Obsah fóra bubenici.com
Loops,Samples & studio work

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Jimi Cimbala
Prieskumník

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 1, 2006, 3:09 pm    Predmet: Loops,Samples & studio work Odpovedať s citátom

V prvom rade gratulujem k zalozeniu fora.Pacia sa mi napady dotiahnute do konecnej realizacie.

Jedna vec mi tu vsak chyba.Zijeme v 21.storoci a bicie uz okrem ziveho hrania maju i novy aspekt-programovanie.Mnoho kapiel na svojich CD aj koncertoch pouziva okrem ziveho bubenika aj loopy na podfarbenieTaktiez mnoho svetovych bubenikov vyrobilo samplovacie a loopove CD,ktore su ozaj skvele.Tiez existuje mnozstvo moznosti,ako editovat nahrate bicie,trigrovat,resamplovat atd....

Este ma trosku mrzi,ze sa opomenuli perkusie.Ak vsak niektora z tem jestvuje a ja som si ju nevsimol....sorry...

Kazdopadne zelam vela zdaru a spokojnych uzivatelov.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
drumstar
Admin

Založený: 25 Mar 2006

PríspevokZaslal: apríla 1, 2006, 3:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

som rad ze prisiel medzi nas kuknut taky muzikant ako je Jimi :D perkusie spomenute su - v jednom z for (neviem presne ktore to je), dalsia vec je ze podobne forum ake Jimi spomenul by sa kludne mohlo rozbehnut vo fore elektricke bicie - to je aj dobry napad a skvely postreh absencie tohoto fora - na druhej strane som sa zamyslal ci ma zmysel otvarat tuto temu pre bubenikov ktory s tym nemaju skusenosti :idea: ale napad je to dobry :) dakujem Jimi
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
maslo
Prisťahovalec

Založený: 26 Mar 2006

PríspevokZaslal: apríla 2, 2006, 11:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jo jo:) ja som tu temu trosku natukoll v sekcii el. bicie, bohuzial nikto sa na slucky a pod. veci nechytil:) dobry postreh:)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: