Obsah fóra bubenici.com

zildjian verzus istanbul
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Činely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 12:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Inak ten vek by zaujimal aj mna...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Hybaj
Prisťahovalec

Založený: 09 Jún 2008

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 11:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Po tom jeho duchaplnom prispevku mi neostava nic ine, len sa usmievat. Ten clovek si totiz "ští na topánky" v kazduckej vete.

Infear, doporucil by som ti aj to, aby si sa niekedy buducnosti prihlasil na nejake kurzy vyrokovej logiky :)

No ale ja taki ludia patria ku internetovemu folkloru ;) Nightwolf, prajem ti pevne nervy a rychly klik na "lock" jeho tem :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 2:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dik icon_lol.gif
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 2:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mahmety su lepsie agop-y su shity icon_cheesygrin.gif to si chcel pocut?cital som celych 10 stran ale nepochopil som co vlastne chces
Návrat hore
Dänillo
Usadlík

Založený: 05 Feb 2008

PríspevokZaslal: septembra 5, 2008, 1:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

čo hovoríťe na toto
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Zildjian-ZBT18CR&nid=20016&nparams=kod_id;11584 mate tuto ride odskúšanu??
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: septembra 5, 2008, 2:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to nie je ride, ale crash/ride
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Dänillo
Usadlík

PríspevokZaslal: septembra 5, 2008, 2:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

thaj zle som videl........sorry................................a s tímto mate skúsenotí daké? http://www.muziker.sk/default.aspx?Zildjian-ZBT14HH&nid=20016&nparams=kod_id;11573
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: septembra 5, 2008, 2:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zbt su shity ani zadarmo icon_biggrin.gif
Návrat hore
Dänillo
Usadlík

PríspevokZaslal: septembra 5, 2008, 3:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Malcolm napísal:
zbt su shity ani zadarmo icon_biggrin.gif

ok...........diky................ja viem že sa veľa pýtam...ale riadim sa heslom ,,Kdo sa veľa pýta, veľa sa dozvie,, icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Infear
Usadlík

Založený: 07 Apr 2008

PríspevokZaslal: októbra 13, 2008, 3:27 pm    Predmet: Istanbul Odpovedať s citátom

Hej ludia! A viete že...sa Mehmety robia iba sezónne? Bol som s chlapíkom ktorý bol v turecku v tej továrni a že je to tak. Vraj sa robia iba v lete 2 mesiace...narozdiel od Agopu ktorý vyrába plechy celoročne a má viac fabrík po európe...Už iba koli tomu má Mehmet "na vrch"... fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: októbra 13, 2008, 5:22 pm    Predmet: Re: Istanbul Odpovedať s citátom

Infear napísal:
...narozdiel od Agopu ktorý vyrába plechy celoročne a má viac fabrík po európe...

:D a kdeže konkrétne sú tie fabriky????
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Hybaj
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: októbra 13, 2008, 5:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Fuha to znie ako riadna volovina (mehmet a iba 2 mesiace do roka), uz len napriek tomu, ze viem o min 3 dodavkach za rok pre rakuskeho distributora, tiez su videa ako tour fabriky z dvoch chladno vyzerajucich obdobi (cize ziadne leto) a nikto na cymbalholic.com o tom nikdy nepisal (a odtial bolo uz velmi velmi vela ludi na vylete v turecku s umyslom spravit si tour firiem vyrabajucich cinely). A fabriky Agop po europe?? Prosim???

Jezisikriste Infear, aki ludia na praskoch ti nakecali taketo bohapuste kraviny?? Dufam, ze imaginarni ludia v tvojej hlave, lebo hockto prehlasujuci, ze tam bol a nakeca taketo kraviny si zasluzi riadne koleno medzi nohy, riadny armbar na zemi a potom odvliect vo vreci ako zivu figurinu na box, kopy, takedowns a submissions ku kolegom na Vale-Tudo :P
Návrat hore
Infear
Usadlík

Založený: 07 Apr 2008

PríspevokZaslal: októbra 14, 2008, 9:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Hybaj napísal:
Fuha to znie ako riadna volovina (mehmet a iba 2 mesiace do roka), uz len napriek tomu, ze viem o min 3 dodavkach za rok pre rakuskeho distributora, tiez su videa ako tour fabriky z dvoch chladno vyzerajucich obdobi (cize ziadne leto) a nikto na cymbalholic.com o tom nikdy nepisal (a odtial bolo uz velmi velmi vela ludi na vylete v turecku s umyslom spravit si tour firiem vyrabajucich cinely). A fabriky Agop po europe?? Prosim???

Jezisikriste Infear, aki ludia na praskoch ti nakecali taketo bohapuste kraviny?? Dufam, ze imaginarni ludia v tvojej hlave, lebo hockto prehlasujuci, ze tam bol a nakeca taketo kraviny si zasluzi riadne koleno medzi nohy, riadny armbar na zemi a potom odvliect vo vreci ako zivu figurinu na box, kopy, takedowns a submissions ku kolegom na Vale-Tudo :P

No jo...ja som iba napísal čo som počul...nenapísal som tam že je to pravidlo...MEHMET nevyrába činely celoročne a to som vedel už predtým...nevedel som len v akom období. O AGOPe viem prd lebo sa neinteresujem do tejto divízie a to či ma fabriky aj v oceanii mam ťažko v riti. Ale kludne ma možeš obohatit o tieto údaje. Rád si vypočujem človeka ktorý je taký expert do Agopu...takže asi tak...a ak sa chceš baviť na tebov avizovanej urovni tak kludne no určite nie v tejto "room"... icon_cool.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: októbra 14, 2008, 9:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom

nuž, stačí si pred tým, než pustím takúto blbosť do éteru, trošičku pobrowsovať po nete a zistiť súvislosti... na to netreba byť Einstein.. a že pozdravujem "chlapíka" ktorý tam bol....
Btw, ja som zasa počul, že zem je placka... Hovoril mi to chlapík, ktorý bol na konci sveta a ďalej to už nešlo.... icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: októbra 14, 2008, 11:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom

a ja som sem dlho nepisal tak pisem - idem na obed icon_confused.gif

S5 k teme:
Mam alchemy raw ride 20" a dva traditional crash - su super; nie je o com;

aj tak si myslim ze by si mal kazdy vybrat to co sa mu paci; mam napr aj cinu Zildjian ZBT a mne sa ten zvuk paci; ale mozno ju onedlho vymenim za nejaku Istanbul. icon_cool.gif
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: októbra 14, 2008, 1:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tá 20 raw ride, nie je moc hrubá ? Lebo ja mám rock ride a to je už iné maso.
Návrat hore
larzzzz
Usadlík

PríspevokZaslal: októbra 14, 2008, 2:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

fernetsrumom napísal:
Tá 20 raw ride, nie je moc hrubá ? Lebo ja mám rock ride a to je už iné maso.

No je to hrubka mozno viac ako 1mm aj hmotnost je dost velka icon_cool.gif ale hra fajne icon_mrgreen.gif
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: októbra 14, 2008, 2:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No tak niečo podobné mám aj ja a je kua hlasné. Podlepil si si ju nejako, alebo ti vyhovuje ten dozvuk? Ja som meral dozvuk na tej mojej ride a výsledok bol nejako 1:04 asi.

Naposledy upravil fernetsrumom dňa októbra 14, 2008, 2:22 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
larzzzz
Usadlík

PríspevokZaslal: októbra 14, 2008, 2:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nie nie nepodlepoval som nic
Návrat hore
Hybaj
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: októbra 14, 2008, 4:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Infear : Cize mam to tak pochopit, ze huraa podme pisat o veciach, ktore nas vobec nezaujimaju a ked si povymyslame kraviny, tak ved vyhovorme sa na to, ze ved nas to nezaujima :)

Mal by si byt hovorca nejakej energetickej firmy (plyn, benzin, ropa), alebo stacilo by aj bratislavskeho dopravneho podniku :)
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Činely Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 10 z 12

Prejdi na: