| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1204 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: marca 7, 2008, 8:06 pm Predmet: |
|
|
ja ti neviem ale mne su pieskove blany na tomoch nejake nesympaticke.. radsej clear a asi teda pinstripe
preco nie na kopak powerstroke? |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 829
|
Zaslal: marca 7, 2008, 8:34 pm Predmet: |
|
|
| 2FF: Je to samozrejme Tvoja vec, ale pinstripe by som nedával. Skús EC2 od Evansu, je to "otvorenejšia" alternatíva, niečo medzi emperor a pin.. Ak máš rád "spodkový" zvuk, nebudeš ľutovať. Vyššia cena sa Ti vráti v podobe dlhšej výdrže, lepšej laditeľnosti a lepšieho zvuku v porovnaní s pinstripe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: marca 7, 2008, 9:56 pm Predmet: |
|
|
| o kolko su drahsie nez pinstripe, pripadne emperor? kazda koruna dobra pre mna |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: marca 7, 2008, 10:34 pm Predmet: |
|
|
..To si už hádam vygúgliš.. ;) :)
..btw, Sonor zdvihol ceny.. dobrá správa je, že rady Force ostávajú v podstate bez zmeny.. viac v cenníkoch na www.sonor.de |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 628 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: marca 8, 2008, 12:07 am Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | ja ti neviem ale mne su pieskove blany na tomoch nejake nesympaticke.. radsej clear a asi teda pinstripe
preco nie na kopak powerstroke? |
ja sa ti do toho as tak nevyznam...ja ti môzem povedat iba co sa mne paci na mojich 1007-ičkách ...radsej pocuvaj EF on us ma co to viac potukane:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: marca 28, 2008, 9:27 pm Predmet: |
|
|
| weckluf co si nacpal do kopaku aby mal pekny zvuk?:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

|
Zaslal: marca 29, 2008, 1:54 am Predmet: |
|
|
| :D..neviem ani co tam je ...nejake deky a vseliake handry..a to mas jedno co tam nacpes...ja tam mam asi 15 cm vrstvu handier a este mam aj tlmenie na evans emad a celkom hra ten kopak no len ho treba este rozohrat ma len par mesiacov este sa rozoznieva...a musim sa po dlhom case pohrat z ladenim a poskusat , us som davno neskusal co sa da s neho vsetko vytiahnut :D...natlac tam co len chces(samozrejme v norme , handry a tak:D..) a potom nan us len hraj nech sa rozrezonuje .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: marca 29, 2008, 11:36 pm Predmet: |
|
|
no ja prave nechcem aby rezonoval (len trosku), lebo on rezonuje dost, ale nepaci sa mi moc ten zvuk (ked hram s kapelou tak v pohode, ale sam o sebe nic moc)
mam tam powerstroke 3
btw menil si aj rezonancne blany? |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: marca 30, 2008, 3:41 pm Predmet: |
|
|
| weckluf napísal: | | :D..neviem ani co tam je ...nejake deky a vseliake handry..a to mas jedno co tam nacpes...ja tam mam asi 15 cm vrstvu handier a este mam aj tlmenie na evans emad a celkom hra ten kopak no len ho treba este rozohrat ma len par mesiacov este sa rozoznieva...a musim sa po dlhom case pohrat z ladenim a poskusat , us som davno neskusal co sa da s neho vsetko vytiahnut :D...natlac tam co len chces(samozrejme v norme , handry a tak:D..) a potom nan us len hraj nech sa rozrezonuje .... |
... nič proti vkusu, len drobná otázočka: ako môže kopák rezonovať s 15cm vrstvou handier vo vnútri?? To mi zvukovo veľmi pripomína časy, keď som ako dieťa používal kartónovú krabicu od TV miesto kopáku.. Na "štandardné" tlmenie postačuje veľký uterák poskladaný tak, aby sa mierne dotýkal hracej a rezonančnej blany.. Ak tam narvete handry "po okraj", je jedno na čo hráte.. Všetko bude mať rovnaký, krabicoidný zvuk... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: marca 30, 2008, 5:33 pm Predmet: |
|
|
btw u 1007 je snare dreveny, nie plechovy..
mali sme trochu problemy ho naladit, lebo stale trochu preznieval, tak sme to nechali tak, dosiel som na druhy den, trochu som ho dotiahol a hral v pohode:D a najlahsie sa ladi jednoznacne 10" tom
2EF: zistil si co je to ten basswood?:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

|
Zaslal: marca 30, 2008, 5:59 pm Predmet: |
|
|
EF: tak tych 15 cm som troska prehnal ... som to dnes pozrel a neni to as 15 cm ...mam to tak rovnomerne rozmiestnene na spodku kopaku a handry sa dotykaju hracej aj rezonancnej blyny...myslel som si ze tam mam toho viac ...naposledy som narabal z tlmenim ked som menil blanu na kopaku a to bolo niekedy pred vianocamy...
FF:rezonancku som menil len na snare...mam tam hazy 300... |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 767 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: marca 30, 2008, 6:37 pm Predmet: demod |
|
|
| fúha ten z desmodu sa ale poriadne obložil eq2,hm to už hej to je borec,to takéto kapely dostavajú bicie sponzorsky??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: marca 30, 2008, 9:52 pm Predmet: |
|
|
| weckluf napísal: | EF: tak tych 15 cm som troska prehnal ... som to dnes pozrel a neni to as 15 cm ...mam to tak rovnomerne rozmiestnene na spodku kopaku a handry sa dotykaju hracej aj rezonancnej blyny...myslel som si ze tam mam toho viac ...naposledy som narabal z tlmenim ked som menil blanu na kopaku a to bolo niekedy pred vianocamy...
FF:rezonancku som menil len na snare...mam tam hazy 300... |
no..tak uvazujem ze aj ja tam hodim nejaku inu rezonancku nez prevoznu, stale sa mi na 100% nepaci zvuk rytmicaku |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: marca 31, 2008, 9:00 am Predmet: |
|
|
| 2FF: Basswood je v tomto pripade lipa... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jansk Nováčik
Založený: 31 Mar 2008 Príspevky: 27
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 9:52 pm Predmet: sonor force 3003 |
|
|
| ahojte takze chcem aby ste sa vyjadrili k tymto bubnom ... nebudem pisat kolkot to stalo penazi pretoze asi som za to dal moc zbytocne no ale stalo sa a zajtra ich uz budem mat hadam doma zatial mam len nejake foto bv albume fotene webkamerou takze nizka kvalita tak sa pozrite a napiste vase nazory popripade ci s nimi mate nejake skusenosti alebo tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 10:31 pm Predmet: |
|
|
| 3003 to je javor, cakal by som od nich vysoku kvalitu |
|
| Návrat hore |
|
 |
jansk Nováčik
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 11:13 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | 3003 to je javor, cakal by som od nich vysoku kvalitu |
no dufam musim este zohnat k tomu kotol pretoze tam zial nieje ale aspon ze su tam 3 prechody a este vhodne doplnit cinelmi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 862 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 8:46 am Predmet: |
|
|
| 3003 hraju pekne. Trosku tvrde na moj vkus, ale tomy a kotol davaju velmi dobry ton. Kopak ma grady. Velmi dobry. Nepacil sa mi rytmicak. Citil som z neho malo tela a reakcia na strunik nebola celkom ta prava. Zdal sa mi presumeny na ukor farby a plnosti zvuku. Ked bol v Ba Joe Zawinul prvykrat, jeho bubenik hral na 3003kach pozicanych z MADY a no problem. Tiez som hral jeden koncert na tych istych, odtial moje dojmy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jansk Nováčik
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 5:07 pm Predmet: hehehe |
|
|
| ako tak pozeram na foto mam naopak tie nozicky na kopaku tak si ich musim prehodit . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pajas Prieskumník

Založený: 10 Feb 2008 Príspevky: 24 Bydlisko: Choceň/CZ
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 8:16 pm Predmet: |
|
|
3003 jsou z lipového dřeva a poslední vrstva je javor
to jen pro informaci  |