| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Windrider Prieskumník
Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 5
|
Zaslal: decembra 15, 2006, 1:05 am Predmet: Re: Nova slapka ! |
|
|
| Metallica napísal: | | Caute drummeri , Uz dlhsi cas rozmyslam o kupe novej slapky lebo ta HP10 co som dostal k sade ma uz poriadne sere a chcel by som nieco aspon normalnejsie ako je ta HP10 ... dvojslapku este nepotrebujem lebo zatial sa chcem naucit poriadne na jednotke ... aku poradite ?? |
Zozen si rovno dvojslapku, usetris ako keby si mal kupovat jednu, budes to mat do buducnosti, a hrat mozes iba na jednej aj ked budes mat dvoj |
|
| Návrat hore |
|
 |
Windrider Prieskumník
|
Zaslal: decembra 15, 2006, 1:08 am Predmet: |
|
|
| Misho napísal: | je to vela...jasne...ale ty cches singel ni?? som kukal na drumshope.cz je za 4600Kc a dvojslapka za 9800Kc...za tu istu cenu je aj Iron ale kebyze si mam vybrat tak asi by to bol Eliminator...ale to si este pockam trochen...napriklad mne sa este vala moja slapka co bola k sade...Pearl P-60
ale je to asi na urovni tej HP10 cize to ti asi nepomoze...
8) |
Si moj clovek, jednoznacne pearl, mam ju uz rok a pol a ide ako po masle, predtym som mal dost dlhu dobu pozicanu novu Iron Cobru, ale bola o hovne, Pearl je sto krat lepsia, ide ako po masle |
|
| Návrat hore |
|
 |
Windrider Prieskumník
|
Zaslal: decembra 15, 2006, 1:10 am Predmet: |
|
|
| drumstar napísal: | | paaani ja mam amati pedal a som spokojny :lol: |
Aj ja mam doma v pivnici az tri, a neviem co s nimi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2989 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: februára 17, 2007, 1:33 am Predmet: |
|
|
| Windrider napísal: | | drumstar napísal: | | paaani ja mam amati pedal a som spokojny :lol: |
Aj ja mam doma v pivnici az tri, a neviem co s nimi |
Urob z nich dualist dvojšlapku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|