| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
spottik Šialenec
Založený: 28 Mar 2006 Príspevky: 426 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: Máj 28, 2006, 1:43 pm Predmet: |
|
|
Drumstar: Už sa to tu kdesi rozoberalo... A keď z desiatich bubenikov, ktorí používajú dvojšlapku vyradíš tých, čo ju majú na drtenie,.. ostane ich dooooosť málo...
Je mi jasné, že to je "metalové", alebo ako to voláš, a nie je to určite všetko, čo sa dá s dvojšlapkou robiť, ale pre dosť ludí stačí... a nechcem nikoho uraziť, ale pride mi do punku zbytočná... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 874 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: Máj 28, 2006, 2:59 pm Predmet: |
|
|
| zase trepes sprostosti....pusti si napriklad novy Konflikt alebo Punkreas...drtia to na dvojslapke tak co sa tu ohanas ze je to zbytocne do punku....ked sa mu to paci tak co...zavidis alebo co...sa uz uvedom trocha |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: Máj 28, 2006, 3:24 pm Predmet: |
|
|
misho ma pravdu...ked sa mu to paci nech to hra aj v dychovke...dolezity je pocit v hudbe nie nejake "priruckove pravidla pana Vaclava" o tom kde sa co hodi a kde nie...a spottik co si chcel povedat tymto ?!?
| citácia: | | A keď z desiatich bubenikov, ktorí používajú dvojšlapku vyradíš tých, čo ju majú na drtenie,.. ostane ich dooooosť málo... | no ked zoberiem do uvahy ze su to 15 rocny metalisti tak ano...:lol: pokial vsak zoberies BUBENIKA :!: tak ti zostanu vsetci :wink: nesuhlasi so mnou niekto ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 874 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: Máj 28, 2006, 8:03 pm Predmet: |
|
|
| ja suhlasim... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2989 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: februára 13, 2007, 12:57 am Predmet: Re: Výroba dvojšľapky |
|
|
| gemer napísal: | | rozmýšľaľ som že by som si spravil dvojpedál z 2 Tama HP10. jednu mám, druhú by som niekde v bazári kúpil a tie kĺby na spojenie myslím že sa dajú kúpiť. viem si to aj predstaviť ako by som to spravil ale sa bojím že či to bude dobre fungovať. máte s tým niekto nejakú skúsenosť? |
Neoplatí sa, je to zbytočné ničenie šlapky, poriadny a kvalitný double pedal nekúpiš pod 10 000. majú s tým problémi firmy!!! Nemáš šancu zladiť oba pedále...ľavý budeš mať pomalší |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|