Obsah fóra bubenici.com
Bobby Jarzombek + Dennis Chambers

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Firko
Prieskumník

Založený: 28 Mar 2006

PríspevokZaslal: Máj 11, 2006, 11:27 pm    Predmet: Bobby Jarzombek + Dennis Chambers Odpovedať s citátom

Takže vidim ze moji naj naj oblubenci tu niesu ,tak si neodpustim nepridat ich tu :) Ja osobne som presiel ,,zavislostou´´ na mnohych kapelach-bubenikoch,ale po tych vsetkych skusenostiach a vzoroch som dospel ku dvom chlapikom,od ktorych som toho pochytil najviac,a ktorych styl mne osobne najviac vyhovuje. Podla mna, by kazdy jeden bubenik mal poznat meno Dennis Chambers,co je legenda a trufnem si povedat-najuzasnejsi jazz(rockovy) bubenik vobec! Jeho technika,presnost,predstavivost a hlavne rychlost je uzasna! Mam ho velmi rad a kto ho nepozna,alebo este nevidel hrat tak nech sa presvedci osobne.Na jeho stranke je ,,par´´ videi ktore mna osobne polozili do kolien,a ktore si pozeram kazdy den (inac by som nedokazal zaspat) :) takze urcite si najdite cas a pozrite si jeho prejav- www.dennischambers.com v sekcii videos. ja osobne odporucam pozriet vsetko! :) ale hlavne Vienne-France ´95 Drum solo Part 2 !!!!!!!!!
Druhym mojim oblubencom je Bobby Jarzombek,o ktorom ani vlastne neviem co by som povedal...no nemam slov :D ,snad len ze ta technika nema obdobu,nic take som este nevidel a nepocul,ale...presvecte sa sami. treba pocut...a vidiet. Tak sa pozerajte ale pred tym ako si to pustite si sadnite,aby ste neprisli k urazu pri pade :lol: www.bobbyjarzombek.com a hlavne:

http://www.youtube.com/watch?v=TXpFrexDJ4A&search=jarzombek
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Firko
Prieskumník

PríspevokZaslal: Máj 12, 2006, 12:24 am    Predmet: :) Odpovedať s citátom

Skoro som zabudol...K tymto dvom patri este jeden pre mna velmi vyznamny bubenik a to je Deen Castronovo!!!! je uzasny hlavne na albume Joey Tafolla- Infra Blue!!! kto nepozna nech si zozenie!NEOLUTUJE!!!
Návrat hore
pady
Prieskumník

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: Máj 17, 2006, 11:32 am    Predmet: Dennis Chambers Odpovedať s citátom

tak to ano kamo, ja osobne uznavam Dennisa, on je top tireda, mam zopar albumov aj video kde hra
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Firko
Prieskumník

PríspevokZaslal: Máj 18, 2006, 10:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

to ano...ja mam s nim sest albumov taky Niacin,alebo Bass extremist su nenormalne!!! fakt delo!
Návrat hore
ion dissonance
Prieskumník

Založený: 30 Mar 2006

PríspevokZaslal: augusta 7, 2006, 5:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Bobby je super moderny bubenik!!!!!!!!!ma super kapelu brutalny progress vo
la sa to spastic inc. stiahnite si to je to brutalllll!!!!! www.spastic inc.com
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre