| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2819 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: júla 30, 2007, 11:44 pm Predmet: |
|
|
| Emad je emad....ale klasika blanu (starší model- ambassador, emperor...je treba tlmiť) |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 886 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: júla 31, 2007, 6:15 pm Predmet: |
|
|
Ja tlmim aj emad
je to maso. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: augusta 3, 2007, 12:40 am Predmet: |
|
|
Ja sa nechystám končiť s tlmením....
To môže tak môj kamoš na Pearl MMX |
|
| Návrat hore |
|
 |
juraj urgacs

Založený: 10 Dec 2006 Príspevky: 4 Bydlisko: levice
|
Zaslal: augusta 16, 2007, 6:57 am Predmet: |
|
|
| ja osobne bassák netlmím,doporučujem EVANS EMAN 2,máš po starostiach |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: augusta 17, 2007, 8:04 pm Predmet: |
|
|
No to tá musí byť udusená...
Vždy je lepšie regulovať si tlmenie handrou alebo dekou ako mať trvalo zabitý zvuk.
Oprav ma ak to nie je pravda |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 663
|
Zaslal: septembra 10, 2007, 3:21 pm Predmet: |
|
|
| ....Emad je tak trochu kravina... , ako je aj Pinstripe kravina /lenze pinstripe je neeeuuuveeeritteeelllnaaa kravina , hlavne na kopak.../ ...ja napriklad oblubujem Evans EQ2 tato sice nema taku reklamu , ako EMAD, ale hra za to k***a lepsie.../aj viac vydrzi , aj ked je 1vrstvova.../ da sa pohodlne ladit od uplneho, zivelneho basu cez stredovysku , az po uplny ostry bas...,neviem ci rozumiete... , mam v kopaku jeden vankus , ale keby nebol , nic sa nestane...,ide len o ten hluk... , hlasitost sa znizila asi o 10 percent...)) ,mam ho naladeny na moderny bass sound... , to znamena, presne v anglickej definicii : Deep bass, short attack with extreme punch sound....,proste take to basove "mlaskanie"!!! ,robi to take basove a pekne tonovo zafarbene "TIB"TIB"....,pricom u blany ako je Pinstripe , mi hrozne vadi , ze sa na nej dooost tazko da naladit konkretny ton... , co je dost problem... ,Evans EQ2 stoji 1400 sk /cca/ dostanete k nej aj udernik /je v obale/ a budete nadmieru spokojny... , tuto blanu odporucava aj Martin Cema / jeden z BEST slovenskych zvukarov.../ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 10, 2007, 7:10 pm Predmet: |
|
|
preto kupujme PS3  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 420 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: septembra 10, 2007, 9:00 pm Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | moderny bass sound... , to znamena, presne v anglickej definicii : Deep bass, short attack with extreme punch sound....,proste take to basove "mlaskanie"!!! ,robi to take basove a pekne tonovo zafarbene "TIB"TIB" |
tfuj! presne tomuto zvuku sa chcem vyhnúť
aspon viem co nemam kupovat takze vlasne dakujem za radu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 10, 2007, 9:58 pm Predmet: |
|
|
| Ale aj keby si kúpil EQ2 tak nikde nie je napísané že ju musíš naladiť na mlaskanie. Ja om sa stretol s názorom že EQ2 nie je mlaskacia ale robí riadne bum |
|
| Návrat hore |
|
 |
helmet Usadlík

Založený: 12 Sep 2006 Príspevky: 217 Bydlisko: Skalica, Bratislava
|
Zaslal: septembra 11, 2007, 10:19 am Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | ....Emad je tak trochu kravina... , ako je aj Pinstripe kravina /lenze pinstripe je neeeuuuveeeritteeelllnaaa kravina , hlavne na kopak.../ ...ja napriklad oblubujem Evans EQ2 tato sice nema taku reklamu , ako EMAD, ale hra za to k***a lepsie.../aj viac vydrzi , aj ked je 1vrstvova.../ da sa pohodlne ladit od uplneho, zivelneho basu cez stredovysku , az po uplny ostry bas...,neviem ci rozumiete... , mam v kopaku jeden vankus , ale keby nebol , nic sa nestane...,ide len o ten hluk... , hlasitost sa znizila asi o 10 percent...)) ,mam ho naladeny na moderny bass sound... , to znamena, presne v anglickej definicii : Deep bass, short attack with extreme punch sound....,proste take to basove "mlaskanie"!!! ,robi to take basove a pekne tonovo zafarbene "TIB"TIB"....,pricom u blany ako je Pinstripe , mi hrozne vadi , ze sa na nej dooost tazko da naladit konkretny ton... , co je dost problem... ,Evans EQ2 stoji 1400 sk /cca/ dostanete k nej aj udernik /je v obale/ a budete nadmieru spokojny... , tuto blanu odporucava aj Martin Cema / jeden z BEST slovenskych zvukarov.../ |
Emad nie je kravina, staci kuknut co davaju firmy na highend supravy ako prevozku na kopak, pouzivaju ju aj znami bubenici.
Vsetko to co si spomenul ohladom EQ2 ma aj Emad, s tym rozdielom, ze nemusis davat do kopaku vankus, ktory sa pri hre a prevoze moze posuvat a menit tak charakter zvuku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 11, 2007, 10:30 pm Predmet: |
|
|
v podstate hej....keď to zhruba tak vezmeš tak emad je vlasne EQ2 eoplnená o tlmiace okružie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 663
|
Zaslal: septembra 12, 2007, 9:35 pm Predmet: |
|
|
Emad nie je kravina, staci kuknut co davaju firmy na highend supravy ako prevozku na kopak, pouzivaju ju aj znami bubenici.
Vsetko to co si spomenul ohladom EQ2 ma aj Emad, s tym rozdielom, ze nemusis davat do kopaku vankus, ktory sa pri hre a prevoze moze posuvat a menit tak charakter zvuku.[/quote]
...NO aj po 5 koncertoch , ked boli moje yamahy v privese v horuckach po letnych festivaloch /v Priebehu niekolkych dni/, vankus lietal jak AirFrance , ale po jemnom doladeni /ktore je vzdy po preprave potrebne,ale to zrejme kazdy vie , teda aspon kazdy kto hrava...))/ bol kopak uplne taky ako vzdy , teda taky ako ho vzdy mam a chcem... , A AANO EQ2 ROBI "TIB" ale poriadneeeeeeeeeeee BBUUMM )) , skusal som EMAD , EMAD2, Powerstroke /niekolko verzii/ a asi 5 roznych kopakov s Pisntripeom, a aj ambassador na 24 palcovom Pearl exporte / to bolo dost dobreee/ ale aj tak , aj tak , aj tak.... , je proste EQ2 ta najnastavitelnejsia , najkamaradskejsia a zatial aj naspolahlivejsia blana na kopak a to VAM POVIEM , dal som jej uz RIAAAADNE zabrat !!!! /ked ju tak vychvalujem , dufam ze mi v Sobotu na Musikeja feste nepraskne ))))))/ __________PROSTE ide o to , ze moje skusenosti su moje skusenosti a vkus takisto.... ,ak sa niekomu nepaci blana , ktora sa da nastavit na uplne hocijaky zvuk , ktora sa genialne zvuci , je spolahliva a este aj velmi pekna... ____________________je to Len a Len jeho problem...))) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 22, 2007, 12:05 am Predmet: |
|
|
Ja mám kopák pearl export 24x16 a neviem sa rozhodnúť medzi PS3 a EQ2.
Chcel by som z toho kopáku dostať mlaskavý, tučný,hutný a šťavnatý zvuk no neviem ktorá blana je na toto ideálnejšia, no predpokladám že EQ2 |
|
| Návrat hore |
|
 |
JoeY Usadlík
Založený: 17 Júl 2007 Príspevky: 236 Bydlisko: Nitra...
|
Zaslal: septembra 22, 2007, 1:31 pm Predmet: |
|
|
| Ja používam na tlmenie väčšinou deku, je opretá o údernú blanu asi do 1/4 na výšku a trošku tlmí aj rezonančnú blanu... má to zvuk, ktorý sa mi páči, ešte rozmýšľam, že si kúpim ten falam slam... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 23, 2007, 12:15 am Predmet: |
|
|
| slamom nič nepokazíš. Predĺži to hodne výrazne životnosť blany |
|
| Návrat hore |
|
 |
JoeY Usadlík
|
Zaslal: septembra 23, 2007, 12:41 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | slamom nič nepokazíš. Predĺži to hodne výrazne životnosť blany |
no veď práve preto ho kúpim spolu s novou blanou :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 24, 2007, 10:33 am Predmet: |
|
|
| JJ, v tomto lutujem blanu na kopáku. Dostáva stále na jedno a to isté miesto |
|
| Návrat hore |
|
 |
JoeY Usadlík
|
Zaslal: septembra 24, 2007, 2:01 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | JJ, v tomto lutujem blanu na kopáku. Dostáva stále na jedno a to isté miesto |
To už je to RIZIKO povolania, hahahahah  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 28, 2007, 12:38 pm Predmet: |
|
|
heh, nechcel by som sa narodiť ako blana pre kopák  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JoeY Usadlík
|
Zaslal: septembra 28, 2007, 7:21 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | heh, nechcel by som sa narodiť ako blana pre kopák  |
hahaha, keď tak, tak blana na floor tome, ale kopáková NIEEE... to radšej spácham sebevraždu a prasknem sa sám  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|