| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1099
|
Zaslal: februára 3, 2008, 10:05 pm Predmet: |
|
|
Za málo! ;)
@ K Zildjian: neexistuje triedenie na "lepší a horší".. Ak sa Ti nejaký typ (zvuk) páči, zbytočne Ti budem tvrdiť, že je zlý.. Sám tvrdíš, že Ti znie ako "maslo".. :D Tak ho kúp (samozrejme ber do úvahy, že pokiaľ to bude iný kus ako ten kt. si skúšal, môže hrať trošku inak, pretože je to hand made a v tom prípade nenájdeš 2 identicky znejúce kusy), pretože spľňa Tvoje subjektívne kritéria o dokonalom zvuku. A o to ide predovšetkým.. ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 654 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: februára 3, 2008, 10:10 pm Predmet: |
|
|
| mas pravdu...ja budem brat to iste co som aj odskusal....ale mna zaujima tvoj subjektivny nazor neboj natom nic nezmenis ci ho zoberiem a ci nie:Dtak daj nieco:Dprosim:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: februára 3, 2008, 10:32 pm Predmet: |
|
|
:D pekný činel... To, čo som počul vo Frankfurte bolo fajn a ak by som bol "voľný", vedel by som si ho predstaviť vo svojom setupe.. V tejto triede sa ani nijak inak hodnotiť nedá..
Ak mám byť úprimný, nepovažujem sa za dobrého recenzenta činel, pretože tento typ zvuku patrí u mňa k "štandardu" a preto ma nijak zvlášť neprekvapuje. (ja viem, som zhýčkaný :D ) Podobné nájdeš totiž aj u iných výrobcov.. Viac ma zaujímajú činely, kt. hrajú "inak" ako štandard (ktorý je samozrejme potrebné rovnako vlastniť) a dokážu moje staré, zhýčkané uši zaujať niečim "novým". :D Tvoje nadšenie ale absolútne chápem, viem aké to je "zmeniť triedu činel na ktoré hrám.." :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

|
Zaslal: februára 3, 2008, 10:42 pm Predmet: |
|
|
| tak to nechapes :D pretoze je prechadzam od solarom ku K od zildjianu:D a to je uz taky rozdiel ze neviem ci mi nepride zle :D vlastne dobre:D ja som toho nazoru ze ked uz nieco budem menit tak uz poriadne a nie kupovat kazdeho pol roka nieco ine o trochu lepsie nema to zmysel radsej pockat a uz kupit nieco co fakt nieco vydrzi...:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: februára 3, 2008, 10:48 pm Predmet: |
|
|
| Tvoj postoj mi je sympatický.. :D A neboj, tiež som prechádzal z Amati hh + ride, Paiste "color sound" ride, crash a china na Sabian AAX, HHX crashe a ride a Zildjian K hh.. ;) :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

|
Zaslal: februára 3, 2008, 11:03 pm Predmet: |
|
|
| no tak teras idem kupit ten crash a na konci leta pôjdem bud do rakuska kupit zildjiany ride a hh asi ties nejake K, alebo do ciech istanbul ale viac sa priklanam ku druhej moznosti a to hlavne z hladiska financii , pristupu ale aj kôli tomu ze u istanbulu najdem podobne ak nie tie iste zvuky ako u zildjianu...a budem mat na dlhy cas pokoj:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

|
Zaslal: februára 9, 2008, 3:19 pm Predmet: |
|
|
| tak vcera som sa stal stastnym majitelom K custom sesion crash 18...som z neho nadseny... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 276 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: februára 9, 2008, 10:27 pm Predmet: |
|
|
gratulujem :)
inak ja som presiel z paiste pst3 crash na A custom crash a bolo to kupovanie naslepo lebo bola za mega dobru cenu...co tym chcem povedat...ked prechadzas z cinelov ako pst3, solar, planet Z a samozrejme amati na high end serie hociktorej znacky tak si myslim ze ked si aspon priblizne vyberies zvuk tak budes maximalne spokojny :) nie ze by som nepovazoval metodu vyberania uchom za poooodstatne lepsiu, ale pri takychto skokoch... |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 141 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: februára 10, 2008, 1:44 pm Predmet: |
|
|
| Ja som štastny majitel Istanbulov Mehmet, a Pasha.. Hi-hat ma neuveriteľny zvuk, stala 7apol litra, crashky .. no nemam slov. a planujem kupit chinu 18 Turk, mam ju odskušanu, je preužasna, len šetrim prave.... no a osobne ti odporučam aby si sa nesral do čiech ale stači ti skočit do Mada Music, v žiline alebo v košiciach.... ja som kupoval v žiline,: perfektný prístup, som tam prišiel, povedal som čo chcem.. a povedal mi tam, že nemaju toho moc na predajni, ale že mi objedna čo chcem.. tak som išiel domov, došiel mi mail s katalogom.. tam som si vybral naslepo a podla ceny činely, ktore mi objednal, potom som tam došiel všetky vyskušal a víťazné kusy som si kúpil.. ozaj perfektný prístup v tej žiline a som max. spokojný.. Pačia sa mi viac ako Zil. K, ale to je subj. nazor.. a su omnoho lacnejšie.. a predovšetkym boli moj sen :D takže nebolo o čom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
helmet Šialenec

Založený: 12 Sep 2006 Príspevky: 264 Bydlisko: Skalica, Bratislava
|
Zaslal: februára 11, 2008, 12:34 pm Predmet: |
|
|
| weckluf napísal: | | tak vcera som sa stal stastnym majitelom K custom sesion crash 18...som z neho nadseny... |
Vitaj do rodiny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

|
Zaslal: februára 11, 2008, 4:56 pm Predmet: |
|
|
| vdaka:D...este hit hat a ride treba vymenit:D....a mam taku otazku co poviete na A custom splashe , skusal som hrat na dusanovej 6-ke a velmi sa mi paci ale rozmyslam nad 8 a natej som este nehral co vy nanu??:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

|
Zaslal: februára 12, 2008, 12:55 am Predmet: |
|
|
| weckluf napísal: | | vdaka:D...este hit hat a ride treba vymenit:D....a mam taku otazku co poviete na A custom splashe , skusal som hrat na dusanovej 6-ke a velmi sa mi paci ale rozmyslam nad 8 a natej som este nehral co vy nanu??:D |
no tak podla mna by si mal splashky kupovat lacnejšie (ja som si kupil harpoon) treba ich vyberat podla zvuku.. ide o to, že splashku rozjeb..eš.. či je draha a kvalitna, alebo je lacnejšia.. halvne aby mala zvuk.. aj tak ju budeš po dvoch rokoch menit... moje splashky harpoon stali 720 a 500sk maju super zvuk pre mna.. a nič im nechyba.... ked som videl tie ceny na istanbuloch že 2600sk a podobne, mal som dost :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: februára 12, 2008, 1:21 am Predmet: |
|
|
| 2PST: to je veľmi relatívne. Mal som 8" A custom splash kt. vydržal 3 mesiace, druhý 5 rokov (denného hrania).. 6" A custom vydržal 5 rokov, 12" Sabian HHX kt. má po mne dodnes kamoš, má 15 rokov.. Moje 6" a 8" traditional Agopy mám 2. rok, držia bez problémov a to ich nijak nešetrím..Okrem toho, splash za 500korún nebude nikdy hrať ako "ozajstný".. Výdrž je v podstate lotéria.. Záleží na kuse, spôsobe hrania, paličkách, kvalite stojanu, spôsobe zaobchádzania a obale v kt. to prepravuješ.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
helmet Šialenec

|
Zaslal: februára 12, 2008, 11:51 am Predmet: |
|
|
| Presne tak, splashe su loteria, radsej setri na poriadnu hihatku a ride. |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

|
Zaslal: februára 12, 2008, 5:31 pm Predmet: |
|
|
| podla mna je to len v tom ako nan hras ....ja si myslim ze ho nerozj...m za 3 mesiace , ku cinelom som dost setrny... |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

|
Zaslal: februára 13, 2008, 1:29 am Predmet: |
|
|
| 2EF: jasne, verim ..určite maš skusenosti.... ja som si nechal poradit od predavača.. a celkom mi to prave vtedy vyhovovalo, vzhladom na financie... ale ja som vyberal tie splashky hlavne podla zvuku... a neviem prečo by lacnejšia splash nemala zniet ako ozajstna.. boli tam aj drahšie a nevymenil by som to za tie čo som zobral... to maš ako s paiste 2002 a a nejakou PST5.. ked hraš metal, tak si myslim že 2002 sa tam nehodi, nech je kvalitna a nech stoji sebeviac... |
|
| Návrat hore |
|
 |
helmet Šialenec

|
Zaslal: februára 13, 2008, 1:22 pm Predmet: |
|
|
weckluf: Urcite to nie je len v tom ako nan hras, aj ked aj to zohrava obrovsku ulohu. Uz som to pisal asi 20x, ale odisiel mi po 2 rokoch Istanbul Mehmet Splash 10" (3.600,- Sk), proste vada materialu a mam aj K Splash 12" a ten drzi...
PST: 2002 sa do metalu nehodi? Beriem to ako vtip dna  |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 887 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 13, 2008, 3:20 pm Predmet: drums undeground |
|
|
| vyskúšal som Istanbul ride, a skorej znelo ako china nie ako ride a na koniec ešte aj praskol bol ako s papiera radšej sa pôjdem do Istanbulu pozrieť ako použivať ich |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 678
|
Zaslal: februára 13, 2008, 3:36 pm Predmet: Re: drums undeground |
|
|
| animal666palermo napísal: | | vyskúšal som Istanbul ride, a skorej znelo ako china nie ako ride a na koniec ešte aj praskol bol ako s papiera radšej sa pôjdem do Istanbulu pozrieť ako použivať ich | Praskol ????, tak mu asi nieco bolo..., no Istanbuly zneju tak "spinavo" spinavsie ako napr Saby, ale prave preto su vynimocnejsie /niekto to moze brat ako minus..., proti g. ziaden d. )))/ ale v podstate sa v tom da najst dalsia dimenzia ich muzikalnosti... |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

|
Zaslal: februára 13, 2008, 6:02 pm Predmet: |
|
|
2helmet:
neber to ako vtip roka... ale ja som hraval rychlejši metal, do ktoreho by som potreboval skor fast činely nie 2002ky ktore rok doznievaju.. uznaj že maju sustain ako hovado... a ked hraš niečo ako dagoba alebo slipknot, tak ti tam ta crashka proste tak dlho doznievat nemože lebo je z toho bordel.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|