Obsah fóra bubenici.com

Sonor club
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 9:22 am    Predmet: Re: len tak Odpovedať s citátom

Super PimP napísal:
ci pana ja tu citam len samu chvalu na Sonory, este som sice nemal tu moznost hrat na nejakych bicich znacky sonor, ja som hral na znackach Tama, Pearl, samozrejme neboli moje, jedny sonory som skusil neviem koho boli mal to typek v skusobni mojho kamosa a chcel som to skusit, a nezdali sa mi byt dobre tak som si povedal mozno preto ze to su tam smiesne blany a preto ze ten dotycny sa o ne nevedel ani postarat zjavne,, ale tiez by som chcel vlastnit Sonory, alebo DWcka, ale tie su drahe, sonor si myslim ze za cenu aku za bicie pyta je velmi dobra kvalita, a ked kukam ako to tu vsetko vychvalujete tak som si isty ze tie bicie budu pre mna dobra volba, a este sa chcem spytat , viem ze to je asi malo podstatne ale ja hram metal bude to tomu zvuku nejak velmi vadit? alebo je to blbost co si myslim, lebo metalisti maju vsetci tamy a pearly, ale mne sa tie bicie zvukovo nepacia, neviem preco nerezu mi, neni to blbe mat v metale bicie znacky sonor? nezalezi na znacke? :)

...jardo, thomas haake alebo derek roddy su taki metalisti, ze sa tebe o tom ani nesniva icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 2:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

sonoristi citali ste to perlaci o nas pisu ze sme jehovisti :D no ale to uz zase odkial pokial icon_evil.gif icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 3:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
zdravím aj ja som sonorista:D...sonor je podla mna najmuzikalnejsia znacka bicich na svete...us ostanem asi len pri nich :D
AHOJ WECKFUL ))), nevycapuj chujoviny do yamahy ! ) ___Y A M A H A club...
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 3:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

caw pohoda to bola len sranda:D
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 5:51 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

ale no tak bratia sonoristi,všetci hráme na to iste tak isto to vyzerá len to ma iní názov,možná ešte rozmer farbu a zvuk
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 11:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som drzitelom bicix sonor 1005 maximalna spokojnost :) ... zboznujem tu znacku a nexystam sa od nej oddlucit :)
Návrat hore
Super PimP
Nováčik

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 1, 2008, 1:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ahojte. S kamosom som sa bavil ci sa oplati kupit sonor bicie a povedal ze nie, lebo sonor bicie kupim vyssiu radu za velke peniaze a za take iste peniaze by som mohol kupit Yamaha bicie ale vyssiu radu, ze sa mi cenovo oplati radsej yamaha, ako sonor, on vraj hral na nizkej rade sonor a hovoril ze to bolo hrozne, no ta jak teraz :P ?
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

PríspevokZaslal: februára 1, 2008, 4:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

vec nazoru :) ja zase nemam rad tamu, :) ... ono je to podla mna jedno ked uz mas velke peniaze kupis si dobru radu, :) a co take znacky ako spaun, alebo orange county, tamburo :)
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 1, 2008, 8:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Super PimP napísal:
Ahojte. S kamosom som sa bavil ci sa oplati kupit sonor bicie a povedal ze nie, lebo sonor bicie kupim vyssiu radu za velke peniaze a za take iste peniaze by som mohol kupit Yamaha bicie ale vyssiu radu, ze sa mi cenovo oplati radsej yamaha, ako sonor, on vraj hral na nizkej rade sonor a hovoril ze to bolo hrozne, no ta jak teraz :P ?

Jak teraz? Kúp si Yamahu. Ani si nepozri a neporovnaj cenníky, ani nechoď po obchodoch a koncertoch, aby si si náhodu nevvytvoril vlastný názor. A už vôbec nekupuj to, čo sa páči Tebe, daj iba na názor kamaráta.. pretože podľa toho čo tvrdí, sa fakt vyzná.. :D :D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 1, 2008, 9:41 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

Super PimP napísal:
no a máš aj to čo si nechcel,neser emila ,radšej sa obrat niekde v yamaha klube toto je sonor club,lebo aj ja mám dojem s tvojej otázky že sa prikláňaš k yahahe a nie k sonoru,dá sa povedať že si ich tak troška svojou otázkou urazil,nonono
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: februára 1, 2008, 10:16 pm    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
Super PimP napísal:
no a máš aj to čo si nechcel,neser emila ,radšej sa obrat niekde v yamaha klube toto je sonor club,lebo aj ja mám dojem s tvojej otázky že sa prikláňaš k yahahe a nie k sonoru,dá sa povedať že si ich tak troška svojou otázkou urazil,nonono
____tu MrMetronome - riaditel yamaha clubu )) ...,yamaha club ti poradi iba tolko, ze vyskusaj!, porovnaj! rovna sa zitis...))
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 1, 2008, 10:31 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

wow riaditeľ,hm postupuješ!!!
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 2:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Vôbec som sa nenasral, ani neurazil.. Čo má ale človek odpovedať na takúto otázku? Pokiaľ niekto nieje schopný dať na vlastný pocit a sedliacky rozum, je všetko zbytočné.. Ak si z mojej odpovede odfiltrujete zápory, je to univerzálna rada pre každého.. Dúfam, že to aspoň niekto pochopil.. ;)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Agogo

Založený: 02 Feb 2008

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 1:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:
Som velmi stastnym majitelom rytmicaku Sonor S classix 14x5 a som velmi spokojny. Zvuk je mimoriadne mohutny, plny, farebny, citlivo reaguje, da sa naladit na 1000000 sposobov a vzdy hra dobre. Konecne som mal posledne dni moznost vytiahnut ho zo svojej zvukovo izolovanej "suchej" skusobne do vacsich miestnosti a dokonca do velkeho kostola a som z neho strasne nadseny. Bola to vyborna kupa co sa pomeru cena vykon tyka. Este som majitelom slapky p 433. Sluzi mi ako rezervna. Trochu ma potrapila, prasknuta pruzina den pred koncertom, pokazeny zavit den pred inym koncertom, uzil som si, ale po oprave ide vsetko ok. Chod ma uspokojivy.

Este dodam, ze vacsinou ked hram niekde kde nemam vlastne bicie, maju sonory. Vedia preco. Ked sa opytam ake su k dispozicii bicie a povedia sonor, ani ma nezaujima aka je to rada, mam istotu ze sa nemusim o zvuk bat. Posledne 2 koncerty som hral na Sonor force 507 s totalne vytrieskanymi prevoznymi blanami. Ked som do nich udrel prvykrat, nechcel som uverit ze na tom mam hrat a ze to bude mozne naladit. Poriadne som blany natiahol, dal trochu izolacky na strategicke miesta a mal som normalne dobry zvuk. Vobec som nemal dovod na akukolvek nespokojnost. Hral som dokonca na nenazvucenych a v klube som dostal pochvalu za vyborny zvuk, pytali sa ma, ze co ma vysli tie bubny. icon_biggrin.gif samozrejme rytmicak bol moj.

Mal si moznost hrat na S classix? sade? mam zaaaujem o tuuto radu....a hladaaam info......
Návrat hore
Agogo

Založený: 02 Feb 2008

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 1:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Zdravim...chcel som sa optat.......hrali ste niekdo na sonor S classix? ....alebo maaate nejaku...skuuusenost?

edit Sehnsucht: Prosím, nepísať 2 príspevky za sebou, na to je možnosť edit.
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 5:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Hral som na S Classix na veľtrhu v Prahe.. Výborné brezové bubny, skrátené tomy dobre podporujú plný teplý charakter a atak už aj tak dosť "agresívneho", ale plného a farebného zvuku. BD (22) krásne tlačí, nemá síce tak extrémne výrazné spodky ako Delite, to je ale spôsobené charakterom materiálu. Snare hrá už po vytiahnutí zo škatule a výborne reaguje na strunník. Má fajnový suchý charakter, so svetlými alikvótami. Veľmi univerzálny kus. Vypracovanie je na úrovni Delite (výroba v Nemecku, identický HW, technológia T.A.R, tune safe atď..), jediné čo ma neoslovilo, sú povrchové úpravy (okrem Ebony).
Techn. dáta:
Brezové bubny, tomy a snare 9 vrstiev (5mm), Bass drum 12 vrstiev (6mm), 45stup. hrany.

Blany:
BD Powerstroke 3, reso: powerstroke 3 coated, snare: ambass, reso: ambas snare
tomy: ambass clear

Rozmery:
BD: 18x16, 20x17,5, 22x17,5, 24x17,5

SD: 12x5, 13x5, 14x5 (s možnosťou Die cast hoops),
14x5 oceľ s DC hoops
14x5 medený s DC hoops

tomy: 8x7, 10x8, 12x9, 13x9, 14x11, 16x13
floor toms: 14x14, 16x16, 18x16

Shell sets:
Studio1: bd 20, 14x5sd, tt10, 12, ft 14
Stage 1: 22, sd 14, tt 12, 13, ft 16
Stage 2: 22, sd 14, tt 10, 12, 14
Stage 3: 22, sd 14, tt 10, 12, ft 16
Rock set: 24, sd 14, tt 12, 14, ft 16

Naposledy upravil EF dňa februára 3, 2008, 4:18 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Super PimP
Nováčik

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 9:30 pm    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

jeeeeej chlapci nieze ma zjete. ja som to nemyslel ze mam rad yamahy. ja sa len pytam aj vas na nazor, a neni to o tom ze si nerobim vlastny nazor o bicich ale ked neco kupujem tak chcem vediet co nato hovoria ostatni, kedze som na Sonoroch nehral. a nedavam len na nazor kamarata preto sa pytam aj vas, a ja mam snare SONOR a som s nim spokojny. ja nechcem kupit yamahy ale len vas nazor na tie dve znacky,a to ze sme v sonor miestnosti neznamena snad ze teraz musim len vychvalovat sonory, ci hej? chcem vediet viac o tej znacke skor nez to kupim, kedze to nemam kde vyskusat lebo nikto z mojich znamych to nema :(((

edit Sehnsucht: ostatny>ostatni
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 9:48 pm    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

Super PimP napísal:
..ja sa len pytam aj vas na nazor, e neni to otom ze si nerobim valstny nazor o bicich ale ked neco kupujem tak chcem vediet co naot hovoria ostatni, kedze somna SOnoroch nehral,, ]

.. Na to, čo hovoria ostatní sa môžeš vykašlať.. Dôležité je to, čo sa páči Tebe.. Chce to pochodiť obchody, koncerty a urobiť obraz..
p.s: prosba: nešlo by písať zrozumiteľnejšie (prehádzané písmená v slovách a pod..) ? ;) Vďaka!
Návrat hore
mischo4077
Šialenec

PríspevokZaslal: februára 3, 2008, 4:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Super PimP napísal:

ja som to napriklad pocul naopak :D
Návrat hore
Super PimP
Nováčik

PríspevokZaslal: februára 4, 2008, 12:40 am    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

to EF : jaaaaaaj sorry ja sa budem snazit ale ja mam taku vadu ze vzdy vsetko skomolim :P ,, uz som dostal aj taky titul ze PIMP prvy zjety patron preklepov a gramatiky :D hehe,, no sak pri najhorsom si zvyknete :D, ok dik za radu, s bicimi ;)
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 14

Prejdi na: