| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2958 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: septembra 3, 2008, 12:28 pm Predmet: |
|
|
| Inak ten vek by zaujimal aj mna... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hybaj Prisťahovalec
Založený: 09 Jún 2008 Príspevky: 68 Bydlisko: Ba
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 11:44 am Predmet: |
|
|
Po tom jeho duchaplnom prispevku mi neostava nic ine, len sa usmievat. Ten clovek si totiz "ští na topánky" v kazduckej vete.
Infear, doporucil by som ti aj to, aby si sa niekedy buducnosti prihlasil na nejake kurzy vyrokovej logiky :)
No ale ja taki ludia patria ku internetovemu folkloru ;) Nightwolf, prajem ti pevne nervy a rychly klik na "lock" jeho tem :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2958 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 2:10 pm Predmet: |
|
|
dik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 465 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 2:16 pm Predmet: |
|
|
mahmety su lepsie agop-y su shity to si chcel pocut?cital som celych 10 stran ale nepochopil som co vlastne chces |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 131 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1600 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: septembra 5, 2008, 2:09 pm Predmet: |
|
|
| to nie je ride, ale crash/ride |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 131 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 465 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: septembra 5, 2008, 2:30 pm Predmet: |
|
|
zbt su shity ani zadarmo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

|
Zaslal: septembra 5, 2008, 3:01 pm Predmet: |
|
|
| Malcolm napísal: | zbt su shity ani zadarmo  |
ok...........diky................ja viem že sa veľa pýtam...ale riadim sa heslom ,,Kdo sa veľa pýta, veľa sa dozvie,,  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Infear Usadlík

Založený: 07 Apr 2008 Príspevky: 115
|
Zaslal: októbra 13, 2008, 3:27 pm Predmet: Istanbul |
|
|
Hej ludia! A viete že...sa Mehmety robia iba sezónne? Bol som s chlapíkom ktorý bol v turecku v tej továrni a že je to tak. Vraj sa robia iba v lete 2 mesiace...narozdiel od Agopu ktorý vyrába plechy celoročne a má viac fabrík po európe...Už iba koli tomu má Mehmet "na vrch"...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1099
|
Zaslal: októbra 13, 2008, 5:22 pm Predmet: Re: Istanbul |
|
|
| Infear napísal: | | ...narozdiel od Agopu ktorý vyrába plechy celoročne a má viac fabrík po európe... |
:D a kdeže konkrétne sú tie fabriky???? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hybaj Prisťahovalec
|
Zaslal: októbra 13, 2008, 5:29 pm Predmet: |
|
|
Fuha to znie ako riadna volovina (mehmet a iba 2 mesiace do roka), uz len napriek tomu, ze viem o min 3 dodavkach za rok pre rakuskeho distributora, tiez su videa ako tour fabriky z dvoch chladno vyzerajucich obdobi (cize ziadne leto) a nikto na cymbalholic.com o tom nikdy nepisal (a odtial bolo uz velmi velmi vela ludi na vylete v turecku s umyslom spravit si tour firiem vyrabajucich cinely). A fabriky Agop po europe?? Prosim???
Jezisikriste Infear, aki ludia na praskoch ti nakecali taketo bohapuste kraviny?? Dufam, ze imaginarni ludia v tvojej hlave, lebo hockto prehlasujuci, ze tam bol a nakeca taketo kraviny si zasluzi riadne koleno medzi nohy, riadny armbar na zemi a potom odvliect vo vreci ako zivu figurinu na box, kopy, takedowns a submissions ku kolegom na Vale-Tudo :P |
|
| Návrat hore |
|
 |
Infear Usadlík

Založený: 07 Apr 2008 Príspevky: 115
|
Zaslal: októbra 14, 2008, 9:31 am Predmet: |
|
|
| Hybaj napísal: | Fuha to znie ako riadna volovina (mehmet a iba 2 mesiace do roka), uz len napriek tomu, ze viem o min 3 dodavkach za rok pre rakuskeho distributora, tiez su videa ako tour fabriky z dvoch chladno vyzerajucich obdobi (cize ziadne leto) a nikto na cymbalholic.com o tom nikdy nepisal (a odtial bolo uz velmi velmi vela ludi na vylete v turecku s umyslom spravit si tour firiem vyrabajucich cinely). A fabriky Agop po europe?? Prosim???
Jezisikriste Infear, aki ludia na praskoch ti nakecali taketo bohapuste kraviny?? Dufam, ze imaginarni ludia v tvojej hlave, lebo hockto prehlasujuci, ze tam bol a nakeca taketo kraviny si zasluzi riadne koleno medzi nohy, riadny armbar na zemi a potom odvliect vo vreci ako zivu figurinu na box, kopy, takedowns a submissions ku kolegom na Vale-Tudo :P |
No jo...ja som iba napísal čo som počul...nenapísal som tam že je to pravidlo...MEHMET nevyrába činely celoročne a to som vedel už predtým...nevedel som len v akom období. O AGOPe viem prd lebo sa neinteresujem do tejto divízie a to či ma fabriky aj v oceanii mam ťažko v riti. Ale kludne ma možeš obohatit o tieto údaje. Rád si vypočujem človeka ktorý je taký expert do Agopu...takže asi tak...a ak sa chceš baviť na tebov avizovanej urovni tak kludne no určite nie v tejto "room"...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1099
|
Zaslal: októbra 14, 2008, 9:38 am Predmet: |
|
|
nuž, stačí si pred tým, než pustím takúto blbosť do éteru, trošičku pobrowsovať po nete a zistiť súvislosti... na to netreba byť Einstein.. a že pozdravujem "chlapíka" ktorý tam bol....
Btw, ja som zasa počul, že zem je placka... Hovoril mi to chlapík, ktorý bol na konci sveta a ďalej to už nešlo....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 186 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: októbra 14, 2008, 11:34 am Predmet: |
|
|
a ja som sem dlho nepisal tak pisem - idem na obed
S5 k teme:
Mam alchemy raw ride 20" a dva traditional crash - su super; nie je o com;
aj tak si myslim ze by si mal kazdy vybrat to co sa mu paci; mam napr aj cinu Zildjian ZBT a mne sa ten zvuk paci; ale mozno ju onedlho vymenim za nejaku Istanbul.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 462 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: októbra 14, 2008, 1:11 pm Predmet: |
|
|
| Tá 20 raw ride, nie je moc hrubá ? Lebo ja mám rock ride a to je už iné maso. |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

|
Zaslal: októbra 14, 2008, 2:04 pm Predmet: |
|
|
| fernetsrumom napísal: | | Tá 20 raw ride, nie je moc hrubá ? Lebo ja mám rock ride a to je už iné maso. |
No je to hrubka mozno viac ako 1mm aj hmotnost je dost velka ale hra fajne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 462 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: októbra 14, 2008, 2:11 pm Predmet: |
|
|
No tak niečo podobné mám aj ja a je kua hlasné. Podlepil si si ju nejako, alebo ti vyhovuje ten dozvuk? Ja som meral dozvuk na tej mojej ride a výsledok bol nejako 1:04 asi.
Naposledy upravil fernetsrumom dňa októbra 14, 2008, 2:22 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

|
Zaslal: októbra 14, 2008, 2:19 pm Predmet: |
|
|
| nie nie nepodlepoval som nic |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hybaj Prisťahovalec
|
Zaslal: októbra 14, 2008, 4:58 pm Predmet: |
|
|
Infear : Cize mam to tak pochopit, ze huraa podme pisat o veciach, ktore nas vobec nezaujimaju a ked si povymyslame kraviny, tak ved vyhovorme sa na to, ze ved nas to nezaujima :)
Mal by si byt hovorca nejakej energetickej firmy (plyn, benzin, ropa), alebo stacilo by aj bratislavskeho dopravneho podniku :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|