Obsah fóra bubenici.com

Novinky
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> admin - členom
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
mysho
Admin

Založený: 03 Máj 2006

PríspevokZaslal: augusta 6, 2007, 9:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zdravím Vás.

je tu ďalšie rozšírenie admin teamu.
Predstavujem Vám nového technického admina: Ľubor-a.
V poslednom čase sa tu vystriedalo viac tech. adminov. avšak väčšinou nemali čas/chuť/skúsenosti na to aby zvládali túto pozíciu.

Dúfam, že Ľubor nám pomôže zveľadiť toto fórum (práce je tu vždy dosť :) )

P.S: s príchodom nového tech. admina súvisia aj menšie zmeny na fóre (úprava menu, premiestnenie prihlasovacieho boxu, atď..)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mysho
Admin

PríspevokZaslal: augusta 31, 2007, 11:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ospravedlňujem sa za dnešný výpadok, ktorý bol spôsobený technickou chybou na fóre.

P.S: výpadok som zaznamenal až dnes večer (30.8.) Ak ste tu boli tento deň a fórum nešlo napíšte (Súkromná pošta)prosím kedy to bolo (chcem zistiť čas výpadku)
ďakujem za spoluprácu
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: septembra 6, 2007, 3:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

cawte ;)

no ako vidíte na naše fórum prichádza čím ďalej tým viac bubeníkov (ale aj nebubeníkov :) ) avšak tá propagácia a reklama tohto fóra je čím ďalej tým ťažšia, a preto : sa na Vás obraciam s prosbou aby ste sa aj Vy zapojili pri reklame/propagácii tohto bubeníckeho fóra. Ak chcete pomôcť napíšte mi prosím. (stačí ak máte prístup k netu a kúsok voľného času) prip. ak chcete pomôcť iným spôsobom tak napíšte. mail: bubenici@bubenici.com

naše fórum môžete propagovať aj uverejnením odkazu alebo banneru (ak banneru tak napíšte a pošlem Vám ho)

html kod na odkaz:(ak budete mať problémy s vložením odkazu tak napíšte prosím)
kód:

<a href="http://www.bubenici.com">Bubenícke fórum:bicie, bubny, paličky, perkusie</a>

ďakujem
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: septembra 7, 2007, 10:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Toto je presne 9 000. príspevok na tomto fóre.
Ďakujem všetkým užívateľom bubeníkom, ktorý navštevujú a prispievajú do tohto fóra.
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: októbra 8, 2007, 2:55 pm    Predmet: . Odpovedať s citátom

Uplynul len MESIAC a máme tu okolo ďalších 1000 príspevkov.

Takže spolu na tomto fóre ste /sme icon_cool.gif / napísali k dnešnému dňu /hodine/ napísali 10013 príspevkov.

P.S: odhadoval som, že 10 000 dáme ku koncu roku. icon_cool.gif Ale pozor, nie je to len o tom aby sme dávali čím vyššie čísla. Možno by bolo lepšie keby bolo aj menej príspevkov a vyššia kvalita.
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: decembra 24, 2007, 11:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Príjemné prežitie Vianočných sviatkov a veľa síl pri bubnovaní fi_lone_ranger.gif i v novom roku Vám praje admin. team
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: januára 1, 2008, 11:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zdravím Vás.

No, keďže máme Nový rok tak:
Všetko najlepšie do Nového roka, nech sa Vám splní Váš bubenícky sen (ak sa ešte nesplnil :) ) a takisto všetko to čo si od nového roku žiadate :)

V TV, na internete, no proste všade dávajú rôzne štatistiky a tak som sa rozhodol, že zverejním aj ja menšiu štatistiku :)
Všetky údaje su za celý rok 2007:

Počet návštev: 41,194
Počet zobrazených stránok: 384,574 (jedna stránka je napr. jedna téma)
Počet stránok na jedného uživateľa (1 návštevu): 9.34
Priemerný čas užívateľa, strávený na stránke (1 návšteva): 7:19 min.
Počet stránok zobrazených úžívateľmi, ktorý prišli z vyhladávačov (napr. google, a pod.): 15,073 (36.59%)
Počet stránok zobrazených úžívateľmi, ktorý prišli z iných stránok (odkaz na inej stránke, a pod): 13,675 (33.20%)
Počet stránok zobrazených úžívateľmi, ktorý priamo zadali adresu www.bubenici.com (odkaz na inej stránke, a pod): 12,441 (30.20%)
Výrazy, ktoré zadávali užívateľia prichádzajúci na našu stránku do vyhľadávačov: bubenici, bicie, bubenicke forum, attermead, bubenici.com, kupim bicie, bubenícke fórum, "yamaha dp", ladicka na bicie, nexit

Sú to také informácie skôr technického rázu :) Zistiť počet tém, užívateľov a pod. ktoré pribudli za ten jeden rok sa mi asi nepodarí, ale našiel som informáciu u mňa v pc, ktorú som si zaznačil keď som sa začal starať kúsok o propagáciu a reklamu tohto fóra. Bolo to 11.11.2006 a počet užívateľov bol 119. Nie je to údaj iba za rok 2007, no je tu celkom dobre vidieť ten nárast uživateľov. (súčasnosť: 513 užívateľov)
Ak sa tento súčasný počet (513) za tento rok zdvojnásobí budem veľmi rád :)

mysho
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: júla 15, 2008, 12:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zdravím Vás.

Nakoľko sa nám v admin e-maily množia správy (e-maily) ktoré nenašli svojho prijímateľa:

Žiadam VŠETKÝCH užívateľov fóra, aby si prezreli svoje či majú v nastaveniach zadanú správnu e-mailovú adresu + aby si skontrolovali stav týchto e-mailových schránok (ak sú plné tak vyprázdniť a pod).

Ak si niekto neželá, aby mu chodili e-maily oznamujúce príchod súkromných správ, príp. oznámenia o príspevkoch, vypnite to v nastaveniach.

ďakujem
mysho
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: júla 25, 2008, 9:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Prosím užívateľov s týmito e-mailmi, aby si overili správnosť svojho e-mailu v nastaveniach, v prípade správneho nastavenia skontrolovali kapacitu svojej e-mailovej schránky (či nie je plná)

E-maily:
26sorpion**@******.***
ulicny.m****@******.***

(e-mailové adresy sú upravené, aby nebola možnosť ich zneužitia)

P.S: Ak nemáte záujem o notifikáciu nových tém/príspevkov/správ, vypnite si tieto nastavenia.

ďakujem
mysho
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: septembra 11, 2008, 5:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ahojte :)

Tak ako tu istý bubeník (bubeníčka?) navrhol, pridali sme možnosť online chatu aj na Bubenici.com

Do online chatu môžete smerovať všetky Vaše poznámky, otázky, atď atď, je akceptované aj OT (na to, je to :) )

Dúfam, že CHAT nebude zneužívaný a pod :)

Adresa chatu je: http://bubenici.com/chat/

Tento týždeň prídeme s ďalšími novinkami, takže sa máte na čo tešiť :)

Dúfam, že oceníte tieto aktivity a zapojíte sa aj vy do pomoci (ak máte záujem, napíšte mi súkromnú správu alebo e-mail na: bubenici@bubenici.com )

cawte :)

mysho
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: septembra 28, 2008, 6:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

cawte icon_cheesygrin.gif

Ako som už spomenul v téme Sútaž, prichystali sme pre Vás ďalšiu super novinku :)

Je ňou: Hudobný katalóg stránok, ktorý nájdete na adrese: http://Katalog.Bubenici.com

Ako i z názvu vyplýva, ide o katalóg stránok s hudobnou témou. Môžu to byť stránky kapiel, hudobníkov, hudobných predajní/eshopov, stránky zamerané na vysvetlenie techniky na bicích, hudobné videá, bubenícke lekcie, .....

Ak poznáte nejaké zaujímavé hudobné (i zahraničné stránky) určite ich pridajte, aby ich spoznali aj ďalší užívatelia.

Ak máte prípomienku tak kľudne ju napíšte (buď na fórum alebo na: bubenici[zavináč]bubenici.com

Ďalšou novinkou, ktorú chystáme je bubenícky blog :)
(Takmer) Všetko je pripravené na jeho spustenie, ale potrebujeme ľudí, ktorí by mali záujem písať rôzne články, najmä z oblasti hudby.

Pre tento projekt hľadáme aj šéfredaktora - človek, ktorý bude mať blog na starosti po obsahovej časti + na starosti bude mať redaktorov.

Ak máte záujem kontaktujte ma cez súkromnú správu alebo mail: bubenici[zavináč]bubenici.com

Do správy/e-mailu pripíšte, prosím, krátke info o Vás. :)

ahojte :)
mysho
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> admin - členom Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 2

Prejdi na: