| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2684 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 14, 2007, 12:01 am Predmet: |
|
|
| No to musel byť dobrý kabaret.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 631 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: Máj 29, 2007, 4:38 pm Predmet: |
|
|
ja us som nejak z aktyvnym chlastanim a fajcenim prestal ale nehovorim ze si nedam... ...a do skusobne cez zimu si nosim cajik v termoske to je naj a cez leto mineralku a chips  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: Máj 29, 2007, 4:54 pm Predmet: |
|
|
Ja veômi jesť ani piť nepotrebujem keď hrám (hudba ma živí ) ale na koncertoch pijem ako dúha - tam totiž môžem rezať ako chcem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sauec Prieskumník

Založený: 25 Máj 2007 Príspevky: 10
|
Zaslal: Máj 29, 2007, 6:31 pm Predmet: |
|
|
| Ja pijem pocas koncertu velmi vela ale iba nealko pretoze alkohol vobec nepijem. S fajcenim je to horsie. ja nefajcim a raz sme hrali vo zafajcenom klube a to sa mi nedalo hrat lebo som sa nemohol poriadne nadychnut. Tak som pocas hrania skapinal za ziva.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1424 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: Máj 29, 2007, 7:27 pm Predmet: |
|
|
...vyhovorky
...a potom este mozem zaviest novu temu do diskusie:
...co hovorite na domace palene
...ja osobne lubim, ale len ked je kvalitne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 631 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: Máj 29, 2007, 8:14 pm Predmet: |
|
|
tak us so pil vselico.... ...teras palenku vypalia aj z betonu...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: Máj 29, 2007, 8:49 pm Predmet: |
|
|
| Môj dedo vypáli pomaranč, kiwi, citrón a banán a všetko má od 65 - 80%. Raz som dal s kamošom flašu napolovicu a už nikdy viac...bolo to kiwi a malo 70% |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: Máj 30, 2007, 6:42 pm Predmet: |
|
|
...tak zas my palime legalne v palenici v Mestecku (je to smerom z Puchova na Horni Lidec) a je to luxus...slivocku mozem furt...
...a prave to je problem, z coho sa dnes palene robi...teraz myslim srandicky typu tesco vodka...ked to vypalia z pilin s liadkom nakvasenych v silaznej jame...a este ma aj niekto bude presviedcat, ze je to lepsie ako domace...nech si to pije... |
|
| Návrat hore |
|
 |
portnoy Usadlík

Založený: 03 Apr 2006 Príspevky: 132 Bydlisko: newmestovo
|
Zaslal: Máj 31, 2007, 2:57 pm Predmet: |
|
|
| najhorsie pocas dlhych teplych koncertov je pit nejake FAREBNE COLY a pod....cista woda 4ever....ale fakt...sa z toho dorihate |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sauec Prieskumník

Založený: 25 Máj 2007 Príspevky: 10
|
Zaslal: Máj 31, 2007, 4:54 pm Predmet: |
|
|
| tak ta voda je vazne najlepsia lebo sa da nou aj oblievat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: Máj 31, 2007, 5:20 pm Predmet: |
|
|
...presne tak, pokym mam hrat niekde kde je horko, tak jedine vodu alebo lepsie pivo, v idealnom pripade trocha chladene (ale nie studene)
...akekolvek limonady su k nicomu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: Máj 31, 2007, 11:05 pm Predmet: |
|
|
| Tak tak, vždy to len zlepí hubu a máš po tom ešte väčší smäd ako si mal. Staropramen 4ever (ideálne staropramen granát - to je moje pivo) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Metallica Usadlík

Založený: 23 Apr 2006 Príspevky: 221 Bydlisko: Kosice
|
Zaslal: júna 1, 2007, 8:54 pm Predmet: |
|
|
Pri najvacsich horucovach ake su teraz je najlepsia studena voda z vodovodu ... to osviezi najlepsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: júla 24, 2007, 10:59 pm Predmet: |
|
|
chalani ak sa chcete poriadne rozpumpovať,zožente si čaj,s nazvom Relax.Mali by ste to vedieť normálne kúpiť v obchode,je to taká chervená krabička. ked si dáte poobede 6 čajov, tj. 6 sklov, vecer budete poriadne aktivny.Posobí to skoro ako epinefrin . Neprehnať to !!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
zussamen Prieskumník

Založený: 10 Sep 2007 Príspevky: 17
|
Zaslal: septembra 25, 2007, 1:49 pm Predmet: |
|
|
| Metallica napísal: | | Ja pred kofolou uprednostnujem Colu Light ale original a ne dajake lacne zbrndy :) |
je vedecky dokazane ze cola light je ta najvacsia zbrnda-obsahuje totiz podobne latky ako cistic WC  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Metallica Usadlík

Založený: 23 Apr 2006 Príspevky: 221 Bydlisko: Kosice
|
Zaslal: septembra 26, 2007, 3:19 pm Predmet: |
|
|
| Nehadam sa ze je to svinstvo .. ale mne to chuti :P |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: septembra 26, 2007, 6:04 pm Predmet: |
|
|
...fuj cocacola, to radsej kofola, ale pivo je pivo...
...len to prosim vas nerobte jako prednedavnom ja...
...styri piva pred koncertom, piate pocas...na cloveku, ktory spal noc pred tym dve a pol hodiny to spravi dojem...potom zacnu padat palice a pretoze som dakosi nepocul zbytok kapely, coz je moj tradicny problem, moje zufalstvo a pocet chyb sa stupnovali, az to prerastlo v nepocuvatelny bordel, za ktory by som sa hanbil, aj keby som sedel za bicimi prvy raz v zivote...
...no a tak som dostal chut sa po spackanom koncerte este dorazit...kdesi cosi postupne pocet piv stupal a zastavil sa odhadom okolo desiny...akurat do toho pride rum, karpatske, demanovka a co ja viem co som ja este mohol v deliriu do seba naliat...to je jedno...
...vysledok: spackany koncert a ostuda pred ludmi, ktorym som bol dlzny podstatne lepsi vykon...bolo ich vraj cez 300...ostuda v celej obci, kde sa akcia konala, pretoze som ludi castoval osloveniami typu caute satani(slo o starsi manzelsky parik)...ostuda pred frajerkou, ktora ma cely cas vlacila a snazila sa ma aspon jako tak krotit, kolko jej to nevelky vzrast a unava dovolovali...a potopena cela kapela...
...tymto som len chcel povedat, ze dakedy si je asi ozaj lepsie premysliet konanie pred jeho zacatim a zobrat do uvahy mozne nasledky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Čečy Usadlík

Založený: 07 Aug 2007 Príspevky: 123 Bydlisko: Košeca
|
Zaslal: septembra 27, 2007, 2:25 pm Predmet: |
|
|
| na koncerte by som isto nic nepil a v skusobni nemozem pretoze to mame babkinu chlupu a ta keby tam zacíti chlast alebo uvideli flašu tak je s hranim koniec a jedine čo jem počas skušky su jablka hrušky cibula a ostatne veci čo ma babka na zahrade |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 859 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: septembra 27, 2007, 5:48 pm Predmet: |
|
|
dr.bambus : tak to si mal dost huste ale aspon mas vytrvalu frajerku...moja sa zatial nema zaco hanbit...k alkacu pred koncertom ani necuchnem...len minule som to prehnal s energy drinkami tak, ze ako sme odpalili prvu pesnicku tak som sa šiel posrať za bicími no a teraz hraj cely koncert  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 28, 2007, 12:47 pm Predmet: |
|
|
| Metallica napísal: | | Nehadam sa ze je to svinstvo .. ale mne to chuti :P |
Je to riadne svinstvo. Kyselina fosforečné obsiahnutá v coca cole ničí zubnú sklovinu a jej koncentrácie je natolko velká, že dokáže rozpustiť celý zub, vyčostiť a flaky od krvy a nečistoty na chróme |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|