Obsah fóra bubenici.com
ani nie adminom skor moderatorom

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Greezmen
Usadlík

Založený: 07 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 14, 2007, 1:44 am    Predmet: ani nie adminom skor moderatorom Odpovedať s citátom

chlapi som dnes cital prispevky a temy v roznych sekciach a vysledok???
nulový minimálne 60% tém je uplne o nicom ziadne informácie ani len pre uplnbeho zaciatocníka. i
ba žvásty gdo by co chcel (na ježiška a pod alebo po brigade tie mam najradsej,,,) . stráca to tu uuroven alebo skor nema ani aku stratit. par serioznych debat je poprepletaných samým oftopicom.
je príma ze sa tu fsetci snazia komunikovat a radit si ale fakt to nema uroven cest vynimkam.... viem iba kritizujem to je najlahsie.... tolko moj nazor .

z toho monologu hore som len strucne chcel vystihnut asi to ze páni moderátori si skor snazia zvýšit pocet postov nezmyselnými odpovedami a otázkamy tak ako aj vetsia cast clenov... NUZ AKY MA POTOM FORUM ZMYSEL... kecat o hlupostiach sa da aj na pokeci....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 14, 2007, 4:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...hej, mas pravdu, ale tazko s tym nieco robit, je to v prvom rade o kulture prispievatelov, tazko je potom rozhodovat ci nieco niekomu zmazem...mazanie by som skor pouzival pri hrubych priestupkoch, ale pre offtopic...samozrejme, je s tym treba nieco robit
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: