Obsah fóra bubenici.com
čo na to susedia?
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Martyn
Usadlík

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 1:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

A v dome to mat mozem?Rodicom to snad vadit nebude a na bratov sa mozem zvysoka ......... icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 2:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

najprv sa ich opytaj, este je otazka aku budes mat akustiku v tom dome, najlepsie mat malu zatlmenu miestnost (opravte ma ak sa mylim)

ja problemy so susedmi nemam, mame garaz na okraji mesta a nikto sa na nas zatial nestazoval
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Martyn
Usadlík

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 2:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No.ved uvidime,dufam ,ze sa stazovat nik nebude
Návrat hore
Kabur
Prieskumník

Založený: 03 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 3, 2008, 11:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Keďže bývam v Blave v 12-poschodovom paneláku, tak cvičenie doma asi neprichádza do úvahy icon_cheesygrin.gif momentálne hľadám nejaké priestory na cvičenie kde sa dá...google som prehľadal už skoro celý a nič, pýtam sa aj známych, ale moc dlho to trvá. Ak niekto má nejaký typ, kde by sa dalo v Bratislave cvičiť (prípadne za menší poplatok), tak sem s ním. icon_idea.gif
Návrat hore
viki
Prieskumník

Založený: 03 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 3, 2008, 11:37 am    Predmet: odborne rady Odpovedať s citátom

ja som si buchal stetcami do matracov postele. Sused na to buchal niecim tvrdym do radiatora, no nie do rytmu ale aby som prestal. Ja inac hravam normalne na base, na to si uz ludia v baraku zvikli. Vsak aj tak to mam uplne potichu, sibnuti su niektori susedia. Viackrat buchali na steny ked som spieval napriklad. Ked chcete cvicit bicie v byte, kupte si z druhej ruky elektronicke, jedine riesenie. ako chces na akustickych v byte ? pod dekou ?
ja som sa o akustike bavil priamo s inzinierom akustiky Palo Prockl. Zvukar co ma megakoncertnu aparaturu apod. Ja som sa ho pytal ci by pomohlo do bytu plexisklo ? On ze to sice zvuk odrazi, ale tym to nevyriesis. Treba to pohltit a na to je najlepsi polystiren. Na to mi odporucil firmu Mediatech. Ale podla mna staci nieco podobne aj ked asi s mensim ucinkom zohnat v stavebninach. Ihlanove peny a ine molitany tlmia akustiku v miestnosti ale nebrania prenikaniu, neizoluju akusticky. Preto polystiren na tento ucel.
Návrat hore
fernetsrumom
Usadlík

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 3, 2008, 2:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

[quote="Nightwolf_08"]Ak nebývaš v paneláku plnom bubeníkov tak budeš mať asi značné problémy. Kúp si sieťky...potom by sa už nejako dalo prežiť[/quot

tak ja mam bicie v takom malom zahradnom domceku na poschodi non-stop, takze im v zime moze byt riadna kosa..... byvam sice v meste ale bicie su u bratrancov (byvaju na dedine)s ktorymi som kapele... steny sme oblepili polystyrenom a nan sme dali vajcove kartony...

No a co sa tyka toho ci mat bicie v panelaku: Chcem sa spytat co su tie sietky? funguju ako blany, iba s tym rozdielom ze su tichsie ? bol by som rad keby si mi to vysvetlil, rad by som mal totiz bicie v byte....
Návrat hore
Palino
Prieskumník

Založený: 01 Máj 2008

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 9:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja byvam v panelaku.bicie mam v pivnici na spodnom poschodi.nad pivnicou je volny byt takze pohoda.ale susedia z dvojky sa u nas boli uz tri krat stazovat...neviete poradit ako by som tu pivnicu mohol odhlucnit?
chcem to urobit tak ze dam na steny polystiren a potom na polistiren este dam tie kartony z vajec...myslite ze to pomoze??
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 1:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Sieťky sa naťahujú na korpusy rovnako ako normálne blany. Len sú samozrejme vytvorené zo syntetických vlákien a pripomínajú záclonu.
Po údere verne simulujú odraz paličky no bez hluku. Akustický efekt nevzniká pretože nedochádza k tlaku a prenášaniu vybrácií do okolitého vzduchu
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Palino
Prieskumník

Založený: 01 Máj 2008

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 2:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja chcem hrat nahlas lebo niekedy pride aj kamos s gitarou tak chceme hrat.potrebujem nejaky dobry material na odhlucnenie.pls poradte
Návrat hore
Kelko
Prieskumník

Založený: 21 Nov 2007

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 10:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

takze mne sa podarilo zohnat jednu miestnost.. je to v skole no :) prizemie zamrezovane dvere okna... riaditel je tatkov kamarat - z "odhlucnovanim" (bojim sa to este teraz tak nazvat) sme zacali nedavno...kedze nemame moc financii nazvys (na polystyreny za niekolko tisicok) vyuzili sme jednu moznost cez kamarata..a to taku ze jeho mamy-kamoska pracuje v nejakej firme kde akurat vyhadzovali koberce -v tvare kociek -tak sme zacali klincovat - mierna ukazka stylu jak to vyzera na stenach ( http://img376.imageshack.us/my.php?image=snmka001ay5.jpg ) teraz sme tak v tristvrtke... (horne rohy nejsu este urobene ani steny hore... dole je niekolko kobercov rohy mame komplet zaoblene (kobercami) dneska som bol robit okna tou izolacnou paskou + dvere (niekolko vrstiev) + na okna horne ktore sa nebudu otvarat cem dat nejaku zmes polystyrenu (tak tolko toho nebude -myslim tie rohy aby sa von nesiril zvuk) + molytan a tak ... Raz som tam uz hral zvuk je vnutri super ale...je to pocut.. (zatial je to zrejem kedze cela miestnost neni urobena) tymto sa chcem opytat - myslite ze ked sa to cele dorobi bude to mat nejaky efekt (odhlucnovaci) dik .
Návrat hore
Sebi77
Prieskumník

Založený: 25 Máj 2008

PríspevokZaslal: júla 2, 2008, 2:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

NO, my sme mali v nasej druhej skusobni tiez taketo problemy... Mimochodom, bola nasa najlepsia.... a susedia na nas spysali peticiu icon_eek.gif takze az takto daleko to zaslo... ale aj tak im to peticiu podpisala iba jedna rodina, aj to taka, ze synacik si o 11-tej pusti naplno hip-hop a otravuje s tym ludi v baraku. Ale v ramci dobrych medziludskych vztahov a aj z moralneho hladiska sme sa prestahovali do ovela mensej, a brutalne horucej skusobne... icon_cry.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: júla 2, 2008, 3:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Kelko napísal:
mierna ukazka stylu jak to vyzera na stenach ( http://img376.imageshack.us/my.php?image=snmka001ay5.jpg ) .

Vyzera to velmi dobre; Nieco to zatlmi ale skor si myslim ze to ma akusticky ucinok ako odhlucnovaci ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 2

Prejdi na: