Obsah fóra bubenici.com
KALTENECKER TRIO

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
saruman
Usadlík

Založený: 28 Mar 2006

PríspevokZaslal: Máj 24, 2006, 5:34 pm    Predmet: KALTENECKER TRIO Odpovedať s citátom

Poznate? Husta kapelka. Su to madari hraju dzezik aj klasicky aj moderny... a maju strasne dobreho bubenika. Riadna pecka treba pocut.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mmimoman
Šialenec

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: Máj 24, 2006, 8:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

poznaaam...som bol na ich koncerte...myslim ze nehraju len jazz ale jazz-rock...a fakt bubenik brutalista...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tomo
Usadlík

Založený: 26 Mar 2006

PríspevokZaslal: Máj 25, 2006, 11:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

bol som na nich v Leviciach a skoro som sa posral, sedel som priamo hned za jeho kopakom , no kokos, jednou rukou hral a druhou si ladil bicie :) vazne husty bubenik Gerko Borlai, a mam aj podopis :D a sjednoslapkou Pearl zahral pomaly to ca ja hram na dvojslapke, kokos, manik, hovori sa o nom ze taky bubenik sa narodi raz za 100 rokov, odporucam pocut a hlavne vidiet !!!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre