| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| skusali ste niekedy? |
| yeah |
|
50% |
[ 15 ] |
| nie |
|
50% |
[ 15 ] |
|
| Celkom hlasov : 30 |
|
| Autor |
Správa |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2684 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: júna 10, 2008, 8:53 pm Predmet: |
|
|
Kategória thin,mediu,rock (a krížence) majú charakterizovať správanie a zvuk činelu.
Ťažko môžem ale zaradiť niečo, čo sa nevlezie do kritérií |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Šialenec

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 302 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: júna 10, 2008, 9:10 pm Predmet: |
|
|
takze zrejme medium...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
javoxy Usadlík
Založený: 27 Feb 2008 Príspevky: 109 Bydlisko: Dolný Kubín
|
Zaslal: júna 10, 2008, 10:16 pm Predmet: |
|
|
| fernetsrumom - bude to medium...ale na 101tky by som sa vykaslal a aj na 201tky - tie mam, ale coraz viac s nimi nie som spokojny, hlavne hiHAT ma uplne nastvala, ale nejdem to tu rozoberat, kazdopadne ich cim skor vymenim...nie su to velmi muzikalne cinely a tie 101tky uz duplom nie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 652
|
Zaslal: júna 11, 2008, 7:53 am Predmet: |
|
|
| javoxy napísal: | | fernetsrumom - bude to medium...ale na 101tky by som sa vykaslal a aj na 201tky - tie mam, ale coraz viac s nimi nie som spokojny, hlavne hiHAT ma uplne nastvala, ale nejdem to tu rozoberat, kazdopadne ich cim skor vymenim...nie su to velmi muzikalne cinely a tie 101tky uz duplom nie... | go Anatolian"! )) v podstate za smieeeeeeeesne peniaze profesionalne cinely a minule som sa dopocul od mojho kolegu, ze reklamacie prasknutych kusov riesia tak, ze nahradia novym kusom...,snazia sa spravit si dobre meno... pochopitelne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 162 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: júna 11, 2008, 9:07 am Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | javoxy napísal: | | fernetsrumom - bude to medium...ale na 101tky by som sa vykaslal a aj na 201tky - tie mam, ale coraz viac s nimi nie som spokojny, hlavne hiHAT ma uplne nastvala, ale nejdem to tu rozoberat, kazdopadne ich cim skor vymenim...nie su to velmi muzikalne cinely a tie 101tky uz duplom nie... | go Anatolian"! )) v podstate za smieeeeeeeesne peniaze profesionalne cinely a minule som sa dopocul od mojho kolegu, ze reklamacie prasknutych kusov riesia tak, ze nahradia novym kusom...,snazia sa spravit si dobre meno... pochopitelne. |
jj...presne tak to robia...ziadne cakanie na vybavenie reklamacie...skratka z ruky do ruky novy kus a basta...a tak by to malo byt aj inde...tymto si anatolian u mna dost prilepsil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2684 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: júna 11, 2008, 11:09 am Predmet: |
|
|
A preto idem do anatolianu. Spolu so satanom ULTIMATE rulez  |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

|
Zaslal: júna 11, 2008, 11:22 am Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | A preto idem do anatolianu. Spolu so satanom ULTIMATE rulez  |
jo presne tak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
javoxy Usadlík
Založený: 27 Feb 2008 Príspevky: 109 Bydlisko: Dolný Kubín
|
Zaslal: júna 11, 2008, 11:23 am Predmet: |
|
|
| len skoda, ze sa nedaju na ich stranke vypocut zvukove nahravky ich cinelov, lebo potrebujem si pred tym urobit zhruba nejaku predstavu ako hraju, ci sa mi bude ten zvuk pacit a ak hej, tak ktora rada...nerad by som kupoval bez toho, aby som vobec ten cinel pocul... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 689 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: júna 11, 2008, 11:27 am Predmet: |
|
|
| a to teda do dvoch rokov po kupe ked praskne, tak vymenia? ci ako to je s tou zarukou? |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

|
Zaslal: júna 11, 2008, 12:06 pm Predmet: |
|
|
| Brndo napísal: | | a to teda do dvoch rokov po kupe ked praskne, tak vymenia? ci ako to je s tou zarukou? |
jj...presne tak...vymenia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Šialenec

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 302 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: júna 11, 2008, 4:48 pm Predmet: |
|
|
| javoxy napísal: | | fernetsrumom - bude to medium...ale na 101tky by som sa vykaslal a aj na 201tky - tie mam, ale coraz viac s nimi nie som spokojny, hlavne hiHAT ma uplne nastvala, ale nejdem to tu rozoberat, kazdopadne ich cim skor vymenim...nie su to velmi muzikalne cinely a tie 101tky uz duplom nie... |
ved na 101 som sa vykaslal, preto ich teraz predavam... a co sa tyka anatolianu, tiez by ma zaujmali tie zvukove ukazky.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: júna 11, 2008, 5:49 pm Predmet: |
|
|
| VED si PUSTITEEEE video M. Vajgla na Youtube... cez normalne sluchadla... , hra len na Anatoliany... ,mate aspon akuuu takuuu predstavu.... , ale su handmade... takze plati co aj pri ostatnych... , vsetky su unikatne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: júna 11, 2008, 5:51 pm Predmet: |
|
|
| satano napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | A preto idem do anatolianu. Spolu so satanom ULTIMATE rulez  |
jo presne tak  | Ach metlač"!! )) ja zostavam s Istanbul a Zildjian celkom spolu hraju... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|