Obsah fóra bubenici.com

zildjian verzus istanbul
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Činely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Infear
Usadlík

Založený: 07 Apr 2008

PríspevokZaslal: augusta 21, 2008, 11:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No tak sem z radou EF. Je to iný produkt ale líši sa kvalitatívne od svojho surodenca?
Tu chinu som zohnal až v čechach. Na slovensku som ju nenasiel (jedine AGOP).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: augusta 21, 2008, 11:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Infear napísal:
No tak sem z radou EF. Je to iný produkt ale líši sa kvalitatívne od svojho surodenca?
...na co vlastne hras... , bicie celkovo... musis mat velku zostavu, nie?svacni svoju zostavicku do galerie...,by som si ju pozrel ....srr.za OT
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: augusta 21, 2008, 11:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

on má zostavu v galérii...bude to niekde v Galérii členov na vrchu
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Infear
Usadlík

PríspevokZaslal: augusta 22, 2008, 8:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom

No ja mam zatial polročne basixy custom 737 tobbago fade malu sadu 20",10", 12", 14," 14" s Remo EBONY pinstripe ale o chvilu ich predam a kupim as Sonor Force 2007 blue fade alebo asi skor MAPEX mBirch Jazz kedze tam davaju + 8" tom aj s hw zadarmo. Mam galeriu "ČO POVIETE NA MOJU ZOSTAVU"
Návrat hore
dreddEY
Usadlík

Založený: 03 Aug 2008

PríspevokZaslal: augusta 22, 2008, 8:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom

jeho bicie su podla mojej mienky oproti cinelam na nizsom leveli ale aspon ziadne NRG icon_lol.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: augusta 22, 2008, 8:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Infear napísal:

...Akou radou? :) ...ak by si sa zastavil v MADA Music, nemusel si sa unúvať do Čiech.. a či sa líši kvalitatívne? Neviem. Mehmety som nikdy nevlastnil a nepoužíval.
Čo sa týka histórie a pozadia obidvoch firiem , je tu toho popísaného dosť, okrem toho, existujú webstránky konkrétnych firiem, kde tieto informácie získate z prvej ruky.....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Infear
Usadlík

PríspevokZaslal: augusta 22, 2008, 9:04 am    Predmet: Istanbul Odpovedať s citátom

Tak to som nevedel o tej made.
No velmi ma to netrapi pretože ak by bol tem Mehmet kvalitativne a cenovo na rovnakej urovni ako Agop tak som ho kupil lacnejsie. Od ruky ale nový! icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: augusta 24, 2008, 8:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

istanbul v auparku je zastupený dostatočne,ale ajtak ma asi najviac zaujala ride alchemy raw 22...mám v tom trocha hokej,myslel som že alchemy a boshporus patria pod istanbul,ako to je??Dokonca som našiel aj nejaké áčka od zildjianu ale len crash a hit hat,dosť chabé,zmení sa nejak situacia okolo zildjianu,budu na predajni časom k dispozícií?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: augusta 24, 2008, 10:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Bosphorus má s Istanbulom spoločné asi toľko, koľko Mercedes s Audi... :) ..situácia so Zildjianom je taká, že čakáme na nové cenníky.. Situácia sa od januára určite zlepší podstatne, dovtedy to bude skôr "chabé".. Nieje to v našich/mojich rukách, nevozíme to z USA priamo..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
PST
Usadlík

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: augusta 25, 2008, 11:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mehmety mam ja.. max. spokojnost... a rozdielnost s Agop tam nebude moc velka.. iba v novych veciach.. ktore nerobia take iste.. turk je stara vec a maju to obaja.. a isto sa vo zvuku lišit moc nebudu.. kedže je to stejny vyrobny postup....
v Madamusic v žiline košiciach a tak.. sa daju kupit.. ja osobne chodim na ne do žiliny... pekny vyber, poho predavači.. fakt sa tam da...
Návrat hore
Marčello
Nováčik

Založený: 01 Sep 2008

PríspevokZaslal: septembra 1, 2008, 2:48 pm    Predmet: hmm Odpovedať s citátom

ja by som isiel do tich "istanbul"
Návrat hore
Hybaj
Prisťahovalec

Založený: 09 Jún 2008

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 9:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

PST napísal:
Mehmety mam ja.. max. spokojnost... a rozdielnost s Agop tam nebude moc velka.. iba v novych veciach.. ktore nerobia take iste.. turk je stara vec a maju to obaja.. a isto sa vo zvuku lišit moc nebudu.. kedže je to stejny vyrobny postup....
v Madamusic v žiline košiciach a tak.. sa daju kupit.. ja osobne chodim na ne do žiliny... pekny vyber, poho predavači.. fakt sa tam da...

Nooo divil by si sa, aky je casto velky zvukovy rozdiel medzi Agopmi a Mehmetmi pri "rovnakej" serii a rovnakej specifikacii. Ani turk seria neznie tak, aby sa dalo povedat, ze je to v podstate rovnake ;)
Návrat hore
Infear
Usadlík

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 11:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Hybaj napísal:
PST napísal:

Nooo divil by si sa, aky je casto velky zvukovy rozdiel medzi Agopmi a Mehmetmi pri "rovnakej" serii a rovnakej specifikacii. Ani turk seria neznie tak, aby sa dalo povedat, ze je to v podstate rovnake ;)

No dobre ked to nieje rovnaké...ale finálna otázka znie: "ČO JE LEPŠIE?" Agop alebo Mehmet??? Či už zvukovo, výzorovo alebo kvalitatívne...vysvetlí to tu niekto????? icon_neutral.gif
Návrat hore
Hybaj
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 11:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Kvalitativne sa neda povedat o rozdieloch (ok ok.. mehmety mi pridu preciznejsie hammerovane.. cize preciznejsi tvar bez nejakych "bouli", krivych miest, asymetrickosti, prazdnych miest a pod).. zvukovo ano.. mas google pohladaj si (na vela forach sa o tom hovori)... ono je to uz dost unavujuce.. a vobec? preco ta to tak trapi?
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 11:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Infear napísal:
"ČO JE LEPŠIE?" Agop alebo Mehmet??? Či už zvukovo, výzorovo alebo kvalitatívne

čo je lepšie? BMW alebo Mercedes icon_question.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Infear
Usadlík

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 12:57 am    Predmet: MEHMET Odpovedať s citátom

Lebo mám mehmety a neviem čo som vybral dobre. icon_neutral.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 7:20 am    Predmet: Odpovedať s citátom

2infear: Keď si pozriem Tvoje predchádzajúce príspevky v kt. sa rozplývaš nad zvukom tej činely, mám pocit, že si si vybral dobre.. Nieje dôležité, čo kto povie, dôležité je, aby sa ten zvuk páčil Tebe..
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 7:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom

pls neries tu uz cinely ani bicie ak sa ti pacia tak je to ok ak nie potom zacni
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Hybaj
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 8:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Kolko mas rokov Infear?? Nic proti... vsetci sme raz "mali menej rokov", ale vsetci sme tiez aj menej postovali na forum a radsej viac citali, pred tym nez sme sa ozvali.

Infear, jedine co mi pri tvojej osobe zostava, ze aby si s narastajucim vekom vedel vyuzit skusenosti a informacie, ktore ziskavas o bicich. Bohuzial sa zenies do tem, ktorym nerozumies (to s tym porovnanim a custom s tvojim cinelom... tak to bola komplet iracionalita), lebo nemas ziadne vedomosti a este aj komplet negujes ostatnych rady/nazory a aj vyslovene fakty.

Totiz mas taky problem, ze vobec nerozumies, co ti ludia pisu. Fakt dufam. ze mas nejakych 12-15 rokov inak by si mozno sa mal nad sebou zamysliet... ale aj tak.. nech pre teba plati "menej pisat viac citat", lebo ludi to vytaca s niekomu odpisovat, ktory nerozumie ani polopatistickym vysvetleniam a stale dokola si trepe svoje...

heh mas doma malo pozornosti od rodicov, alebo take nieco?
Návrat hore
Infear
Usadlík

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 11:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Hybaj napísal:
Kolko mas rokov Infear?? Nic proti... vsetci sme raz "mali menej rokov", ale vsetci sme tiez aj menej postovali na forum a radsej viac citali, pred tym nez sme sa ozvali.

Infear, jedine co mi pri tvojej osobe zostava, ze aby si s narastajucim vekom vedel vyuzit skusenosti a informacie, ktore ziskavas o bicich. Bohuzial sa zenies do tem, ktorym nerozumies (to s tym porovnanim a custom s tvojim cinelom... tak to bola komplet iracionalita), lebo nemas ziadne vedomosti a este aj komplet negujes ostatnych rady/nazory a aj vyslovene fakty.

Totiz mas taky problem, ze vobec nerozumies, co ti ludia pisu. Fakt dufam. ze mas nejakych 12-15 rokov inak by si mozno sa mal nad sebou zamysliet... ale aj tak.. nech pre teba plati "menej pisat viac citat", lebo ludi to vytaca s niekomu odpisovat, ktory nerozumie ani polopatistickym vysvetleniam a stale dokola si trepe svoje...

heh mas doma malo pozornosti od rodicov, alebo take nieco?

icon_lol.gif Moj problem je v tom, že som vela hral namiesto toho aby som vela čítal a hádzal múdrosti na strany. Tak sa mi zdá, že niekto iní tu nerozumie čo sa tu píše. Ked si žiadam na niečo nejaký názor tak je to OD ĽUDÍ KTORÝ S TÝM MAJÚ VLASTNÉ SKUSENOSTI a nie mudre reči ludí ktorý citujú z recenzíí a iných fór...ala "ja nepoznam...ale brat videl". Jednoducho chcem subjektívny názor. A ked to nedokážeš pochopiť tak bud SILNO čítaj alebo chod rozoberať povahy ludí na iné fórum. Tu sa rozprávame o čineloch...synku... icon_cool.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Činely Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 9 z 12

Prejdi na: