Obsah fóra bubenici.com

Chtěl bych začít

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Scratch

Založený: 21 Feb 2007

PríspevokZaslal: februára 21, 2007, 4:49 pm    Predmet: Chtěl bych začít Odpovedať s citátom

Protože se mi bicí zalíbilo, tak jsem se rozhodl, že bych se na něj chtěl naučit. Mám se učit doma nebo jít do školy? Kde je to lepší? Je mi 15 a čas nic moc. Taky jaký bicí by se hodí na začátky? A ještě jedna otázka: Není na bubnování v 15 pozdě? Dík za odpovědi
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 21, 2007, 6:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

na bubnovanie NIKDY neni neskoro...
...ja by som ti doporucoval si najst ucitela alebo aj ZUSku, moc ti to pomoze, samemu ti to pojde omoc pomalsie a mozes nachytat nejake zlozvyky...ako ja...a ake bubny na zaciatok?snad amatky alebo nejake starsie swingstary alebo sonory 50x, v CR by to nemal byt problem zohnat, ked potom zistis, ci ti to ide a ci ma zmysel do toho vrazat dalej, uz budes mat aj prehlad o ozajstnych bubnoch...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
hatatitlo

Založený: 20 Feb 2007

PríspevokZaslal: februára 22, 2007, 12:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

drBambus napísal:
na bubnovanie NIKDY neni neskoro...
...ja by som ti doporucoval si najst ucitela alebo aj ZUSku, moc ti to pomoze, samemu ti to pojde omoc pomalsie a mozes nachytat nejake zlozvyky...ako ja...a ake bubny na zaciatok?snad amatky alebo nejake starsie swingstary alebo sonory 50x, v CR by to nemal byt problem zohnat, ked potom zistis, ci ti to ide a ci ma zmysel do toho vrazat dalej, uz budes mat aj prehlad o ozajstnych bubnoch...

jednoznacna volba je vlastny ucitel!!vyhnes sa tym fakt mnohym zlozvykom...a 15rokov je v niekt pripadoch akurat vek..clovek uz vie co ho bavi...sice z teba nebude v 18tich T.R.junior ale to nevadi:)
btw. ja som zacal v 14tich a fakt je ze s profi bicmanom za chrbtom to slo omnoho rychlejsie..
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 23, 2007, 9:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...ja osm zial, to stastie nemal, ale o tvojom nazore nepochybujem, prave naopak icon_neutral.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: februára 27, 2007, 8:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som začal v 15 a teraz mám 18. A učím sa celú dobu sám, mám z toho taký pocit uspokojenia...zvládam to sám a rastiem tak ako ja chcem
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bloodsucker
Prisťahovalec

Založený: 12 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 27, 2007, 10:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

15 urcite nie je neskoro...ja som zacal v 14 a prakticky hned som zacal chodit na zusku k vybornemu ucitelovi.myslim ze je to lepsie-ide ti to rychlejsie a nenachytas zlozvyky(teda ak mas dobreho ucitela) icon_cool.gif nakolko este len zacinas a predpokladam ze nemas predstavu o zvuku ani konkretnej znacke,myslim ze amati by stacili hocijake a neskor kupis nieco kvalitnejsie ak ta to bude drzat este...podla mna nie je nikdy prilis neskoro zacat pokial ta bavi hrat a robit hudbu
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: marca 1, 2007, 7:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Robiť hudbu a riadny rachot icon_lol.gif
Návrat hore
Dimi3

Založený: 20 Nov 2007

PríspevokZaslal: novembra 20, 2007, 5:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja by som chcel tiez zacat hrat na bicie kamrati si vybavili v "kulturaku" miestnost na hranie(2xel.1x bass gitara) a chyba im bubennik...lenze cela rodina mi vravi ze som nato stary...mno mam totiz uz 18... icon_neutral.gif tak fakt neviem ci sa umna da este nieco vypestovat alebo som uz strateny pripad icon_question.gif
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 20, 2007, 6:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ale rodina prd vie...(myslim tak, ze oni mozu vychadzat z nejakej predstavy, ze mozart hral neviem aky sopliak uz, alebo nieco take...)
jasne, ze budes v nevyhode oproti niekomu, kto zacal ako mladsi...ale to neznamena, ze by si to nemohol skusit.
zalezi aj od toho, co si od toho slubujes...ak to chces mat len ako zalubu, tak nie je vobec problem, hlavne je, aby ta to bavilo (a dobre je mat na to aj cas icon_cheesygrin.gif )
ja mam o mesiac 21 a pred necelymi 2 mesiacmi som si kupil prve vlastne bicie...to len tak na povzbudenie ti vravim, ale zas, ja ani necakam, ze budem nejaky extremny mastič v dvadsatpatke alebo nieco take...zial.
Návrat hore
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: novembra 20, 2007, 6:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Keby ste vedeli moj vek...uz som v stadiu, ked sa k nemu nepriznavam...a keby som zacal v 18tich, tak dnes...som king...mozno icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 20, 2007, 10:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Schopnosř hrař na bicie nie je vrodená.
Je to len na tebe, ja sám so svedkom premeny úplného dreva na slušne hrajúceho začiatočníka. Pred pol rokom ani nevedel ako sa palice držia a teraz robí pokroky z týždňa na týždeň
Návrat hore
Dr.Phil
Šialenec

Založený: 02 Feb 2007

PríspevokZaslal: novembra 20, 2007, 10:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ehm Chris Adler zacal hrat v 24.-och a pred rokom ci dvoma bol na MODENR DRUMER FESTIVALY co je dost obrovsky uspech, tipujem ze teraz ma okolo 30, 35
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: novembra 20, 2007, 11:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som zacal niekedy v oktobri, uci ma kamos konzervatorista, btw mam 16
Návrat hore
ajlovju

Založený: 09 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 10, 2008, 6:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dimi3 napísal:
Ja by som chcel tiez zacat hrat na bicie kamrati si vybavili v "kulturaku" miestnost na hranie(2xel.1x bass gitara) a chyba im bubennik...lenze cela rodina mi vravi ze som nato stary...mno mam totiz uz 18... icon_neutral.gif tak fakt neviem ci sa umna da este nieco vypestovat alebo som uz strateny pripad icon_question.gif

icon_cheesygrin.gif Ty si blazon... Ja mam 27 rokov a v zivote som skusila na bicie hrat len raz - asi pred rokom a bolo to take uzasne, ze sa to ani neda opisat... Mam rodinu a este chodim aj do skoly, takze uz nemam ani kapelu (hrala som na gitaru a spievala-bicie nic) ale stale mam v dusi ten perfektny pocit a rozhodne si v lete, ked skoncim skolu tie bicie kupim a budem v tom urcite dobra-to viem uz teraz...Musis si verit fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre