prieskumník
|
Zaslal: júla 10, 2008, 3:32 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | nejak si zabudol tam dať to foto..;) |
ty si ale rychly, uz je vsetko ok, doplnil som ich |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: júla 10, 2008, 3:34 pm Predmet: |
|
|
| je tá stolička stabilná? tie nohy vo mne nevzbudzujú dôveru :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
ivulolo Prieskumník
|
Zaslal: júla 10, 2008, 3:36 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | je tá stolička stabilná? tie nohy vo mne nevzbudzujú dôveru :D |
ano je, je to dost hruby material a vsetko je dobre dotiahnuté. hovoril som, ze to vyzera nie oku lahodiace ale funguje to |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 729
|
Zaslal: júla 10, 2008, 7:42 pm Predmet: |
|
|
| yamaha 750...lacna...a vyborna, lahka... , nastavovanie vysky je neobmedzene a td atd... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Šialenec

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 278 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: augusta 27, 2008, 10:57 am Predmet: |
|
|
| ja sa chcem opytat, co sa tyka tvaru stolicky, ci vam viac vyhovuje okruhla alebo skor taka tvaovana lebo musim kupit novu tak reku aku |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 3124 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: augusta 27, 2008, 1:03 pm Predmet: |
|
|
zasa je tu ten isty problem....treba vyskusat.
Ja mam napriklad rad tvarovane stolicky, ale nie tie co maju na prednom vybezku poriadny hrb ktory tlaci na vajcia.
Naposledy upravil Nightwolf_08 dňa augusta 27, 2008, 1:34 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Šialenec

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 278 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: augusta 27, 2008, 1:06 pm Predmet: |
|
|
je mi jasne ze treba vyskusat, ale nemam cestu do BA resp. neviem o inych hudobninach kde by mali poriadny vyber a dalo by sa posedkat hvilu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Usadlík
Založený: 03 Aug 2008 Príspevky: 230 Bydlisko: U čierneho draka
|
Zaslal: augusta 27, 2008, 1:39 pm Predmet: |
|
|
| ja mam rad okruhle klasiky, na tvarovanych zvacsa dlho hladam to "spravne" miesto |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: septembra 10, 2008, 2:47 pm Predmet: |
|
|
potreboval by som stoličku, ktorá je lacná, ale nerozpadne sa pod riťou, nestrhne sa mi na nej závit po prvom dotiahnutí čohokoľvek a dá sa na nej nastaviť výška..financií je málo, preto chcem čo najlacnejšiu stoličku, ktorá by spĺňala tie kritériá
viete poradiť?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Usadlík
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: septembra 12, 2008, 2:57 pm Predmet: |
|
|
noo uvažoval som buď nad tou sonorkou, alebo Nightwolf mi poradil najnižšiu radu tamy..čiže HP30 (35)...len neviem či sa dá u 30 nastaviť výška
a ani tá premierka nevyzerá zle
ale keďže celé bicie aj hw mám sonor, tak tá sonorka ja najvážnejšia kandidátka |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Usadlík
|
Zaslal: septembra 14, 2008, 7:41 pm Predmet: |
|
|
tu sonorku som napisal z casti aj koli tomu ze mas HW 200 tak aby si mal do sady a moje skusenosti s HW 200 su dobre tak by sa to malo vztahovat aj na stolicku..koniec koncov zalezi na cene a tom ci chcesmat HW kompletne sonor.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JoeY Šialenec
Založený: 17 Júl 2007 Príspevky: 293 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: novembra 19, 2008, 12:50 am Predmet: |
|
|
Mám MAPEX T575A a slušne poviem "moje sedacie svaly" si nesťažujú ale tiež mám dilemu niekedy, ako si ju nastaviť :-) |
|
| Návrat hore |
|
 |
David Lačok Prieskumník
Založený: 08 Nov 2008 Príspevky: 15 Bydlisko: Myjava
|
Zaslal: novembra 29, 2008, 9:29 pm Predmet: |
|
|
| JoeY napísal: | Mám MAPEX T575A a slušne poviem "moje sedacie svaly" si nesťažujú ale tiež mám dilemu niekedy, ako si ju nastaviť :-) |
aj ja mám presne tú istú, a moja prdel si s týmto motocyklovým sedením rozumie a stojí niečo cez 2 000, a podľa toho čo čítam, je to o dosť lacnejšie ako čo majú ostatní, ale je pohodlná a s nastavovaním nemám problém  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Qu!r!@5h Šialenec

Založený: 18 Nov 2006 Príspevky: 254 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: decembra 28, 2008, 1:15 pm Predmet: |
|
|
| Chlapi, poradte. Idek kupovat novu stolicku, mam vyhliadnute Mapexky, len sa neviem rozhodnut ktoru. Ake su vyhody zavitnice oproti klasickej stolicke? Oplati sa investovat do zavitnice, je tam velky rozdiel? |
|
| Návrat hore |
|
 |
maiob Prisťahovalec

Založený: 06 Nov 2008 Príspevky: 67 Bydlisko: Prievidza
|
Zaslal: decembra 28, 2008, 2:22 pm Predmet: |
|
|
zavitnica je podla mna najlepsie riesenia pretoze je to masivne nastavovanie vysky je pootocenim cize by sa dalo povedat ze maximalne citlive o kolko otocis o tolko sa ti zmeni vyska... nemam rad tie stolicky kde ma ta rura bud dierky a vysku nastavis tym ze proste posunies na dierku a strcis tam nejaky kolik, tam je to obmedzene roztecou ktora ti nemusi vyhovovat...a dalsie su stolicky kde je tyc klasicka a vyska sa nastavuje len tym dorazom ako na stojanoch iba dotiahnutim objimky a to je tak ze raz si na to sadnes a druhy krat ked sa ti to trosku povoli zvezies sa dole ...takze ked som sa rozhodoval aka bude moja stolicka zavitnica bola pre mna jasna volba
momentalne osedlavam toto: Mapex 755A mikroplysovy povrch
Zatial maximalna spokojnost masivna stolicka pohodlne sa na nej sedi nemam vyhrady.
predtym som mal tiez stolicku podobneho charakteru Basix zavitnica s okruhlym sedakom + mikroplys tu som kupil v nemecku za par korun ked som tam nahodou bol ale nevydrzal na nej asi jediny srob ktory tam bol dolezity a uz sa nedala poriadne ustalit a stale sa ta tyc so sedakom hompalal tak isla kade lahsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
atiles Usadlík

Založený: 01 Okt 2006 Príspevky: 175 Bydlisko: žilina
|
Zaslal: decembra 28, 2008, 6:09 pm Predmet: |
|
|
| Nooo, po tejto pokukujem aj ja, akurát kombinácia s červenou sa mi viac ľúbi, som aj faxoval ježiškovi ale nedošlo nič, asi má pokazený fax. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|