Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 615 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: januára 24, 2008, 10:19 pm Predmet: Genesis |
|
|
pocuvate dakto Genesis? vzdy som mal celkom rad ich songy co som poznal z radia...potom som si zohnal nejaku vyberovku, a nejakou nahodou sa mi dostal do usi aj Selling England by the pound a to som sa velmi divil, aka to muzika...lebo novsi genesis je skor taky chytlavy a jednoduchy, a hoci aj to sa mi paci, dost rychlo sa to opocuva. Ale starsie veci boli dobry prog rock a je to tak prespekulovane, ze aj ked som to pocul dost raz, furt to az tak nepoznam...
a ked som pocul, ze collins bol bubenikom v Genesise, tak som myslel, ze nie je daky borec, lebo novy genesis nie je tazky...ale tie starsie veci mastil dobre, velmi sa mi lubi. a dalsia vec, co sa mi na nich paci, je, ze asi maju zmysel pre humor dost dobry...trebars v klipoch I can´t dance alebo Invisible touch to dobre vidno :D:D:D. no a este taky mierny OT, ze Phil Collins hral aj v jednom filme, vola sa to The Frauds, do slovenciny to prelozili ako Manipulácia, vynikajuca cierna komedia, alebo take daco...raz to davali na dvojke a odvtedy to nemozem zohnat  |
|