Obsah fóra bubenici.com
ojazdene bicie - CCA 15 tisíc

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Kúpim/hľadám
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Dr.Phil
Šialenec

Založený: 02 Feb 2007

PríspevokZaslal: júla 31, 2007, 5:56 pm    Predmet: ojazdene bicie - CCA 15 tisíc Odpovedať s citátom

hladam obohrané bicie v cene tak 13 - 18 tisíc*
napr také sonor 1005 by boli idealne.
Dalej hi-hat Paiste pst3 (14")
crash Zildjian zHt 16" alebo 18"
ride Paiste pst5 groove ride (vyraba sa tusim len 21")

*ak je to len zakladna suprava t.j. 12" 13" 16" 14" 22" (budiš 20") stojan hh, stojan na crash alebo ride, slapka, stolicka, nozicky ku kopáku, tomholder.
pri rozsirenom sete t.j. niaky ten prechod/stojan navise som ochotny este priplatit.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: júla 31, 2007, 6:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nechcem sa Ti do toho miesat, ale mal by si este porozmyslat aj nad setom s rozmermi 10,12,14 bez ohladu na to, co chces hrat, alebo co hras, po chvilke Ta 12,13,16 mozno omrzi. Niekedy to bolo popularnejsie, ale dnes a hlavne ak chces niekedy hrat nieco progresivnejsie uz sada 12,13,16 nenachadza take uplatnenie. Dovod je jednoduchy a to spektrum ladenia. Mat jeden tom vyssie naladeny je skvela vec kvoli pestrosti hry a aj v tvrdsej hudbe sa 10" tom presadi vyraznejsie a da prechodu vacsi drive ako zacinat na 12". Samozrejme, medzi 10" a 12" je poznatelny rozdiel, kym medzi 12" a 13" je ovela ovela mensi a pri lacnejsich sadach su to takmer identicke zvuky. Samozrejme, 16" je dobra vec, ale ak dobre podladis 14" tak to vykrije. Ja mam 10,12,16 icon_cheesygrin.gif samozrejme dalsia vyhoda mensich priemerov je uskladnenie, pohodlnost hry, nadstavenie.... atd. atd. atd.

A tiez by som sa mozno trosku bal tej Pst 3 hi hat, skusil by som radsej Zildjian Zbt, alebo sabian B8 pro, alebo nejaku menej renomovanu znacku za rovnaku cenu a bude to o dost zivsie, ale ak si na nu hral a pacila sa Ti, beriem spat.

nechcem Ti nic vnucovat, len v dobrom poradit.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dr.Phil
Šialenec

PríspevokZaslal: júla 31, 2007, 10:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no prechody mojich snov by boli asi 9" 12" 13" 16" take ktore niekedy aj mienym mat su 10" 12" 13"(14) 16" suhlasim ze zacinat 12 nie je niake uzasne ale radsej by som ten najmensi dokupil neksor.
tiez sa bojim aj 14" kotla a na dva kotle (tt10 tt12 ft14 ft16) by sa mi hralo zle.
cinely som vyberal podla rad kamosov a zvuku na internete icon_redface.gif
pre crash som rozhodnuty pevne
zvysok sa este da zvratit
hi - hat aby bola soslapnuta ticha ze ju ledva ocut az ked ju pootvaram aby zacala hucat.
ride s priemerným sustainom a aby pekne plne znel pupok
to su moje predstavy tak raďte prosím. icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
portnoy
Usadlík

Založený: 03 Apr 2006

PríspevokZaslal: augusta 1, 2007, 2:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

13 je najvacsi bulllshit na svete icon_neutral.gif icon_frown.gif icon_cry.gif
Návrat hore
Dr.Phil
Šialenec

PríspevokZaslal: augusta 1, 2007, 9:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

co uz 14 by bola super ale co uz ked sa vsetko robi v takych rozmeroch
icon_cheesygrin.gif jedine zrenovovat moje amatki 12" 14" 16"
- fakt s tym keby sa pohram dam tam niake emperorX rezonancki ...
slapaly by icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Dr.Phil
Šialenec

PríspevokZaslal: augusta 1, 2007, 9:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pokial nezozeniem nic ojazdene tak to vyzera na sonor 507

koli jednemu brigadnikovi boli totiz v robote problemy a nebudeme moct robit 8h ale len 4h co znaci asi - 6l včudu icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif

uvidim ci sa este nebude dat zohnat do konca prazdin daka fuska mal som krasne vyratane ze na konci prazdnin budem mat min20l a max tak 23l a teraz taky skrt cez rozpocet

k tomu nasa aparatura premeskala poslednu sancu hrat a je zrela do srotu cize gitaristi nemaju cez co hrat -proste ked sa to jebe tak poriadne
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: augusta 1, 2007, 10:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...ja len fakticku poznamku k velkostiam prechodov: moja desina je dost hlucha, kdezto dvanastka je uplne fajnova oproti nej, ma sirsie spektrum ladenia, desinu ladit je trest...
Návrat hore
mmimoman
Šialenec

PríspevokZaslal: augusta 2, 2007, 3:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

u mna presne naopak :D (sonor 505) 10 krasne spieva a 12 len huci...
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: augusta 3, 2007, 1:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak čo mi teda poviete na moju zostavu?
Aké svetoborné je začínať prechod na 14"a končiť na 18?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: augusta 4, 2007, 8:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom

...pocitam, ze v malych kluboch to bordel nerobi, ze?
...zrovna vcera sme hrali v takej dost velkej krcme a cele som to zabil len cinelami, bicie sa nezvucili a tak to dopadlo icon_mrgreen.gif
...otrasny zvuk, bolo pocut akurat cinely...
...Phill: mensie prechody sa ti budu lepsie vlacit po koncertoch, ale jak to pre teba neni take dolezite, radsej vyskusa aj tie vacsie...pokym sa ti budu lubit jako hraju, neni dovod nezobrat vacsie priemery, vykasli sa na tieto nase zvasty, ci su lepsie male alebo velke a ver usiam icon_cool.gif
Návrat hore
Dr.Phil
Šialenec

PríspevokZaslal: augusta 4, 2007, 1:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

keby je moznost tak zozenem aj 24" kopák barz nech to mosim aj na Avii icon_cheesygrin.gif skladovanie a prevoz my je ľahostajný
Návrat hore
Dr.Phil
Šialenec

PríspevokZaslal: augusta 4, 2007, 2:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

co hovorite na toto peniaze by som uz niak naskrabal asi bi som si zobral pozicku.
http://www.thomann.de/at/sonor_sse2256cwp_special_2003.htm
da to nazvat setom mojich snov
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: augusta 10, 2007, 8:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

drBambus napísal:
...ja len fakticku poznamku k velkostiam prechodov: moja desina je dost hlucha, kdezto dvanastka je uplne fajnova oproti nej, ma sirsie spektrum ladenia, desinu ladit je trest...

To je velka vynimka. Pri lacnejsich sadach "nefunguju" skor 12" bubny.
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Kúpim/hľadám Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: