Obsah fóra bubenici.com

Výuka v Prahe

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: septembra 4, 2007, 2:25 pm    Predmet: Výuka v Prahe Odpovedať s citátom

Ahojte.

Ak niekto z Vas, alebo Vasich znamych, alebo ktokolvek nahodou byva v Prahe a hlada niekoho, kto mu pomoze zdokonalit sa v hre na bicie nastroje, ponukam svoje sluzby. Pri vyuke sa koncentrujem hlavne na to, aby cokolvek co hrate znelo presvedcivo a profesionalne. Na dosiahnutie tohoto je vsak potrebne cimsi prejst a rad Vas prevediem icon_biggrin.gif

Co sa papierov tyka, mam maturitu z konzervatoria: samozrejme bicie a momentalne navstevujem vyssiu odbornu skolu pri konzervatori jaroslava jezka kde studujem bicie na jazzovom odbore. (resp. zacinam.) Mam taktiez skusenosti z najroznejsich podii a roznych stylov hudby.

Vyuka bude prebiehat individualne, najneskor od konca septembra budem mat v Prahe vlastne bicie a kvazi skusobnu, ale nerobi mi problem jazdit za zaujemcami.

Cena bude taktiez individualna vzhladom na podmienky, ale v rozmedzi okolo 150 az 200 Kc.

Ceske telefonne cislo zatial nemam, coskoro bude, napisem. Zatial ma mozete kontaktovat cez forum, alebo na adrese: dementin@yahoo.com
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: septembra 4, 2007, 3:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

odporucam....z vlastnej skusenosti....dusan nech sa dari icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: septembra 4, 2007, 5:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dorite, skoda, ze nie som v praze...ozaj, ta suma je za co? a weckluf, ty si si platil za Duska tiez? ci to bolo zadarmo, lebo teraz mu robis reklamu? :D:D:D
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: septembra 8, 2007, 11:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to bolo za tu reklamu co mu robim teras icon_cheesygrin.gif ...
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: septembra 9, 2007, 6:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak to by som bral aj ja, reklamu budem robit vdacne.
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: septembra 9, 2007, 11:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ide o to ze ja ked som prisiel ku dusanovi prvi raz tak som prisiel zo zamerom pozriet sa ako hra....tak mi nieco zahral co ma samozrejme dost prekvapilo lebo predtym som pocuval len metallicu a tak a na take nieco som nebol zvyknuty....ale ked dohral tak ma usadil za jeho bicie a kazal mi aby som zahral striedave uderi ...heh na to si este teras pametam...tak som zacal ...nevedel som drzat palicky ani tempo uderi boli kazdy iny atd...hral som tak ako som vydel larsa z metallici aspon drzanie paliciek a on to drzi dost zle....na dalsi raz to nebolo ovela lepsie...ale na treti krat us prisla aj prva pochvala...a tak to islo...dnes us to drzim o nieco lepsie no myslim palicky icon_cheesygrin.gif a vo vela veciach som zmenil nazor a celkovo som sa posunul o malicku trosku vyssie ale tych trosiek este musi prist vela aby som bol spokojny.....pri dusanovi som mal dokopi asi len nejakych 15 hodin no takych trojhodinoviek,za nejaky rok ale tam ide o to ze on mi dal nieco cvicita ja som to cvicil a na jednej hodine mi toho dal tolko ze som aj nieco pozabudal ze co mam cvicit ....ale my sme si vlastne pomohli navzajom on ma naucil hrat na bicie aj ket este mam co robit a ja som ho naucil ucit kedze som bol jeho prvi zijak....takze tak to chodi ...ruka ruku my icon_cheesygrin.gif je
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: januára 19, 2008, 11:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dusko aj ja Ti budem robit reklamu, :) len ma vezmi do prahy neh nespravim to co ty, ze budem "stagnovat"
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 12:00 am    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

fiha tak to si asi borec,dá sa niečo okolo teba nájsť na nete???
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 12:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom

o dusanovi najdes vela, :) ... hladaj eduardo borsuci, :)
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 12:05 am    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

a to je kto???
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 12:10 am    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

už viem kto to je a aká muzika to je bol som na koncerte stal som pri bufete,je to fajn len časom ma ich tá muzika začala nudiť,stále dookola,ja som hrával v navare tak sme sa dosť často stretávali na festivaloch bombura alternatívne leto,talentovaný chlapec
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 12:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom

tak tak pravdu mas, :) ano hudbu maju vazne tazku na pocuvanie, to nedokaze pocuvat hocikto a nikto to nikomu nezazlieva, :). .. to pride samo, :) ... go dusan go,:)
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: januára 21, 2008, 12:33 am    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

[/quote]ja som hrával v navare tak sme sa dosť často stretávali na festivaloch bombura alternatívne leto[/quote]

Tak to je koniec sveta! Ked som mal 10, tak si bol jeden s mojich vzorov! A na alternativnom lete 99 som hral na Tvojom rytmicaku! Lubo Schwarzbacher ho siel pozicat icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 21, 2008, 1:00 am    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

dusan napísal:
ja som hrával v navare tak sme sa dosť často stretávali na festivaloch bombura alternatívne leto[/quote]

Tak to je koniec sveta! Ked som mal 10, tak si bol jeden s mojich vzorov! A na alternativnom lete 99 som hral na Tvojom rytmicaku! Lubo Schwarzbacher ho siel pozicat icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif[/quote]kedykoľvek,no už takú hudbu nerobím ale na niečo podobne sa chystám v londyne,tak ďakujem za uznanlivé slová a držím palce u ježka,snáď sa k tebe prihlásim dáš zľavu nie?? icon_mrgreen.gif
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: januára 21, 2008, 11:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Hehe. Zlava je jasna. Clenovia fora dostanu odomna kupony so zlavami icon_mrgreen.gif Ale teraz vazne: Zatial som nezacal ucit nikoho. Stiahol som inzeraty takmer hned, lebo po prestahovani sa do Prahy nastalo dlhe zlozite prechodne obdobie, 2 mesiace som vlastne necvicil, vykonnost sla uplne dole, strasne vela novych vnemov a tak. Bol som rozhodeny a sam som sa za bubnami necitil dobre a tak mi bolo blbe niekoho ucit aj keby to bol trebars zaciatocnik. Ale uz som sa ustalil, hybem sa uz dalej a opat sa za bubnami dostavuju tie velke mysticke zazitky, tak to skusim opat od februara. Vysvetlovat ma bavi a peniaze neuskodia icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
drumstar
Admin

Založený: 25 Mar 2006

PríspevokZaslal: januára 21, 2008, 2:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja sa chystam na jezkaren o rok ... a toto by mi velmi pomohlo ... este sa ozvem
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: januára 21, 2008, 5:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jasne. Budem rad. Aby som upresnil nechodim na jezkovu konzervator, ale na vyssiu odbornu jazzovu, ktora ma s jezkarnou spolocnu iba budovu a je to viac menej taka specializovanejsia nadstavba, ale nie je problem, mozem od tunajsich pedagogov presne zistit veci podstatne pre prijimacky a "na mieru" Ta pripravit.
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre