| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Dea Usadlík
Založený: 20 Aug 2007 Príspevky: 152 Bydlisko: Prievidza-black hole
|
Zaslal: augusta 23, 2007, 2:54 pm Predmet: |
|
|
fiiii ja som zacala v januari.....a mas kapelku?.....ja hej a dost uspesnu ak sa mozem pochvalit ......ale da sa mala som stastie ze uz som poznala noty takze asi mi to preto ide rychlejsie......  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 246 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: augusta 23, 2007, 3:00 pm Predmet: |
|
|
| aj ja som poznal noty. pred tym som chodil 4 roky na saxofon a pred tym 3 na flautu :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dea Usadlík
Založený: 20 Aug 2007 Príspevky: 152 Bydlisko: Prievidza-black hole
|
Zaslal: augusta 23, 2007, 3:18 pm Predmet: |
|
|
| jeje dalsi clovek:))....a ako sa dari?ja teraz beriem veci normalne co hravaju tretiaci ale aj tak to potrebuje cas.....hlavne ta technika |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 702
|
Zaslal: septembra 5, 2007, 2:27 pm Predmet: Zaciatky ?? )))))))) |
|
|
Zaciatky boli pred 4 rokmi... ,kupil som si amati od posluziaka, z punkovej kapely KAKTUS, za 4 tisicky aj s plechmi /crashka bola povykrajovana a mala sustain 1/4 sekundy /prechody som mal zavesene /uz ani neviem ako/ na stojanoch na cinely /neskor som mal desinu na stojane na noty...!!!! / boli povodne "perletovo" cervene, ale pretapetoval som si ich na biele drevo a spravil som im generalku,kupil som novu hajtku a cinely som postupne tiez pomenil. aj blany , lebo som to kupil s amatami , co bola hruza..., mal som k tomu historicku slapku Ludwig Speed King...))). Potom prisli Ludwigi... , na to sa hralo ovela inaksie, hlavne to aj znelo , osadil som ich Evans G2.No a momentalne mam yamahy Stage Custom Advantage Noveau...okrem rytmicaku ktory striedam s 6apolkovym Ludwigom su tie bicie vynikajuce... , mne zatial stacia... ,ked nebudu prejdem na Oak Custom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drummer1210 Usadlík
Založený: 12 Feb 2007 Príspevky: 175 Bydlisko: Humenne, SR
|
Zaslal: septembra 5, 2007, 3:49 pm Predmet: |
|
|
na Oak Custom som hral prednedavnom v studiu. brutal bicie. v spojeni s rytmicakom Mike Portnoy Signature Melody Master 5,5x14 a Sabian cinelmi...no comment  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2989 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: septembra 5, 2007, 10:06 pm Predmet: |
|
|
| Aké rady tých činelov? |
|
| Návrat hore |
|
 |
drummer1210 Usadlík
Založený: 12 Feb 2007 Príspevky: 175 Bydlisko: Humenne, SR
|
Zaslal: septembra 5, 2007, 10:10 pm Predmet: |
|
|
konkretne: 14" HHX Stage Hat
9" Mike Portnoy Signature Splash
17" Hand Hammered Thin Crash
18" AA Medium Thin Crash
16" HHXtreme Crash
22" Hand Hammered Rock Ride
20" HHX China
a v obale som este nechal 7" Mike Portnoy Signature Splash a maly Max Stax (netusim, co je to za rozmer, asi 12") |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 5, 2007, 10:29 pm Predmet: |
|
|
| Dobré plechy...ale platiť by som ich nechcel |
|
| Návrat hore |
|
 |
Čečy Usadlík

Založený: 07 Aug 2007 Príspevky: 124 Bydlisko: Košeca
|
Zaslal: septembra 6, 2007, 3:09 pm Predmet: |
|
|
| moje začiatky ešte pretrvávajú pretože hrám cca pol roka, ale na uplnom začiatku ma kamarad učil základne rytmy v autobuse a potom som si kupil ako inač amati s malymi 4 prechodmi 6' 8' 12' 12' dva kotle 16' 16' rytmicakom 14' a kopakom 20' este mi dal aj nejake stojany a uplne rozbite hi hat činely a 15' čínu ktora bola uplne dopraskana a to za 4000 sk hned na druhy den som si este kupil paiste 101 14' a odvtedy som si nič nekupil ale planujem si kupiť činely |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 6, 2007, 10:53 pm Predmet: |
|
|
| Ak by si si mal kúpiť nejaké "superplechy" typu sabian solar atd. tak to radšej šetri a kúp si o rok poriadne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Čečy Usadlík

Založený: 07 Aug 2007 Príspevky: 124 Bydlisko: Košeca
|
Zaslal: septembra 7, 2007, 4:49 pm Predmet: |
|
|
| chcem si kupiť paiste 201 viem ze to neni bohvie co ale mne to bude stačit |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 422 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: septembra 7, 2007, 8:29 pm Predmet: |
|
|
| radsej si kup uz spominane amati MAGIC BRONZE - ktrore su este o trosku lacnejsie o dost lepsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 7, 2007, 11:45 pm Predmet: |
|
|
| Mal som hajtku a tá hrala akoby stála päťnásobok. Bola skvelá. A teraz predávam crash na ktorý nemôžem povedať krivé slovo.....skrátka sú to skutočne dobré plechy za pár drobných |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: septembra 8, 2007, 8:49 am Predmet: |
|
|
| ...vraj sa uz aj prestali robit... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 10, 2007, 7:31 pm Predmet: |
|
|
Jedna babka povedala alebo seriózna info?
To sa mi nezdá že by tak rýchlo skončili... |
|
| Návrat hore |
|
 |
petolo12
Založený: 10 Sep 2007 Príspevky: 3
|
Zaslal: septembra 11, 2007, 5:12 pm Predmet: |
|
|
Ahojte drumeri...
Som tu novy a preto zacnem takouto lahsou temou nez sa dostanem trosku do obrazu tohto fora.Bubnovat som zacal asi pred osmimy rokmi a hra na bicie ma kompletne uchvatila.Samozrejme zacinal som ako vacsina z vas,cize stare amatky,nejake tie rozbite plechy a par rozheganych stojanov.Vobec ma to vsak neodradilo a naopak bola to pre mna viacmenej skola.Od zaciatku bubnujem v punkovych kapelach,cize sa za extremne technickeho bubenika nepokladam,som skor silovejsi a viacej zivelnejsi.Presiel som viacerimy punkovymi kapelmi a skusenosti som si za tych par rockov nazbieral dostatocne.Ludia a bubenici na koncertoch hovoria ze mam sikovnu pravu nohu,slusny cit pre rytmus a kvalitne rychle prechody.Mojou devizou je mozno aj to ze som aj spevak.Samozrejme mam aj rezervy ako napr. slabsia vydrz(pracuje sa na tom) ,niekedy mozno menej kreativity a sem tam lajdacky pristup.....Dufam ze na tom to fore najdem fajn ludi s ktorymi si budem moct pokecat o danej problematike,ze tu najdem odpovede na svoje otazky ohladne bicich a ze budem moct sam obcas niekomu poradit...zatial |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 734 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: septembra 15, 2007, 3:38 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | Jedna babka povedala alebo seriózna info?
To sa mi nezdá že by tak rýchlo skončili... |
davam tu kusok z mailu co mi poslal predavac z podnikovej predajne amati v Brne:
Zdravím,
činely v Amati pomalu končí, jsou již jen některé typy v doprodejích. Ty
které máte zájem koupit shodou okolností ještě mám na skladě. Např. MCH
1016 crash mám již úplně poslední a nejsou již ani v centrálním skladě v
Amati.
Neviem, co tym myslel, je mi to viac-menej jedno (teda teraz uplne), lebo to, co chcem maju a ked budem nieco dokupovat, tak az vtedy ma bude mrziet, ak koncia... ale je to skoda, ak su lepsie ako tie paiste 201 a pst3, a pritom aj lacnejsie, tak by mohli frcat dalej, ved uz len tu z fora by si ich pokupovalo dost ludi, aspon mi to tak vyzera... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 16, 2007, 1:29 am Predmet: |
|
|
Tak to je v riti....prečo len tak rýchlo nezmizol môj oblúbenec stagg?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 734 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: septembra 16, 2007, 7:14 am Predmet: |
|
|
tak im napisme z fora mail, ze ako to je, a ak je to tak, ze chcu koncit, tak nech si to rozmyslia :)
ci som naivny? |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: septembra 16, 2007, 11:23 am Predmet: |
|
|
...ano, si naivny...
...ja som mal tu smutnu novinku zo Sfery, myslim, ze Rstick to tam pisal, ze vyroba bola uplne ukoncena...myslim, ze je to skoda do istej miery, keby sa s tym snazili mozno daco spravit...tazko povedat, stagg buchaju cinani za misku ryze z tretotriedneho bronzu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|