| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 896 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 8:26 pm Predmet: |
|
|
| ja som si objednal v jednom slovenskom nemenovanom centre,tom v januári a prišlo to v decembri,hahahahahahahahahah super biznis |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 492 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 12, 2008, 8:32 pm Predmet: |
|
|
| ja som si v tomto nemenovanom centre objednaval zatial len blany a tie mi dosli nacas... no a co sa tyka thomannu, tie seny sa mi zdaju fakt dost dobre.... uz len brigada a ide sa objednavat :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 701
|
Zaslal: Máj 13, 2008, 7:51 am Predmet: |
|
|
| fernetsrumom napísal: | a jak sa to rozdeluje ? paper thin, medium tin a ?
bo ja by som wcel cosik hrubsie.. :) | ....,medium zmńamena v preklade "stredny" "taky akurat" )))) , skus popozerat na nieco ako "medium to heavey" to su hrubsie kusky "heavey" su uz dost hrube cinely... ,tam sa uz zvykne vytracat muzikalita obcas, ale nemusi byt ,ja pouzivam momentalne iba 1 crash a to je 18 " medium to heavey, Istanbul mehmet brilliant uprava , extremne muzikalny kusok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 492 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 13, 2008, 1:25 pm Predmet: |
|
|
| okes dik.. za to sa pytam, bo u kamosa som videl zildjianku medium thin a to mi pripadalo dost tenke a zvuk sa mi tez moc nelubil... ale dik za rady, budem hladat daco, medium heavy. heavy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 118 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: augusta 28, 2008, 11:15 am Predmet: |
|
|
vcera som sa pozeral na hranu cinela a vsimol som si skratka ze cinel neni rovny, ale taky v niektory miestach sa tak ako keby vlnil. je to predzvest toho, ze vo velmi kratkom case praskne?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
joe Usadlík

Založený: 20 Okt 2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Skalité
|
Zaslal: augusta 28, 2008, 11:22 am Predmet: |
|
|
toto tu raz niekde ktosi už pisal myslím....
ide o to že proste ked trafiš činel nejako blbo...tak buď može prasknúť..alebo može sa takto ohnúť..myslím, že sa to volá medza pružnosti...proste tam je ta pomyselná hranica kde sa toto deje.. opravte ma ak sa mýlim |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2988 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: augusta 28, 2008, 11:48 am Predmet: |
|
|
| Karr napísal: | vcera som sa pozeral na hranu cinela a vsimol som si skratka ze cinel neni rovny, ale taky v niektory miestach sa tak ako keby vlnil. je to predzvest toho, ze vo velmi kratkom case praskne?  |
Povedz mi aky to je cinel a ja ti poviem ako velmi je to vazne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

|
Zaslal: augusta 28, 2008, 12:02 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Karr napísal: | vcera som sa pozeral na hranu cinela a vsimol som si skratka ze cinel neni rovny, ale taky v niektory miestach sa tak ako keby vlnil. je to predzvest toho, ze vo velmi kratkom case praskne?  |
Povedz mi aky to je cinel a ja ti poviem ako velmi je to vazne  |
takze Pan Doktor :) je to cinel HARPOON Crash 16` HBWH |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Šialenec

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 327 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: augusta 28, 2008, 1:58 pm Predmet: |
|
|
| Tipujem, že chcel vedieť aký je to činel na to, aby bolo jasné či je ručne tepaný. Pri takýchto môže byť trochu ohnutý alebo nerovný. Ale ten asi ručne tepaný nebude, možno je to to, čo písal joe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

|
Zaslal: augusta 28, 2008, 2:21 pm Predmet: |
|
|
| kvasha napísal: | | Tipujem, že chcel vedieť aký je to činel na to, aby bolo jasné či je ručne tepaný. Pri takýchto môže byť trochu ohnutý alebo nerovný. Ale ten asi ručne tepaný nebude, možno je to to, čo písal joe. |
no keby myslel tak ako myslis tak su vyrobene aspon myslim strojom a su v nom bodky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 374 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: augusta 28, 2008, 2:49 pm Predmet: |
|
|
| ska-mo napísal: | | co ja viem tak som zatial videl: thin, medium, dark .... mozno su aj ine ale bo nejake podkategorie neviem.. |
| Malcolm napísal: | | este je to cato rock.... tie su dost tazke |
Oznacenia ako dark, rock, ping, jazz, fast atd. sa netykaju priamo hrubky. tieto oznacenia napovedaju o charaktere zvuku cinelu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2988 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: augusta 28, 2008, 5:10 pm Predmet: |
|
|
| Karr napísal: |
takze Pan Doktor :) je to cinel HARPOON Crash 16` HBWH |
Harpoon su lacne, ale pouzitelne, cinely z mosadzi.
Vzhladom k nizkej cene a kvalite materialu sa nedeje nic necakane...
Ked don budes dostatocne silno trepat tak ho ohnes a napokoj aj prasknes ked v mieste ohybu prekroci pnutie modul pevnosti mosadzi |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|