| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Infernus

Založený: 29 Apr 2007 Príspevky: 1 Bydlisko: Hell
|
Zaslal: apríla 29, 2007, 2:52 pm Predmet: ...temná duša |
|
|
| ..zdravím som Infernus...som začiatočník,čo sa týka bicích a potrebujem sa spojiť s niekým,kto hrá BLACK METAL (alebo nejakú formu extrémneho metalu) pre nejaké rady okolo bubnovania...najlepšie cez icq,poprípade sem.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 638 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: Máj 26, 2007, 7:19 am Predmet: |
|
|
no na zaciatok black metal???to by som neodporucal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mr.kepi Usadlík

Založený: 12 Apr 2006 Príspevky: 134 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: Máj 26, 2007, 10:20 am Predmet: |
|
|
to mu staci len nabrat rychlost a moze hrat predsa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
helmet Usadlík

Založený: 12 Sep 2006 Príspevky: 217 Bydlisko: Skalica, Bratislava
|
Zaslal: Máj 26, 2007, 10:40 am Predmet: |
|
|
V tomto musim suhlasit s jednym bubenikom, ktory povedal, ze niektori bubenici chcu hned rychlo behat, pritom nevedia ani poriadne chodit.
Ale proti gustu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

|
Zaslal: Máj 26, 2007, 5:35 pm Predmet: |
|
|
sveta pravda...ale kazdy ma na zaciatku velke iluzie asi kym prvy krat nebuchne a nezisti ake je to tazke...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 246 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: Máj 26, 2007, 6:15 pm Predmet: |
|
|
| nie kazdy.myslim ze vsetci co idu na bicie dobrovolne maju velke iluzie ale su aj taki ktorym je jasne od zaciatku ze to nebude tak ze si len sadnu a vedia hrat perfektne |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

|
Zaslal: Máj 26, 2007, 10:40 pm Predmet: |
|
|
tak to urcite....ja som tuzil po bicich uz strasne davno ale nejak to neslo zrealizovat a rodicia neverili ze ma to bude bavit ale ja som ich vyviedol z omylu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 420 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: Máj 26, 2007, 10:45 pm Predmet: |
|
|
No ja som si iluzie nerobil, ale raz ma to aj tak strašne nasralo a chtil som depku
A potom som si ale povedal: Vari tí ktorých tak obdivujem si sadli za bicie a hneď boli na takej úrovni jak sú teraz, vari nemali aj oni traumy že im to nejde - mali no vykaslali sa na ne a trenovali jak to len islo a preto su taki jak su a od tedy trenujem kedy sa len dá. A v celku ma ludi chvalia.
A k veci k takim veciam ako deth a black metal treba strasne vymakanu techniku, aj na ruky aj na nohy. poznam sa z jednou dethmetalovou kapelou a videl som ich. Slubili mi niake koncerty podobnych skupin de sa da obkukat technika. niečo som zase videl a počul tu na fore a internete a pokusim sa to cele niak dat dokopy.
Ináč celá tá kapela techniku obkukala z koncertov a ide im to. Takže to ti odporucam - kukaj na svoje idoly a všimaj jak hraju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

|
Zaslal: Máj 26, 2007, 10:58 pm Predmet: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Caxagzt7oAs&mode=related&search=
kukni si toto. Tu prvu techniku tymi prstami. (až po molerovu techniku)
Tym hral ten deth metalista a take tempa s tym rubal ze mi sanka padala.
Vraj treba pevne drzat palicku medzi palcoma ukazovakom, palec hore a zvyšnymi prstami pohánať paličku. Čo najviac ju nechat odrážať a pracovať za teba. Nezabúdaj uvolnene, bez krcov a čo najmenej sily - je to dost hlasne. nezufaj ked to nepojde hned:D
vela ščastya |
|
| Návrat hore |
|
 |
jakubko4ever Šialenec

Založený: 16 Júl 2007 Príspevky: 312
|
Zaslal: decembra 8, 2007, 6:41 pm Predmet: |
|
|
| ale sak obleceny je na to pefketne tak preco nie :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
El Sombrante Prisťahovalec

Založený: 25 Okt 2007 Príspevky: 66
|
Zaslal: decembra 8, 2007, 7:54 pm Predmet: |
|
|
| Dr.Phil napísal: | http://www.youtube.com/watch?v=Caxagzt7oAs&mode=related&search=
kukni si toto. Tu prvu techniku tymi prstami. (až po molerovu techniku)
Tym hral ten deth metalista a take tempa s tym rubal ze mi sanka padala.
Vraj treba pevne drzat palicku medzi palcoma ukazovakom, palec hore a zvyšnymi prstami pohánať paličku. Čo najviac ju nechat odrážať a pracovať za teba. Nezabúdaj uvolnene, bez krcov a čo najmenej sili - je to dost hlasne. nezufaj ked to nepojde hned:D
vela ščastya |
waaw kokos a tebe to ide?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

|
Zaslal: decembra 9, 2007, 7:51 pm Predmet: |
|
|
lehce
Nemozem to dostat do lavej ruky ale pravackou na ride a hi hat je to super na rychle tempa.
docasne som sa vsak vysral na sprtanie techniky a rychlosti a viac sa zacal sustredit na ucenie pesniciek na to aký zvuk lezie s bubnov a co vobec hram |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|