Obsah fóra bubenici.com

*Horkyze Slyze*

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Dr.Phil
Šialenec

Založený: 02 Feb 2007

PríspevokZaslal: februára 22, 2007, 8:19 pm    Predmet: *Horkyze Slyze* Odpovedať s citátom

Co hovorite na tuto slovensku kapelu pre mna je no.1
Vzdy sa knej vratim aj ked zrovna ficim na niecom inom
Hudobnici to niesu zrovna niaki uzasni ale napadmi, stylom, humornymi no casto aj mudrymi textami si ma absolutne ziskali.
Co hovorite vy?icon_question.gif?icon_question.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 23, 2007, 9:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...toto mi prosim ta nerob, som jazykovy korektor, ale nemam kedy tu sediet za pocitacom a opravovat tvrdky icon_mrgreen.gif ...
...hej, stare slize patria k mojim aciatkom s hudbou, mam ich celkom rad a aj sme mali od nich nieco nacvicene, moja srdcovka je asi mal ho rad...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre