| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: apríla 13, 2006, 4:07 pm Predmet: |
|
|
| ...no ska ja nic, tie plechy sa mi moc nelubia skratka, ja mam tiez nahovno hajtku a rozmyslam nad niecim lepsim, len musim na to vydelat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
gemer Nováčik

Založený: 30 Apr 2006 Príspevky: 41 Bydlisko: mam
|
Zaslal: Máj 17, 2006, 12:03 pm Predmet: |
|
|
| ja som videl chlapíka čo mal rytmičák amati aj 2 prechody. prechody mal umiestnené na poličke, namiesto kopáku mal 20 litrovú bandasku a namiesto činelov na HH mal na takom kruhu nabité pivové vrchnáky. bolo to dosť zaujímavé :D :D :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: Máj 18, 2006, 2:18 pm Predmet: |
|
|
...nuz...dobre si to zhrnul...
...punx not dead... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubik Usadlík

Založený: 11 Máj 2006 Príspevky: 122 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Máj 20, 2006, 3:49 pm Predmet: |
|
|
| ach boha.na amatky hram na skuske.strasne dielo :x |
|
| Návrat hore |
|
 |
elvis Prieskumník

Založený: 30 Máj 2006 Príspevky: 23
|
Zaslal: Máj 30, 2006, 11:57 am Predmet: |
|
|
| Aj ja som mal Amatky, ale už hrám len na HI-HAT a snare. DrBambus ty nie si náhodou Sliver z Muziker fóra? Však? |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: Máj 30, 2006, 8:36 pm Predmet: |
|
|
| prave na tu dobu ja cakam a pracujem :roll: |
|
| Návrat hore |
|
 |
elvis Prieskumník

|
Zaslal: Máj 31, 2006, 9:34 am Predmet: |
|
|
| Ta šak si nehaj meno Sliver, čo sa hanbiš, že si aj tu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: júna 9, 2006, 5:16 pm Predmet: |
|
|
ale nehanbim, ale na muzikeri som sa registroval este pred jednou udalostou, ktora ma tak primala dat si nick doktor Bambus...
...neviem, ci niekto poznate tu pesnicku, v skratke sa da povedat, ze malo som skoncil ako on pod trambusom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
elvis Prieskumník

|
Zaslal: júna 22, 2006, 9:38 am Predmet: |
|
|
| OK. Sliver (to nie je od slivovice?) |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: júna 22, 2006, 2:04 pm Predmet: |
|
|
...nie...
...nirvana...bol som mlady a hlupy...ale slivovici sa v ziadnom pripade nebranim :arrow: som velky a hlupy:-) |
|
| Návrat hore |
|
 |
elvis Prieskumník

|
Zaslal: júna 23, 2006, 7:35 am Predmet: |
|
|
| Slivka sa dá zjesť, ale myslím, že sme offtopic. Myslím, že vČSR každý pozná Amati, veď mnoho z nás na nich doteraz hrá. Jój tak by som chcel také nové bubniky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jacek Prieskumník
Založený: 29 Dec 2006 Príspevky: 8
|
Zaslal: januára 2, 2007, 12:04 am Predmet: |
|
|
| moje amatki si ale dlho nebudu idem kupit novu supravu jedine co ma najviac na nich zarazilo ze som zlomil slapku a tam kde(ak hrate heel up)stlacate spickou tak tam sa mi zlomila slapka tatko prisiel zombral dva tenek kusyplechu na sroboval a povedal ze to vidi na novu sadu faba je perletovo zlta no humu ale zvuj jak tak az na rytmicak ten sa mi nepaci ale ked si kupim nove budu mi tak ci tak chybat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2987 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: februára 11, 2007, 10:50 pm Predmet: Re: Historický kútik : Amati |
|
|
| Misho napísal: | :lol: :lol: :lol: Vaše skusenosti s touto "najslávnejšou" značkou!!!
Záhady,príbehy,poviedky...proste všetko čo ste prežili s touto "značkou" :lol: :lol: :lol: |
S mojimi amatkami som bol kamarát kým som s nimi nešiel asi piaty koncert.
Pieseň číslo 1: pravý kopák mi "utiekol" a zvyšok som musel uhrať na ľavom a na druhej hi - hat
Pieseň číslo 2: Šlapka pravého kopáku katapultovala kladivo až niekam do zákulisia...zvyšok som musel uhrať na ľavom a na druhej hi - hat
Pieseň číslo 3: Podlomila sa mi šibenica ( amati ) a udrela mi o zem 18" crash...
A po tejto skúsenosti som ich deň po koncerte predal |
|
| Návrat hore |
|
 |
SOADdrums
Založený: 06 Máj 2007 Príspevky: 1 Bydlisko: Prievidza
|
Zaslal: Máj 6, 2007, 7:28 pm Predmet: hmm |
|
|
No aj ja mam AMATI,a hram na nich,a zatial mi stacia...A nehanbim sa za to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: Máj 7, 2007, 9:50 pm Predmet: |
|
|
| Drvivá väčšina na nich začínala... |
|
| Návrat hore |
|
 |
iron

Založený: 07 Máj 2007 Príspevky: 4
|
Zaslal: Máj 7, 2007, 11:07 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Drvivá väčšina na nich začínala... |
tak tak predal som ich pred tyzdnom az mi slza vypadla
ale legendarna znacka pearl mi to dokonale nahradza  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: Máj 8, 2007, 12:14 am Predmet: |
|
|
| Aj amati je legenda, len v trocha inom slovazmysle |
|
| Návrat hore |
|
 |
iron

Založený: 07 Máj 2007 Príspevky: 4
|
Zaslal: Máj 12, 2007, 4:50 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Aj amati je legenda, len v trocha inom slovazmysle |
AMATI RULEZZ  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 293 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: Máj 12, 2007, 8:55 pm Predmet: |
|
|
Mne sa hra na Amatkach fajn.. Pedal nemam Amati, je to nejaka kopia niecoho(v Marrise som zhliadol nieco, co vyzeralo tak isto a bola to znacka Adam, akurat na tej mojej ten napis nie je), blany Remo weatherking, takze fajn.
A este jedna drobnost, majitel predomnou tam povymienal zavity za lepsie...Takze sa to nestrha |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 734 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: júla 23, 2007, 7:16 am Predmet: |
|
|
My sme pred rokmi, ked sme zacinali s kapelou (medzicasom sme aj skoncit uz stihli ) zacali hrat na amati co boli v priestoroch, kde sme hravali (Katolicky dom ) a ked sme zacali hrat serioznejsie (ze nie len tak "podme skusit daco zahrat spolu), tak ich bubenik od tych ludi, co ich mali, kupil. Myslim, ze patrili (najmenej) dvom ludom...s jednym som bol dobry kamos celkom, zavolal som mu, ze kolko by za to chceli a on ze to ani nie su bicie a jedno s druhym, tak povedal, ze dakych patsto korun (boli fakt rozbite). Druhy vsak nejak neviem co...kazdopadne skoncilo to tak, ze sme ich kupili za liter. Standardnu zostavu, akurat cinely boli len dve - hi-hat a hmmm...co ja viem..povedal by som ze daky crash-ride, ale neviem...ale zvuk to malo fakt taky, ze sa to dalo tak pouzivat.. Slapka bola totalne rozhegana (s bratom sme ju dali ako-tak dokopy, ale moc nepomohlo), stojan na hi-hatku uplne rozbity tiez, ale gitarista to zobral domov a s otcom sa s nim, aj s cinelou pohrali...dokonca ju myslim nejak vylestili alebo obrusili trosku...kazdopadne napis "Amati Kraslice" sa stal opat citatelnym . No a stojan dali do takeho stavu, ze sa dala hi-hatka otvarat a zatvarat...a inak musim povedat, ze mala ta hi-hatka dost dobry zvuk...aspon vtedy sa mi zdal dobry...neviem, mozno medzicasom som znarocnel...uz si nepamatam. blana na kopaku bola roztrhnuta (ale lepena ) a aj na kotli...tomy boli asi ok.. bubenik nebol solventny, preto nekupil blany...navyse ten kopak bol nejaky podozrivo maly...takze neviem ci by sme u nas v hudobninach na to zohnali blanu.. rytmicak bol bez struniek, ale tie sme kupili a silonom som ich priviazal nan...najprv myslim naopak, potom sme to prehodili...a znelo to lepsie. Btw, ja som bol povereny viazanim stun kvoli tomu, ze som ex-rybar, tak sa vraj v uzloch vyznam . No a to bolo cca vsetko, co dobreho sme s nimi urobili. Zato vsak po case ta nasa crash-ride (to sme zistili pri nahodnom pohlade na nu proti svetlu) zacala hrozit, ze sa po dalsom pouzivani zmeni na splashku ...to nas doviedlo k tomu, aby sme prestali cvicit s bicimi, a pockali, kym sa kupia nove...a tieto amatky sme predali za dva litre 7, co je zisk jak svina...takze bubenik na hudbe aj zarobil . A este najvacsi gol na zaver - ten typek, co ich kupil, sa vraj (ja som tam nebol) pytal jedinu vec o nich - ci vraj nie su oškúľané. .
Gitarista (ktory kseft vybavoval) na to povedal "treba vidiet" na com sme sa potom tiez dobre bavili. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|