Obsah fóra bubenici.com
Sonor club
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: marca 7, 2008, 8:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja ti neviem ale mne su pieskove blany na tomoch nejake nesympaticke.. radsej clear a asi teda pinstripe
preco nie na kopak powerstroke?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: marca 7, 2008, 8:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2FF: Je to samozrejme Tvoja vec, ale pinstripe by som nedával. Skús EC2 od Evansu, je to "otvorenejšia" alternatíva, niečo medzi emperor a pin.. Ak máš rád "spodkový" zvuk, nebudeš ľutovať. Vyššia cena sa Ti vráti v podobe dlhšej výdrže, lepšej laditeľnosti a lepšieho zvuku v porovnaní s pinstripe.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: marca 7, 2008, 9:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

o kolko su drahsie nez pinstripe, pripadne emperor? kazda koruna dobra pre mna
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: marca 7, 2008, 10:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

..To si už hádam vygúgliš.. ;) :)

..btw, Sonor zdvihol ceny.. dobrá správa je, že rady Force ostávajú v podstate bez zmeny.. viac v cenníkoch na www.sonor.de
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: marca 8, 2008, 12:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
ja ti neviem ale mne su pieskove blany na tomoch nejake nesympaticke.. radsej clear a asi teda pinstripe
preco nie na kopak powerstroke?

ja sa ti do toho as tak nevyznam...ja ti môzem povedat iba co sa mne paci na mojich 1007-ičkách ...radsej pocuvaj EF on us ma co to viac potukane:D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: marca 28, 2008, 9:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

weckluf co si nacpal do kopaku aby mal pekny zvuk?:D
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: marca 29, 2008, 1:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom

:D..neviem ani co tam je ...nejake deky a vseliake handry..a to mas jedno co tam nacpes...ja tam mam asi 15 cm vrstvu handier a este mam aj tlmenie na evans emad a celkom hra ten kopak no len ho treba este rozohrat ma len par mesiacov este sa rozoznieva...a musim sa po dlhom case pohrat z ladenim a poskusat , us som davno neskusal co sa da s neho vsetko vytiahnut :D...natlac tam co len chces(samozrejme v norme , handry a tak:D..) a potom nan us len hraj nech sa rozrezonuje ....
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: marca 29, 2008, 11:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja prave nechcem aby rezonoval (len trosku), lebo on rezonuje dost, ale nepaci sa mi moc ten zvuk (ked hram s kapelou tak v pohode, ale sam o sebe nic moc)
mam tam powerstroke 3
btw menil si aj rezonancne blany?
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 3:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
:D..neviem ani co tam je ...nejake deky a vseliake handry..a to mas jedno co tam nacpes...ja tam mam asi 15 cm vrstvu handier a este mam aj tlmenie na evans emad a celkom hra ten kopak no len ho treba este rozohrat ma len par mesiacov este sa rozoznieva...a musim sa po dlhom case pohrat z ladenim a poskusat , us som davno neskusal co sa da s neho vsetko vytiahnut :D...natlac tam co len chces(samozrejme v norme , handry a tak:D..) a potom nan us len hraj nech sa rozrezonuje ....

... nič proti vkusu, len drobná otázočka: ako môže kopák rezonovať s 15cm vrstvou handier vo vnútri?? To mi zvukovo veľmi pripomína časy, keď som ako dieťa používal kartónovú krabicu od TV miesto kopáku.. Na "štandardné" tlmenie postačuje veľký uterák poskladaný tak, aby sa mierne dotýkal hracej a rezonančnej blany.. Ak tam narvete handry "po okraj", je jedno na čo hráte.. Všetko bude mať rovnaký, krabicoidný zvuk...
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 5:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

btw u 1007 je snare dreveny, nie plechovy..
mali sme trochu problemy ho naladit, lebo stale trochu preznieval, tak sme to nechali tak, dosiel som na druhy den, trochu som ho dotiahol a hral v pohode:D a najlahsie sa ladi jednoznacne 10" tom
2EF: zistil si co je to ten basswood?:D
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 5:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF: tak tych 15 cm som troska prehnal ... som to dnes pozrel a neni to as 15 cm ...mam to tak rovnomerne rozmiestnene na spodku kopaku a handry sa dotykaju hracej aj rezonancnej blyny...myslel som si ze tam mam toho viac ...naposledy som narabal z tlmenim ked som menil blanu na kopaku a to bolo niekedy pred vianocamy...
FF:rezonancku som menil len na snare...mam tam hazy 300...
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 6:37 pm    Predmet: demod Odpovedať s citátom

fúha ten z desmodu sa ale poriadne obložil eq2,hm to už hej to je borec,to takéto kapely dostavajú bicie sponzorsky???
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 9:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
EF: tak tych 15 cm som troska prehnal ... som to dnes pozrel a neni to as 15 cm ...mam to tak rovnomerne rozmiestnene na spodku kopaku a handry sa dotykaju hracej aj rezonancnej blyny...myslel som si ze tam mam toho viac ...naposledy som narabal z tlmenim ked som menil blanu na kopaku a to bolo niekedy pred vianocamy...
FF:rezonancku som menil len na snare...mam tam hazy 300...

no..tak uvazujem ze aj ja tam hodim nejaku inu rezonancku nez prevoznu, stale sa mi na 100% nepaci zvuk rytmicaku
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: marca 31, 2008, 9:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom

2FF: Basswood je v tomto pripade lipa...
Návrat hore
jansk
Nováčik

Založený: 31 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 9:52 pm    Predmet: sonor force 3003 Odpovedať s citátom

ahojte takze chcem aby ste sa vyjadrili k tymto bubnom ... nebudem pisat kolkot to stalo penazi pretoze asi som za to dal moc zbytocne no ale stalo sa a zajtra ich uz budem mat hadam doma zatial mam len nejake foto bv albume fotene webkamerou takze nizka kvalita tak sa pozrite a napiste vase nazory popripade ci s nimi mate nejake skusenosti alebo tak
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 10:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

3003 to je javor, cakal by som od nich vysoku kvalitu
Návrat hore
jansk
Nováčik

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 11:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
3003 to je javor, cakal by som od nich vysoku kvalitu

no dufam musim este zohnat k tomu kotol pretoze tam zial nieje ale aspon ze su tam 3 prechody a este vhodne doplnit cinelmi.
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 8:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom

3003 hraju pekne. Trosku tvrde na moj vkus, ale tomy a kotol davaju velmi dobry ton. Kopak ma grady. Velmi dobry. Nepacil sa mi rytmicak. Citil som z neho malo tela a reakcia na strunik nebola celkom ta prava. Zdal sa mi presumeny na ukor farby a plnosti zvuku. Ked bol v Ba Joe Zawinul prvykrat, jeho bubenik hral na 3003kach pozicanych z MADY a no problem. Tiez som hral jeden koncert na tych istych, odtial moje dojmy.
Návrat hore
jansk
Nováčik

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 5:07 pm    Predmet: hehehe Odpovedať s citátom

ako tak pozeram na foto mam naopak tie nozicky na kopaku tak si ich musim prehodit .
Návrat hore
Pajas
Prieskumník

Založený: 10 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 8:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

3003 jsou z lipového dřeva a poslední vrstva je javor icon_idea.gif
to jen pro informaci fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 6 z 10

Prejdi na: