| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| skusali ste niekedy? |
| yeah |
|
51% |
[ 15 ] |
| nie |
|
48% |
[ 14 ] |
|
| Celkom hlasov : 29 |
|
| Autor |
Správa |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 566
|
Zaslal: januára 27, 2008, 11:59 am Predmet: Overview_Paiste 101 |
|
|
Minule som hral na seriu tychto zaciatocnickych cinelov a rozhodol som sa sem tuto sadu opisat a predbehnut tym dobu , keby sa nejaky nadejny bubenik o tieto cinely uchadzal.... PAISTE 101 BRASS...mosadzne cinely ako najnizsia rada firmy Paiste ponukaju standardne rozmery v sete: 14 hihat, 16 crash a 20 Ride.
14 hi hat: Hra z celeho setu najschopnejsie, hajtka splna svoju funkciu -cinelu na ucenie- i ked ma kratky doznev pri Semi-open pozicii a celkovo posobi makkostou materialu jej zvuk sa da.
16 crash: Zaujimavy cinel...velmi kratky dozvuk, velmi kratky, tiez posobi velmi krehko , je makky a znie skor ako fast crash-alebo fakt velky splash so zvlastnym zvukom. Cinely boli uplne nove , takze viem si predstavit , ze pri najmensom znecisteni sa zacnu este viac zatlmovat...takze lestidlo by mali balit ako sucast setu.
20 ride: opat plati to iste co u predoslich dvoch-kratky dozvuk, makkost...ale na rozdiel od crashu, podobne ako hihat - je tento cinel vhodny na ucenie./to lestidlo by ale ani v tomto pripade nebolo na skodu/
____sumarizejsn" Paiste 101 brass 14 hh a 20 ride su, v mojich ociach, vyrobene na ucenie a cvicenie...16 crash je vhodny ako efekt/alebo by bol keby mal pekny zvuk/ , ale pri kupe tejto sady by som ho zamenil aspon za Paiste 201 Bronze co dava aspon aku taku zaruku dlhsieho doznievania....................piste vlastne nazory na tuto sadu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2491 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: januára 27, 2008, 12:10 pm Predmet: |
|
|
mal som 16" crash. Zvuk odpovedá tvojmu popisu. Nebolo to zlé a vtedy mi vyhovovala jeho "tichosť"
Neskôr som kupoval hajtku a rozhodoval som sa medzi 101 a magic bronze. Magic mala oveľa lepší zvuk a tak paiste zostala v obchode.
Ride som neskúšal. Hajtka sa mi nepáčila ale ten crash je bol použitelný |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1063 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: januára 27, 2008, 2:13 pm Predmet: |
|
|
| ake cinely by ste mi doporucili cca do 6000,- ? oplati sa kupovat tieto paisty, alebo mam popozerat po niecom inom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: januára 27, 2008, 8:55 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | ake cinely by ste mi doporucili cca do 6000,- ? oplati sa kupovat tieto paisty, alebo mam popozerat po niecom inom? | ....,hmm ako som napisal... , preto som to tam vlastne pisal...)) ak si uplny zaciatocnika chces sa na ne ucit su vhodne... ,/pre mna-az na crash/ ,ale na koncert by som to osobne netahal ani do kulturaku..velmi kratky doznev na tvojom mieste by som si za 6000- ak to ma byt niekolko cinelov , nie iba jeden- pozrel ponuku napr. v bazar muziker... jeden clovek tam predaval Hihat 14 vrch A cust. spodok Sab. B8 za smiesnych 1500 sk... a zostane ti este 4500 ak spravne pocitam... ,ked vychytas nejake dalsie ponuky... ,mozes dospiet k slusnym cinelom.
Naposledy upravil MrMetronome dňa januára 27, 2008, 9:59 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 286
|
Zaslal: januára 27, 2008, 9:47 pm Predmet: |
|
|
| tuto radu by som urcite nekupoval je to ulplne zbytocne mam 201 hajtku a da sa podla mna za tu cenu 2800sk je to urcite to najdostupnejsie je dost hlasne a po case aj pekne syci mozno este magic ale tie som neskusal 101 mame aj u nas v zuske a tiez grc .......moj nazor....NEKUPOVAT |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: januára 27, 2008, 11:57 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | ake cinely by ste mi doporucili cca do 6000,- ? oplati sa kupovat tieto paisty, alebo mam popozerat po niecom inom? |
Zajdi na bazos.cz a borec tqam predáva sadu B8 pro za 5000 kč |
|
| Návrat hore |
|
 |
chladnepivko Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008 Príspevky: 52 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: januára 28, 2008, 12:01 pm Predmet: |
|
|
no, je to grc, tato rada. ktozvie preco ju mam doma
ale nasetrim na na nieco lepsie casom..
na druhej strane na cvicenia uplne postacujuce.
kvalita podla mna obstojna, horsie su po zvukovej stranke. a co by clovek vsak chcel za tu cenu, vsakze. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: januára 28, 2008, 11:01 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Foo Fighter napísal: | | ake cinely by ste mi doporucili cca do 6000,- ? oplati sa kupovat tieto paisty, alebo mam popozerat po niecom inom? |
no pozeral som na to..moc skusenosti s tym nemam, tak sa opytam rovno..su to dobre cinely? :) inac maju chybicku krasy - maju nejake cierne flaky, ale to by som prekúsol :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: januára 28, 2008, 11:05 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | Foo Fighter napísal: | | ake cinely by ste mi doporucili cca do 6000,- ? oplati sa kupovat tieto paisty, alebo mam popozerat po niecom inom? |
no pozeral som na to..moc skusenosti s tym nemam, tak sa opytam rovno..su to dobre cinely? :) inac maju chybicku krasy - maju nejake cierne flaky, ale to by som prekúsol :) | ....,B8 Sabian su rozhodne lepsie cinely ako Paiste 101 v kazdom smere...,napriklad bubenik z the Bridge - momentalne uz the Bridgeheads, Miso, pouziva 14 hh a 20 Ride uplne na vsetko - nahravanie , live , skusanie ma ich vhodne skombinovane s K Thin crashou a hraju... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: januára 29, 2008, 6:11 pm Predmet: |
|
|
| cize asi patria k tomu najlepsiemu co mozem za taku cenu kupit, ze? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: januára 29, 2008, 8:05 pm Predmet: |
|
|
| No tak sada B8 pro za 5000 Kč je bezkonkurenčne najlepšia kúpa akú môžeš v danej cenovej hladine urobiť |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: januára 31, 2008, 9:42 pm Predmet: |
|
|
| no vyzera to nadejne, este sa pokusam typka presvedcit nech to da za 5000,- Sk lebo to je asi najviac co som schopny dat momentalne dokopy, ked bude suhlasit tak ich beriem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Čečy Usadlík

Založený: 07 Aug 2007 Príspevky: 109 Bydlisko: Košeca
|
Zaslal: februára 3, 2008, 1:17 am Predmet: |
|
|
| Hrávam na 101 na hi hat a na 14 a 16 crash je fakt pravda že crash by som si asi nikdy nekupil. ale na začiatok to stači.. doma mam 201 a su o dost lepšie |
|
| Návrat hore |
|
 |
mattusko Prieskumník
Založený: 27 Dec 2007 Príspevky: 9 Bydlisko: Hlohovec
|
Zaslal: marca 3, 2008, 5:51 pm Predmet: |
|
|
| mam 101 crash 14 no ja nevim mne znie docela dobre no asi je to tym ze som absolutny zaciatocnik a neviem tak rozoznat zvuk ako ostrielany bicman...ako mam rozlisit kvalitu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
|
Zaslal: marca 3, 2008, 8:38 pm Predmet: |
|
|
| zistis casom ono to pride ako bude cas ubiehat a ty budes stale skusenejsi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: marca 3, 2008, 10:09 pm Predmet: |
|
|
| Nj, jedného dňa ťa niekto pustí k bicm kde budú povesené napr. paiste 2002 alebo vysoká rada zildjianu a ty zistíš aký je rozdiel medzi plechom a činelom |
|
| Návrat hore |
|
 |
HeartagraM Prisťahovalec
Založený: 12 Jan 2008 Príspevky: 52 Bydlisko: zvolen
|
Zaslal: marca 4, 2008, 8:10 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Nj, jedného dňa ťa niekto pustí k bicm kde budú povesené napr. paiste 2002 alebo vysoká rada zildjianu a ty zistíš aký je rozdiel medzi plechom a činelom |
no ten rozdiel by som rada zistila aj ja, pretoze tiez mam tuto sadu a podla mna su to dobre cinely, hlavne hajtka, ma super zvuk podla mna :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: marca 4, 2008, 11:28 pm Predmet: |
|
|
| HeartagraM napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | Nj, jedného dňa ťa niekto pustí k bicm kde budú povesené napr. paiste 2002 alebo vysoká rada zildjianu a ty zistíš aký je rozdiel medzi plechom a činelom |
no ten rozdiel by som rada zistila aj ja, pretoze tiez mam tuto sadu a podla mna su to dobre cinely, hlavne hajtka, ma super zvuk podla mna :) | ... ,podla mna super zvuk ma hajtka Avedis Newbeat...,aalebo Sabian AA stage/fusion, alebo Anatolian Traditional...ci Istanbul Traditional....skus si zahrat na jednej z nich a rozdiel garantovane pocitis... ak nie to uz je vazny problem co sa tyka citlivosti ruk na material a usi na zvuk. ...urcite na zaciatku ako je tazke pocuvat skladbu a pocut v nej jednotlive tomy, je aj tazke usudit ktory cinel je dobry a ktory je lepsi... ,to pride casom ucho hluchne , ale sofistikuje...))__potom uznas , ze sada ktoru teraz mas a vyhovuje ti , ti mohla vyhovovat jedine na zaciatok kariery...) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
|
Zaslal: marca 4, 2008, 11:38 pm Predmet: |
|
|
| no ten rozdiel by som rada zistila aj ja, pretoze tiez mam tuto sadu a podla mna su to dobre cinely, hlavne hajtka, ma super zvuk podla mna :)[/quote] ....heh dobry vtip |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: marca 5, 2008, 2:49 am Predmet: |
|
|
Mal som hajtku paiste 101 postavenú vedla Magic bronze a dva údery na každú mi dali jasne vedieť ktorá je lepšia.
To HeartagraM: Ničoho sa neboj, skutočne to časom príde samo |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|