| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Hviezduch Usadlík
Založený: 26 Máj 2007 Príspevky: 131 Bydlisko: Humenné
|
Zaslal: januára 26, 2008, 12:44 pm Predmet: neprehľadné... |
|
|
no ja si myslím, že teraz po novom je to dosť neprehľadné a tie príspevky vytvorené do 25-teho januára sú nerozdelené a ťažko sa v nich niečo hľadá...
môj názor.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 615 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: januára 26, 2008, 12:53 pm Predmet: |
|
|
no..tiez si to myslim, ze v tych 30 stranach prispevkov nerozdelenych tazko sa vyznat...
a dalsia vec je, ze po novom je menej skupin tem, lenze to po case tiez moze sposobit neprehladnost...lebo trebars v "cinela" bude vsetko mozne o cinelach, a tiez clovek bude musiet prezerat niekolko stranok tem, aby nasiel, co hlada. to moze sposobit, ze sa pritrafi duplicitna tema, ked niekto nezbada, ze tema, ktoru chce pridat, tam uz je. prehladnejsie je podla mna, keby zostali zachovane rozdelenia "hi-hat, crash, ride atd". ved co na tom, ked bude trebars v "hi-hat" len niekolko tem? navyse si nemyslim, ze by ich malo byt az tak malo..
ked to ma byt takto v kope, tak potom je ale nutne (i ked aj tak to nebude ziadny med), aby zakazdym v nazve temy bolo uplne presne uvedene, o aku cinelu sa jedna a podobne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 843 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: januára 26, 2008, 1:07 pm Predmet: |
|
|
| stačí použiť HĽADAŤ a zadať nazov témy a vam to najde...čiže problem až taky nie je... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

|
Zaslal: januára 26, 2008, 1:40 pm Predmet: |
|
|
| no pokial presne hladas nieco konkretne a hlavne ak vies nazov temy, tak to problem nie je...ale ked pride niekto novy, tak to je dost problem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2231 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: januára 26, 2008, 1:42 pm Predmet: |
|
|
| názoru sa zatial zdržím. Som zvedavý ako to bude fungovať keď sa nový systém zabehne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 843 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: januára 26, 2008, 1:58 pm Predmet: |
|
|
| Brndo: nemusis presne nazov temy vypisovat...ved staci to co hladas a ti to najde... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
Založený: 03 Máj 2006 Príspevky: 395 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: januára 26, 2008, 1:59 pm Predmet: |
|
|
| citácia: | no ja si myslím, že teraz po novom je to dosť neprehľadné a tie príspevky vytvorené do 25-teho januára sú nerozdelené a ťažko sa v nich niečo hľadá...
môj názor.. |
keď chceš vedieť napr. niečo o rytmičáku tak pozrieš: snare, rytmičak.. a pod..
túto zmenu sme urobili práve kvoli tomu, aby sa dali lepšie kontrolovať nové témy. Aby sme urobili prehľadnú štruktúru. T.z. myslím, že keď sa to zabehne tak to bude oveľa lepšie a nováčikovia budú môcť oveľa lahšie hľadať informácie ohľadom bubnovania. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Psychopat

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 869 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: januára 26, 2008, 2:53 pm Predmet: |
|
|
ja mam len 1 taku malu pravopisnu pripomienku..po slovensky nie je činela, ale činel (nasiel som to tak v pravidlach slovenskeho pravopisu)..a este v popisoch ku kategoriam ladenie a elektronika su chyby (ľadenie ma byt ladenie..a slúchatká maju byt slúchadlá)
Naposledy upravil Foo Fighter dňa januára 26, 2008, 2:56 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

|
Zaslal: januára 26, 2008, 2:55 pm Predmet: |
|
|
| Misho napísal: | | Brndo: nemusis presne nazov temy vypisovat...ved staci to co hladas a ti to najde... |
no tak potom hej, to je OK. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
Založený: 03 Máj 2006 Príspevky: 395 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: januára 26, 2008, 3:51 pm Predmet: |
|
|
| citácia: | | ja mam len 1 taku malu pravopisnu pripomienku..po slovensky nie je činela, ale činel (nasiel som to tak v pravidlach slovenskeho pravopisu)..a este v popisoch ku kategoriam ladenie a elektronika su chyby (ľadenie ma byt ladenie..a slúchatká maju byt slúchadlá) |
diki moc ;) T.z. o čineloch, ladenie, slúchadlá . Idem to opraviť |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Psychopat

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 869 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: januára 26, 2008, 4:04 pm Predmet: |
|
|
| 2 mysho: nemas zaco, uz by malo byt vsetko v poriadku |