Obsah fóra bubenici.com

Y A M A H A club
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: júla 15, 2008, 6:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nieje mi celkom jasné, prečo porovnávate Gigmaker s 1007kami. (?) GM je "starter kit", kvalitou adekvátny Sonoru Global beat. Keďže sme v Yamaha clube, doporučím Vám obzerať sa po Tour Custom, príp. novej sérii SC Birch... Bohužiaľ Yamaha v cenovej hladine do 15tis. neponúka nič, čo by kvalitatívne "porazilo" konkurenciu. V tejto kategórii sú 507ky, Mapex Q/QR a Taye Spotlight neprekonateľné.
V príp. nižších rozpočtov a vyšších nárokov jednoznačne bazár..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
drumer66
Prisťahovalec

Založený: 20 Jún 2008

PríspevokZaslal: júla 18, 2008, 8:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jja som si kupil uz pearl forum
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Granatoo
Prieskumník

Založený: 09 Jún 2008

PríspevokZaslal: augusta 21, 2008, 10:05 am    Predmet: Y A M A H A club Odpovedať s citátom

icon_evil.gif No tak včera som sa stal členom Y A M A H A clubu keď som si kupil Yamaha Rydeen 10" 12" 14" 22" dreveny snare 14" a som naozaj spokojny. Už su aj preblanene (evans).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: októbra 15, 2008, 6:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mám pre Vás smutnú správu.. Yamaha zastavila výrobu Maple Custom... Maple Custom Absolute zatiaľ ostáva v ponuke...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: októbra 16, 2008, 7:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom

AAAAAAAAAAAHHHH precoooooooo???, chuji japnonskiiii sak to je uz klasika... , este nech si zrusia recordingy a kaslem na nich
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: októbra 16, 2008, 8:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Prečo? Neviem.. Včera sme requestovali nejakú objednávku ohľadne dodacej lehoty na custom farbu a z Rellingenu prišla táto odpoveď.. Na sklade je už len "pár" kusov vo Vintage natural a Black maple... Nové objednávky sa neprijímajú...
Treba kupovať Tour Custom a PHX icon_wink.gif icon_smile.gif
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: októbra 16, 2008, 2:17 pm    Predmet: radiacia Odpovedať s citátom

yamaha zaspala dobu,dizajnersky vyslovene škaredé posledné modely sa asi tak nepredávali,o to viac sa čudujem že stahuje z výroby také uspešné a legendárne modely ako je aj maple custom,to už sa dá očakavat aj stiahnutie recording custom,tak to si už neviem predstaviť čo bude yamaha bubeníkom ponukať,asi motorky?! icon_mrgreen.gif
Návrat hore
helmet
Šialenec

Založený: 12 Sep 2006

PríspevokZaslal: októbra 18, 2008, 11:34 am    Predmet: Re: radiacia Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
yamaha zaspala dobu,dizajnersky vyslovene škaredé posledné modely sa asi tak nepredávali,o to viac sa čudujem že stahuje z výroby také uspešné a legendárne modely ako je aj maple custom,to už sa dá očakavat aj stiahnutie recording custom,tak to si už neviem predstaviť čo bude yamaha bubeníkom ponukať,asi motorky?! icon_mrgreen.gif

Mozno maju nasi sikmooki priatelia nejake eso v rukave a vytru nam vsetkym zrak! icon_mrgreen.gif
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 5, 2008, 4:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

chcem sa dopátrať k cene rytmičáku YAHAHA mike bordin signature,označenie SD6465MB,na muzikeri je v ponuke,ale asi maju zlé typové čislo,tak teraz neviem icon_mrgreen.gif ????
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: novembra 5, 2008, 4:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Pošli mi linku na muziker, kde si to videl... nič také tam totiž nieje....
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 5, 2008, 5:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

msd-0846
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: novembra 5, 2008, 6:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Neviem, či píšem hebrejsky, takže ešte raz (do tretice):
nechcem od Teba fotku toho bubna! Poznám ho..
Pošli mi linku (o ktorej tu stále hovoríš) na stránku muzikeru, kde sa -podľa Teba- nachádza zle označený produkt.. Rozumieme si? :D
Návrat hore
vava
Nováčik

Založený: 14 Máj 2008

PríspevokZaslal: novembra 5, 2008, 7:13 pm    Predmet: ehm Odpovedať s citátom

http://www.muziker.sk/Default.aspx?content=tovar&search=msd-0846
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: novembra 5, 2008, 8:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Toto je Maple Custom, aj podľa kódu a označenia všetko sedí... :D Bez srandy, animal nemohol nájst ten Bordinov snare, pretože na stránke nikdy nebol.. Len ma trošku "štve" (obrazne a s úsmevom), že mystifikuje.. :) Nejaký rýchly grafik si chcel uľahčiť prácu a dal tam hocijaký obrázok.. :D vyriešime..
edit: všetky bežne dostupné signature modely sa dajú nájsť v Yamaha zóne kliknutím na "Signature snares" dole na stránke..
2animal: zisťujem Ti presnú cenu a možné dodacie lehoty.. icon_wink.gif
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 5, 2008, 10:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mna to troška zmiatlo,však kód platí tak isto ako v USA tak aj v EU do frasa, a ten obrázok doslova zavádza,mne sa to hned nezdalo chyba je v systéme muzikeru,dakujem za ochotu...
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 5, 2008, 10:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

apropó nerozčulujťe sa pri takej neprehladnej informacií ako poskytol muziker sa hebrejsky nic iné napisať nedalo,samo o sebe je to hebrejsky,ja platím ja chcem a ja chcem presné informacie,volá sa to biznis..... icon_mrgreen.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: novembra 5, 2008, 11:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Máš samozrejme pravdu.. Lenže kód signature snare-u je úplne iný (písmená,čísla) a existuje "kolónka" sign. snares, kde je 99% bubnov zobrazených pokope.. (nebrať ako výhovorku, ten obrázok tam prosto nemá čo hľadať, to je fakt.. Aj ten web robia len ľudia-pardón grafici.. :) a chybička sa nejaká vlúdi vždy)
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 6, 2008, 7:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom

dakujem za objasnenie problému,kedže ten signovaný model som tam nenašiel,chcem sa informovať ohľadom ceny a dodacej doby..danke
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: novembra 6, 2008, 10:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Mike Bordin snare: Cena 21.990.-sk, dodacia lehota cca 4 týždne... Posledných 5 ks v Nemeckom centrálnom sklade.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 6, 2008, 3:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a kur..a troška veľa nie,pravdepodobne si to ešte budem musieť premyslieť samozrejme dakujem za expresné informacie....
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 7 z 7

Prejdi na: