| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
mysho Admin
Založený: 03 Máj 2006 Príspevky: 430 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: augusta 6, 2007, 9:10 pm Predmet: |
|
|
zdravím Vás.
je tu ďalšie rozšírenie admin teamu.
Predstavujem Vám nového technického admina: Ľubor-a.
V poslednom čase sa tu vystriedalo viac tech. adminov. avšak väčšinou nemali čas/chuť/skúsenosti na to aby zvládali túto pozíciu.
Dúfam, že Ľubor nám pomôže zveľadiť toto fórum (práce je tu vždy dosť :) )
P.S: s príchodom nového tech. admina súvisia aj menšie zmeny na fóre (úprava menu, premiestnenie prihlasovacieho boxu, atď..) |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: augusta 31, 2007, 11:01 pm Predmet: |
|
|
Ospravedlňujem sa za dnešný výpadok, ktorý bol spôsobený technickou chybou na fóre.
P.S: výpadok som zaznamenal až dnes večer (30.8.) Ak ste tu boli tento deň a fórum nešlo napíšte (Súkromná pošta)prosím kedy to bolo (chcem zistiť čas výpadku)
ďakujem za spoluprácu |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: septembra 6, 2007, 3:09 pm Predmet: |
|
|
cawte ;)
no ako vidíte na naše fórum prichádza čím ďalej tým viac bubeníkov (ale aj nebubeníkov :) ) avšak tá propagácia a reklama tohto fóra je čím ďalej tým ťažšia, a preto : sa na Vás obraciam s prosbou aby ste sa aj Vy zapojili pri reklame/propagácii tohto bubeníckeho fóra. Ak chcete pomôcť napíšte mi prosím. (stačí ak máte prístup k netu a kúsok voľného času) prip. ak chcete pomôcť iným spôsobom tak napíšte. mail: bubenici@bubenici.com
naše fórum môžete propagovať aj uverejnením odkazu alebo banneru (ak banneru tak napíšte a pošlem Vám ho)
html kod na odkaz:(ak budete mať problémy s vložením odkazu tak napíšte prosím)
| kód: |
<a href="http://www.bubenici.com">Bubenícke fórum:bicie, bubny, paličky, perkusie</a>
|
ďakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: septembra 7, 2007, 10:47 pm Predmet: |
|
|
Toto je presne 9 000. príspevok na tomto fóre.
Ďakujem všetkým užívateľom bubeníkom, ktorý navštevujú a prispievajú do tohto fóra. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: októbra 8, 2007, 2:55 pm Predmet: . |
|
|
Uplynul len MESIAC a máme tu okolo ďalších 1000 príspevkov.
Takže spolu na tomto fóre ste /sme / napísali k dnešnému dňu /hodine/ napísali 10013 príspevkov.
P.S: odhadoval som, že 10 000 dáme ku koncu roku. Ale pozor, nie je to len o tom aby sme dávali čím vyššie čísla. Možno by bolo lepšie keby bolo aj menej príspevkov a vyššia kvalita. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: decembra 24, 2007, 11:41 am Predmet: |
|
|
Príjemné prežitie Vianočných sviatkov a veľa síl pri bubnovaní i v novom roku Vám praje admin. team |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: januára 1, 2008, 11:59 pm Predmet: |
|
|
zdravím Vás.
No, keďže máme Nový rok tak:
Všetko najlepšie do Nového roka, nech sa Vám splní Váš bubenícky sen (ak sa ešte nesplnil :) ) a takisto všetko to čo si od nového roku žiadate :)
V TV, na internete, no proste všade dávajú rôzne štatistiky a tak som sa rozhodol, že zverejním aj ja menšiu štatistiku :)
Všetky údaje su za celý rok 2007:
Počet návštev: 41,194
Počet zobrazených stránok: 384,574 (jedna stránka je napr. jedna téma)
Počet stránok na jedného uživateľa (1 návštevu): 9.34
Priemerný čas užívateľa, strávený na stránke (1 návšteva): 7:19 min.
Počet stránok zobrazených úžívateľmi, ktorý prišli z vyhladávačov (napr. google, a pod.): 15,073 (36.59%)
Počet stránok zobrazených úžívateľmi, ktorý prišli z iných stránok (odkaz na inej stránke, a pod): 13,675 (33.20%)
Počet stránok zobrazených úžívateľmi, ktorý priamo zadali adresu www.bubenici.com (odkaz na inej stránke, a pod): 12,441 (30.20%)
Výrazy, ktoré zadávali užívateľia prichádzajúci na našu stránku do vyhľadávačov: bubenici, bicie, bubenicke forum, attermead, bubenici.com, kupim bicie, bubenícke fórum, "yamaha dp", ladicka na bicie, nexit
Sú to také informácie skôr technického rázu :) Zistiť počet tém, užívateľov a pod. ktoré pribudli za ten jeden rok sa mi asi nepodarí, ale našiel som informáciu u mňa v pc, ktorú som si zaznačil keď som sa začal starať kúsok o propagáciu a reklamu tohto fóra. Bolo to 11.11.2006 a počet užívateľov bol 119. Nie je to údaj iba za rok 2007, no je tu celkom dobre vidieť ten nárast uživateľov. (súčasnosť: 513 užívateľov)
Ak sa tento súčasný počet (513) za tento rok zdvojnásobí budem veľmi rád :)
mysho |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: júla 15, 2008, 12:20 pm Predmet: |
|
|
zdravím Vás.
Nakoľko sa nám v admin e-maily množia správy (e-maily) ktoré nenašli svojho prijímateľa:
Žiadam VŠETKÝCH užívateľov fóra, aby si prezreli svoje či majú v nastaveniach zadanú správnu e-mailovú adresu + aby si skontrolovali stav týchto e-mailových schránok (ak sú plné tak vyprázdniť a pod).
Ak si niekto neželá, aby mu chodili e-maily oznamujúce príchod súkromných správ, príp. oznámenia o príspevkoch, vypnite to v nastaveniach.
ďakujem
mysho |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: júla 25, 2008, 9:03 pm Predmet: |
|
|
Prosím užívateľov s týmito e-mailmi, aby si overili správnosť svojho e-mailu v nastaveniach, v prípade správneho nastavenia skontrolovali kapacitu svojej e-mailovej schránky (či nie je plná)
E-maily:
26sorpion**@******.***
ulicny.m****@******.***
(e-mailové adresy sú upravené, aby nebola možnosť ich zneužitia)
P.S: Ak nemáte záujem o notifikáciu nových tém/príspevkov/správ, vypnite si tieto nastavenia.
ďakujem
mysho |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Môžeš k príspevkom pripojovať súbory Môžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|