Obsah fóra bubenici.com

Jedlo a Pitie :P
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 14, 2007, 12:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom

No to musel byť dobrý kabaret....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: Máj 29, 2007, 4:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja us som nejak z aktyvnym chlastanim a fajcenim prestal ale nehovorim ze si nedam... icon_cheesygrin.gif ...a do skusobne cez zimu si nosim cajik v termoske to je naj a cez leto mineralku a chips icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 29, 2007, 4:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja veômi jesť ani piť nepotrebujem keď hrám (hudba ma živí icon_cheesygrin.gif ) ale na koncertoch pijem ako dúha - tam totiž môžem rezať ako chcem icon_twisted.gif
Návrat hore
Sauec
Nováčik

Založený: 25 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 29, 2007, 6:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja pijem pocas koncertu velmi vela ale iba nealko pretoze alkohol vobec nepijem. S fajcenim je to horsie. ja nefajcim a raz sme hrali vo zafajcenom klube a to sa mi nedalo hrat lebo som sa nemohol poriadne nadychnut. Tak som pocas hrania skapinal za ziva..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: Máj 29, 2007, 7:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...vyhovorky icon_lol.gif
...a potom este mozem zaviest novu temu do diskusie:
...co hovorite na domace palene icon_question.gif
...ja osobne lubim, ale len ked je kvalitne...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: Máj 29, 2007, 8:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak us so pil vselico.... icon_cheesygrin.gif ...teras palenku vypalia aj z betonu... icon_lol.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 29, 2007, 8:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Môj dedo vypáli pomaranč, kiwi, citrón a banán a všetko má od 65 - 80%. Raz som dal s kamošom flašu napolovicu a už nikdy viac...bolo to kiwi a malo 70%
Návrat hore
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 30, 2007, 6:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...tak zas my palime legalne v palenici v Mestecku (je to smerom z Puchova na Horni Lidec) a je to luxus...slivocku mozem furt...
...a prave to je problem, z coho sa dnes palene robi...teraz myslim srandicky typu tesco vodka...ked to vypalia z pilin s liadkom nakvasenych v silaznej jame...a este ma aj niekto bude presviedcat, ze je to lepsie ako domace...nech si to pije...
Návrat hore
portnoy
Usadlík

Založený: 03 Apr 2006

PríspevokZaslal: Máj 31, 2007, 2:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

najhorsie pocas dlhych teplych koncertov je pit nejake FAREBNE COLY a pod....cista woda 4ever....ale fakt...sa z toho dorihate
Návrat hore
Sauec
Nováčik

Založený: 25 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 31, 2007, 4:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak ta voda je vazne najlepsia lebo sa da nou aj oblievat.
Návrat hore
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 31, 2007, 5:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...presne tak, pokym mam hrat niekde kde je horko, tak jedine vodu alebo lepsie pivo, v idealnom pripade trocha chladene (ale nie studene)
...akekolvek limonady su k nicomu...
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 31, 2007, 11:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak tak, vždy to len zlepí hubu a máš po tom ešte väčší smäd ako si mal. Staropramen 4ever (ideálne staropramen granát - to je moje pivo)
Návrat hore
Metallica
Usadlík

Založený: 23 Apr 2006

PríspevokZaslal: júna 1, 2007, 8:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Pri najvacsich horucovach ake su teraz je najlepsia studena voda z vodovodu ... to osviezi najlepsie icon_cool.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: júla 24, 2007, 10:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

chalani ak sa chcete poriadne rozpumpovať,zožente si čaj,s nazvom Relax.Mali by ste to vedieť normálne kúpiť v obchode,je to taká chervená krabička. ked si dáte poobede 6 čajov, tj. 6 sklov, vecer budete poriadne aktivny.Posobí to skoro ako epinefrin icon_cheesygrin.gif . Neprehnať to !!!
Návrat hore
zussamen
Prieskumník

Založený: 10 Sep 2007

PríspevokZaslal: septembra 25, 2007, 1:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Metallica napísal:
Ja pred kofolou uprednostnujem Colu Light ale original a ne dajake lacne zbrndy :)

je vedecky dokazane ze cola light je ta najvacsia zbrnda-obsahuje totiz podobne latky ako cistic WC icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Metallica
Usadlík

Založený: 23 Apr 2006

PríspevokZaslal: septembra 26, 2007, 3:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nehadam sa ze je to svinstvo .. ale mne to chuti :P
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: septembra 26, 2007, 6:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...fuj cocacola, to radsej kofola, ale pivo je pivo...
...len to prosim vas nerobte jako prednedavnom ja...
...styri piva pred koncertom, piate pocas...na cloveku, ktory spal noc pred tym dve a pol hodiny to spravi dojem...potom zacnu padat palice a pretoze som dakosi nepocul zbytok kapely, coz je moj tradicny problem, moje zufalstvo a pocet chyb sa stupnovali, az to prerastlo v nepocuvatelny bordel, za ktory by som sa hanbil, aj keby som sedel za bicimi prvy raz v zivote...
...no a tak som dostal chut sa po spackanom koncerte este dorazit...kdesi cosi postupne pocet piv stupal a zastavil sa odhadom okolo desiny...akurat do toho pride rum, karpatske, demanovka a co ja viem co som ja este mohol v deliriu do seba naliat...to je jedno...
...vysledok: spackany koncert a ostuda pred ludmi, ktorym som bol dlzny podstatne lepsi vykon...bolo ich vraj cez 300...ostuda v celej obci, kde sa akcia konala, pretoze som ludi castoval osloveniami typu caute satani(slo o starsi manzelsky parik)...ostuda pred frajerkou, ktora ma cely cas vlacila a snazila sa ma aspon jako tak krotit, kolko jej to nevelky vzrast a unava dovolovali...a potopena cela kapela...
...tymto som len chcel povedat, ze dakedy si je asi ozaj lepsie premysliet konanie pred jeho zacatim a zobrat do uvahy mozne nasledky...
Návrat hore
Čečy
Usadlík

Založený: 07 Aug 2007

PríspevokZaslal: septembra 27, 2007, 2:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

na koncerte by som isto nic nepil a v skusobni nemozem pretoze to mame babkinu chlupu a ta keby tam zacíti chlast alebo uvideli flašu tak je s hranim koniec a jedine čo jem počas skušky su jablka hrušky cibula a ostatne veci čo ma babka na zahrade
Návrat hore
Misho
Moderátor

Založený: 27 Mar 2006

PríspevokZaslal: septembra 27, 2007, 5:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_arrow.gif dr.bambus : tak to si mal dost huste icon_lol.gif ale aspon mas vytrvalu frajerku...moja sa zatial nema zaco hanbit...k alkacu pred koncertom ani necuchnem...len minule som to prehnal s energy drinkami tak, ze ako sme odpalili prvu pesnicku tak som sa šiel posrať za bicími no a teraz hraj cely koncert icon_lol.gif icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: septembra 28, 2007, 12:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Metallica napísal:
Nehadam sa ze je to svinstvo .. ale mne to chuti :P

Je to riadne svinstvo. Kyselina fosforečné obsiahnutá v coca cole ničí zubnú sklovinu a jej koncentrácie je natolko velká, že dokáže rozpustiť celý zub, vyčostiť a flaky od krvy a nečistoty na chróme
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 3

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre