| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Martyn Šialenec

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 376 Bydlisko: Mars
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 11:03 am Predmet: |
|
|
| presne tak ako vravi drbambus bo pre kazdeho je dobre neco ine a kazdemu sa neco ine paci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 141 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Máj 9, 2008, 12:32 pm Predmet: Som zaťažený na značku Ludwig tiež |
|
|
Značka Ludwig ma tak oslovila že ine nove bicie si ani neviem prestaviť. Ako priaznivec kapiel ako sú Beatles alebo Led Zeppelin mi ani nič iné nezostáva. OD malička som mal sen mať Ludwigi ako Ringo alebo John Bonham. Čo sa týka nižšej rady. Dal som prednosť kvalite pred novotou a kupujem bicie v rade za 30000 za 12000. Sú na nich Remo blany a krásne upevnenie prechodov. Proste radosť len z pohladu na ne.
Nie som si isty ale zda sa že ide o tieto bicie len v čiernom prevedeni.
Bonus je to že tie bicie mal bubenik Chrobakov a ocitli sa už aj v televizii čo svedči o ich kvlaite. Ludwig forever
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 896 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 9, 2008, 1:05 pm Predmet: |
|
|
tie nove legacy maple classic birch atd su prekrásne a hrajú fantasticky,práve sa idem na ne opýtať,myslim že ich robí marris BA,legendárna značka ale určite nezaspala na vavrínoch, beatles, led zepellin asi vedeli prečo ich používajú...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

|
Zaslal: Máj 10, 2008, 11:56 am Predmet: Takže už ich mam doma ... |
|
|
Nie su to sice tie čo su na vyššie obrazku ale su rovnako dobre.
kovový snare drum: 14" (blana EVANS), Tom Toms 12", 13" (blany REMO), bass drum 22" REMO, floor tom 16".
(1x double tom holder, 1x hi-hat stand, 1x cymbal stand, 1x snare stand, 1x pedal.)
Aky je vaš nazor? Dobra kupa? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 702
|
Zaslal: Máj 10, 2008, 1:25 pm Predmet: Re: Takže už ich mam doma ... |
|
|
| Lucas Perny napísal: | Nie su to sice tie čo su na vyššie obrazku ale su rovnako dobre.
kovový snare drum: 14" (blana EVANS), Tom Toms 12", 13" (blany REMO), bass drum 22" REMO, floor tom 16".
(1x double tom holder, 1x hi-hat stand, 1x cymbal stand, 1x snare stand, 1x pedal.)
Aky je vaš nazor? Dobra kupa? |
NO ak su rovnako dobre , ako tie USA classic maple tam na hornom obrazku... , tak je to kupa Strorocia ! )) urcite niesu rovnako dobre... , ale tieto rady bicich su fajn alternativa. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

|
Zaslal: júla 9, 2008, 6:19 am Predmet: Nemáte niekto? Neviete zohnať? |
|
|
Nemáte niekto? Neviete zohnať?
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Dea Usadlík
Založený: 20 Aug 2007 Príspevky: 152 Bydlisko: Prievidza-black hole
|
Zaslal: júla 22, 2008, 7:12 pm Predmet: |
|
|
| tiež mám Ludwigy...chyba krásy: stále musím niečo doťahovať....akože až tak často ich neprevlačujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

|
Zaslal: júla 22, 2008, 9:27 pm Predmet: |
|
|
| Dea napísal: | | tiež mám Ludwigy...chyba krásy: stále musím niečo doťahovať....akože až tak často ich neprevlačujem |
Tak to sa zhodneme. Po asi mesiaci ich používania to musím stále robiť aj ja. Večne ich prestavujem, najmä pedál a prechody. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dea Usadlík
Založený: 20 Aug 2007 Príspevky: 152 Bydlisko: Prievidza-black hole
|
Zaslal: júla 23, 2008, 4:15 pm Predmet: |
|
|
| aj ty si už postrácal väčšinu skrutiek a pod.?..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

|
Zaslal: júla 23, 2008, 10:02 pm Predmet: |
|
|
| Dea napísal: | | aj ty si už postrácal väčšinu skrutiek a pod.?..... |
Tak to naštastie nie. Všetko mám... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

|
Zaslal: júla 26, 2008, 12:34 am Predmet: |
|
|
| Dea napísal: | | aj ty si už postrácal väčšinu skrutiek a pod.?..... |
Asi som to zakríkol. Minule som doťahoval doubletom holder a pokazil som zavit. Musel som ho vymenit za menši. Naštastie tam pasoval letáčik z floor tomu a na floor tom stačil aj ten s nakonci zničeným závitom. Jediné moje štastie je, že na floor tome nemaju upevnenia také dlhé skrutky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 161 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: augusta 5, 2008, 12:31 am Predmet: |
|
|
:D to si musel ako silno pritahovat?? :D
btw, ty maš uchytenie každeho tomu zvlašt alebo maš dokopy oba na jednej tyči na gulových ložiskách??
Ja mam tie gulove a som poprdeli spokojny.. aj so zvukom.. a na to že hram kolko hram mi bohate stačia LC215 ky.... Iba snare by som zmenil.. za nejaku vysoku radu tiež len od Ludwigu...
Ja som chcel tiež vždy Ludwig, ale nie kvoli Beatles alebo kvoli komu.. čisto kvoli sebe... proste to je ako keby žijete v osade plnej chlapov a v živote ste žiadnu ženu nevideli, ale viete že by ste chceli blondínku.. :D napriklad tak...
Takže když sem se v patnácti rozhodoval co dál kupovat, Ludwig byla pro mne jasná volba... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Usadlík
Založený: 03 Aug 2008 Príspevky: 194 Bydlisko: U čierneho draka
|
Zaslal: augusta 5, 2008, 8:56 am Predmet: |
|
|
ked uz chces fakt vsetko hodit za hlavu tak kup nejake NRG
na zaciatok nie su zle ani premiery napr. olympic(avsak odporucam nepouzivat cinely s ktorymi su predavane), az na nekvalitny hardware sa da z toho vydolovat pocuvatelny, po preblaneni aj dobry zvuk a po vcerajsom zlacneni uz maju naozaj ludovu cenu vyse 10 000 Sk
z cesty, ja by som si na zaciatok tiez kupil sonory ale je to vec nazoru kazdeho jednotlivca, maju podla mna dobre meno a zvuk, hra na nich vela dobrych bubenikov na "volnej nohe"(zato v kapelach je vacsinou vidiet pearl) aj ked maju vyssie triedy ale aj 507 su na svoju cenu a kategoriu perlou |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

|
Zaslal: augusta 5, 2008, 11:06 am Predmet: |
|
|
| PST napísal: | :D to si musel ako silno pritahovat?? :D
btw, ty maš uchytenie každeho tomu zvlašt alebo maš dokopy oba na jednej tyči na gulových ložiskách??
Ja mam tie gulove a som poprdeli spokojny.. aj so zvukom.. a na to že hram kolko hram mi bohate stačia LC215 ky.... Iba snare by som zmenil.. za nejaku vysoku radu tiež len od Ludwigu...
Ja som chcel tiež vždy Ludwig, ale nie kvoli Beatles alebo kvoli komu.. čisto kvoli sebe... proste to je ako keby žijete v osade plnej chlapov a v živote ste žiadnu ženu nevideli, ale viete že by ste chceli blondínku.. :D napriklad tak...
Takže když sem se v patnácti rozhodoval co dál kupovat, Ludwig byla pro mne jasná volba... |
Konečne jeden Ludwig maniak ako ja... A ja tam mam tie gulove ložiská a je to na jednom stojane... Snare ma supraphonic aj s tým som spokojný. Prechody s velkymi priemerom a blany EVANS a REMO. Proste nádhera... To všetko ešte s činelmi Paiste...
Ludwig su nádherné bicie. Nepáči sa mi ale rada 100, kde mi pripomínajú Amatky a upevnenie ide do bubnu. Čo sa týka toho upevnenia, vraj je to stabilné ale na druhej strane to nijako dobre nevyzerá a navyše kazí to aj zvuk. Zhodou okolností som bol v hudobninách kde boli aj iné druhy bicích a videl som tam Premier, ktoré boli na chlp rovnaké s týmto upevnením. Keď upevnenie tak iba spomínané gulové ložiská... |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 161 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: augusta 5, 2008, 11:25 pm Predmet: |
|
|
presne tak...
ale de si zobral ten supraphonic??? kolko ta stál?
Ja mam blany Remo, IC dvojšlapku, Istanbul činelky + nejake Paiste... a male prechody.. velke nemam rad.. normalne rozmyšlam či si nekupim nejaku sadu, čo ma 18" kopak a prechody 8" 10" 12" 14" +rytm 14"
gulove ložiska su poprdeli... nemenil by som ... a 100 rada stoji za rit.. to sa vie.. teda sú to vlastne velmi silno otunene amatky s lepšim zvukom.. ale 200 rada je o dost vačši skok v kvalite HW aj zvuku.. a pritom je to len maly cenovy rozdiel.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|