Obsah fóra bubenici.com

Výroba dvojšľapky
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
spottik
Šialenec

Založený: 28 Mar 2006

PríspevokZaslal: Máj 28, 2006, 1:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Drumstar: Už sa to tu kdesi rozoberalo... A keď z desiatich bubenikov, ktorí používajú dvojšlapku vyradíš tých, čo ju majú na drtenie,.. ostane ich dooooosť málo...

Je mi jasné, že to je "metalové", alebo ako to voláš, a nie je to určite všetko, čo sa dá s dvojšlapkou robiť, ale pre dosť ludí stačí... a nechcem nikoho uraziť, ale pride mi do punku zbytočná...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Misho
Moderátor

Založený: 27 Mar 2006

PríspevokZaslal: Máj 28, 2006, 2:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zase trepes sprostosti....pusti si napriklad novy Konflikt alebo Punkreas...drtia to na dvojslapke tak co sa tu ohanas ze je to zbytocne do punku....ked sa mu to paci tak co...zavidis alebo co...sa uz uvedom trocha
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
drumstar
Admin

Založený: 25 Mar 2006

PríspevokZaslal: Máj 28, 2006, 3:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

misho ma pravdu...ked sa mu to paci nech to hra aj v dychovke...dolezity je pocit v hudbe nie nejake "priruckove pravidla pana Vaclava" o tom kde sa co hodi a kde nie...a spottik co si chcel povedat tymto ?!?
citácia:
A keď z desiatich bubenikov, ktorí používajú dvojšlapku vyradíš tých, čo ju majú na drtenie,.. ostane ich dooooosť málo...
no ked zoberiem do uvahy ze su to 15 rocny metalisti tak ano...:lol: pokial vsak zoberies BUBENIKA :!: tak ti zostanu vsetci :wink: nesuhlasi so mnou niekto ?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Misho
Moderátor

Založený: 27 Mar 2006

PríspevokZaslal: Máj 28, 2006, 8:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja suhlasim...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: februára 13, 2007, 12:57 am    Predmet: Re: Výroba dvojšľapky Odpovedať s citátom

gemer napísal:
rozmýšľaľ som že by som si spravil dvojpedál z 2 Tama HP10. jednu mám, druhú by som niekde v bazári kúpil a tie kĺby na spojenie myslím že sa dajú kúpiť. viem si to aj predstaviť ako by som to spravil ale sa bojím že či to bude dobre fungovať. máte s tým niekto nejakú skúsenosť?

Neoplatí sa, je to zbytočné ničenie šlapky, poriadny a kvalitný double pedal nekúpiš pod 10 000. majú s tým problémi firmy!!! Nemáš šancu zladiť oba pedále...ľavý budeš mať pomalší
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 2

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre