Obsah fóra bubenici.com

Ktoru dvojšlapku?
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: júla 19, 2008, 3:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

myslím že dvojšlapka Premier DP0207 za 7599,-Sk sa tu ešte nerozoberala.Máte s ňou skúsenosti?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Martyn
Šialenec

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: júla 19, 2008, 4:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ale hej nekde to tu je(ze je to shit a ze sa neoplati)
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: júla 19, 2008, 11:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Za tu cenu slabota.
Radsej janus
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Martyn
Šialenec

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 1:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no toto je moj "super pedal" a hra sa na nom vpohode a zatial sa mu nic nestalo
Návrat hore
JUROMURO
Usadlík

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 2:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Martyn napísal:
no ale to bude asi len zvykom a silou mojej nohy.
a este ste tu spominali ze sa kazia tie lozizka a hocico ine a mne sa na tom mojom shite este nic nepokazilo a hram na tom denne,co vlastne sposobuje to pokazenie???
tak tak, loziska su vsade rovnake-ci vrtacka ci slapka na bicie , a tak isto aj retaze ci dvojretaze...su to typizovane veci... A nech mi nikto nevravi, ze na iron cobru davaju ine loziska ako na lacne pedaly a atd........
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 3:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_arrowd.gif icon_arrow.gif ach Bože....icon_cry.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 3:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

JUROMURO napísal:
Martyn napísal:
no ale to bude asi len zvykom a silou mojej nohy.
a este ste tu spominali ze sa kazia tie lozizka a hocico ine a mne sa na tom mojom shite este nic nepokazilo a hram na tom denne,co vlastne sposobuje to pokazenie???
tak tak, loziska su vsade rovnake-ci vrtacka ci slapka na bicie , a tak isto aj retaze ci dvojretaze...su to typizovane veci... A nech mi nikto nevravi, ze na iron cobru davaju ine loziska ako na lacne pedaly a atd........

Si píš že sú rôzne kvality ložísk, reťazí a materiálov. Tak isto ako u každého iného výrobku. Samozrejme nie vždy platí priama úmera cena / kvalita.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
vAlve
Šialenec

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 5:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

[/quote] tak tak, loziska su vsade rovnake-ci vrtacka ci slapka na bicie , a tak isto aj retaze ci dvojretaze...su to typizovane veci... A nech mi nikto nevravi, ze na iron cobru davaju ine loziska ako na lacne pedaly a atd........[/quote]
Nie som žiadny technyk ale podla mňa si zapotil riadny nezmysel.Už ložiská do bicyklov a korčúl majú rôzne kvalitatívne triedy a asi to nebude len tak pre nič za nič.
Martyn-- ako dlho používaš tú šlapku?Nemusíš od toho čakať že sa to pokazí do roka,(hoci už som také videl)ale môže to prísť aj neskôr.
Návrat hore
Martyn
Šialenec

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 5:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Martyn-- ako dlho používaš tú šlapku?Nemusíš od toho čakať že sa to pokazí do roka,(hoci už som také videl)ale môže to prísť aj neskôr.[/quote]
vsak ale ste tu vraveli ze shit sa pokazi za 3 mesiace a ja hu mam uz dlhsie a je to vsetko na 100 % a hram na tom dennodenne
a k tym loziskam ten material je vsade rovnaky lebo su na to urcite normy ktore treba dodrziavat dalej su rozne rozmery a typy(Axiálne valčekové ložiská,Ihlové ložiská,Guľkové ložiská, Radiálne guľkové ložiská s kosouhlým stykom),a tak dalej ale pri pedaloch su to stale tie iste ale to neroby na cene nic vo vsetkych pedaloch su rovnake loziska icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Martyn
Šialenec

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 5:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

aky je napriklad rozdiel medzi touto cobrou a tym mojim pedalom (mrkni vyssie)
ta mechanika a zlozenie pedalu vyzera rovnako
Návrat hore
vAlve
Šialenec

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 6:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

myslím že tam nie je až taký rozdiel,je to vlastne skoro to isté.Máš skutočne pravdu.Neoplatí sa investovať do vysokých rád mechaniky,ked môžme mať za nízku cenu rovnakú kvalitu v inom šate.-) icon_idea.gif
Návrat hore
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 6:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Skoro žiadny, tiež lacná verzia, tzv. junior cobra. Ale neviem čo je to za pedál čo máš, možno keby si dal vačšie foto by sme lepšie vedeli vyhodnotiť rozdiely. Ale len tak z malého obrázku čo vidím že uchytenie struny nie je vymyslené najlepšie a tiež nemá spodnú dosku ale iba rám kvôli ktorému sa ti môže dvíhať päta pedálu pri intenzívnejšej hre. Tu je drahšia, podľa mňa aj lepšia IC:
http://www.tamadrum.co.jp/world/distributors/frame_cezch.html
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
JUROMURO
Usadlík

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 7:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Martyn napísal:
Martyn-- ako dlho používaš tú šlapku?Nemusíš od toho čakať že sa to pokazí do roka,(hoci už som také videl)ale môže to prísť aj neskôr.

MARTYN - - vsak ale ste tu vraveli ze shit sa pokazi za 3 mesiace a ja hu mam uz dlhsie a je to vsetko na 100 % a hram na tom dennodenne
a k tym loziskam ten material je vsade rovnaky lebo su na to urcite normy ktore treba dodrziavat dalej su rozne rozmery a typy(Axiálne valčekové ložiská,Ihlové ložiská,Guľkové ložiská, Radiálne guľkové ložiská s kosouhlým stykom),a tak dalej ale pri pedaloch su to stale tie iste ale to neroby na cene nic vo vsetkych pedaloch su rovnake loziska icon_cheesygrin.gif[/quote]
suhlasim
Návrat hore
vAlve
Šialenec

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 8:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak asi Martynova šlapka nie je shit keď to stále ide na 100%.Aj keď niekomu by tá šlapka po 5 mesiacoch 3 hodín každodeného hrania bola už len v 78% stave a stále by klesal,čiže osoba by to nazvala shitom.Takže nie každý hrá rovnako a každému vyhovuje niečo iné.
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 10:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Preboha preberte sa.
Zakladny mapex pedal je pre vas kvalitativne rovnaky ako IC?
Typizovane loziska, kardany a retaze?
Ved si porovnajte hru na zakladnom mapexe,IC,ELI a axiske a ak sa vam aj po takomto teste budu zdar veci tyspizovane tak nie ste bubenici
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 10:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2 Martyn, JUROMURO
s tými ložiskami je to samozrejme blbosť fi_lone_ranger.gif už logicky
skúste jazdiť na korčuliach s ložiskami ABEC 1, potom sa prezujte do kvalitnejších s ložiskami ABEC 7 a keď neucítite rozdiel, tak nemáte cit v nohách icon_cheesygrin.gif
icon_arrowu.gif tak isto to bude asi u šlapiek, nemyslíte? icon_question.gif
Návrat hore
kvasha
Šialenec

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: júla 20, 2008, 11:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Omg, asi ani nemá zmysel zapájať sa do tejto debaty icon_cheesygrin.gif . Na ložiská sú možno isté normy, ale ak sú, tak neudávajú presné zloženie ložiska. Skúsili ste niekedy niečo šmejdné a potom riadnu kvalitku? Mám bycikel Olpran za 5000Sk a kamoš Scott ktorý je o niečo drahší. Skús sa prejsť na jdenom a na druhom a čo potom povieš icon_cheesygrin.gif . Minule som rozoberal zadné koleso, lebo sa strhol závit a musel som vymeniť os. Keď som ju rozobral, všetky ložiská do jedného vypadali. A dá sa vymenovať x ďalších príkladov. Aká to je potom kvalita? Alebo ten príklad s korčulami. Prečo by stála IC 13000 a Stagg 2500 keby boli rovnaké materiály? Alebo sa v takýchto prípadoch platí len za značku a dizajn? Asi za tých 13 litrov bude niečo lepšie, či nie? Nightwolf má pravdu, skús zahrať na tých šľapkách ktoré vypísal, ale aby každá mala odohraných aspoň pol roka rok a potom si zahraj na staggu(nehovorím, že len staggy sú šmejdy) alebo niečom podobnom. icon_idea.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Martyn
Šialenec

PríspevokZaslal: júla 21, 2008, 11:21 am    Predmet: Odpovedať s citátom

kvasha napísal:
Omg, asi ani nemá zmysel zapájať sa do tejto debaty icon_cheesygrin.gif . Na ložiská sú možno isté normy, ale ak sú, tak neudávajú presné zloženie ložiska. Skúsili ste niekedy niečo šmejdné a potom riadnu kvalitku? Mám bycikel Olpran za 5000Sk a kamoš Scott ktorý je o niečo drahší. Skús sa prejsť na jdenom a na druhom a čo potom povieš icon_cheesygrin.gif . Minule som rozoberal zadné koleso, lebo sa strhol závit a musel som vymeniť os. Keď som ju rozobral, všetky ložiská do jedného vypadali. A dá sa vymenovať x ďalších príkladov. Aká to je potom kvalita? Alebo ten príklad s korčulami. Prečo by stála IC 13000 a Stagg 2500 keby boli rovnaké materiály? Alebo sa v takýchto prípadoch platí len za značku a dizajn? Asi za tých 13 litrov bude niečo lepšie, či nie? Nightwolf má pravdu, skús zahrať na tých šľapkách ktoré vypísal, ale aby každá mala odohraných aspoň pol roka rok a potom si zahraj na staggu(nehovorím, že len staggy sú šmejdy) alebo niečom podobnom. icon_idea.gif

chces mi povedat ze loziska stoja niekolko tisic korun? icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Martyn
Šialenec

PríspevokZaslal: júla 21, 2008, 11:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
Preboha preberte sa.
Ved si porovnajte hru na zakladnom mapexe,IC,ELI a axiske a ak sa vam aj po takomto teste budu zdar veci tyspizovane tak nie ste bubenici

vsak ale vyzeraju rovnako a nezda sa mi ze by tam bolo neco odlisne
Návrat hore
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: júla 21, 2008, 11:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Martyn napísal:
Nightwolf_08 napísal:
Preboha preberte sa.

vsak ale vyzeraju rovnako a nezda sa mi ze by tam bolo neco odlisne

lol uz radsej nekomentuj... icon_lol.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 18 z 24

Prejdi na: