Obsah fóra bubenici.com

Sonor club
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
jansk
Nováčik

Založený: 31 Mar 2008

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 5:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Pretože máš pravdepodobne starší typ ráfu (btw, je drevený?). Je to bežná vec, na hliníkove ráfy s prelismi to rovnako nedáš na doraz. Holt, máš moderný pedál na "nemoderných" bubnoch.. :) Ideálne je kúpiť 600series, príp. Giant Step s Docking Station, kt. je napevno uchytený k ráfu.. (600 singel stojí okolo 5.500tis.) Je to zatiaľ najpohodlnejší, najrýchlejší a najčistejší systěm kt. som zažil..

EF ano raf je dreveny a dnes som sa s tym pohral a nastavil som aj tie shifty na tych kardanoch ci co to je a uz je to super lebo predtym som na to zabudol a nastavoval som len struny a nikdy som nedosiahol to aby sa ta slapka spravala tak ako moja predchodzia jednoducha slapka sonor no teraz uz je to super a ako si mi poradil mierne som aj naklonil kopak... dufam ze to tie nohy udrzia a nezlomia sa (hadam by sa nemali).... no kopak mam 22 a musel som to spravit tak ze teda mi udieraju beatre trosku viac nahor ale nakolko si mi pisal ze to neni ziadny problem tak som to tak urobil lebo ked ich dam presne na stred tak zo spodku mi prilis trcia tie tycky a lava mi udiera ako som spominal do tej spevnovacej kovovej casti v tvare hokejky.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 6:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Super! Čo by ma "trošku" zaujímalo, je ten problém s narážaním beatrových tyčiek do výstuže. Nieje mi celkom jasné, ako je to možné. Chápal by som ešte mierny "ošuch" tyčky o blanu pri pozícii "na stred" u 20" kopáku (podobne to mám aj ja, preto mám beatre cca 1cm nad geometrickým stredom, navyše, ako Giant Step, tak 600series nemajú uchytenie/umiestnenie beatrov na ose v strede, ale trošku vpravo).. Musel by som to vidieť "v akcii", riešenie určite existuje.. V každom prípade by som pílku volil ako posledné riešenie..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
jansk
Nováčik

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 6:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Super! Čo by ma "trošku" zaujímalo, je ten problém s narážaním beatrových tyčiek do výstuže. Nieje mi celkom jasné, ako je to možné. Chápal by som ešte mierny "ošuch" tyčky o blanu pri pozícii "na stred" u 20" kopáku (podobne to mám aj ja, preto mám beatre cca 1cm nad geometrickým stredom, navyše, ako Giant Step, tak 600series nemajú uchytenie/umiestnenie beatrov na ose v strede, ale trošku vpravo).. Musel by som to vidieť "v akcii", riešenie určite existuje.. V každom prípade by som pílku volil ako posledné riešenie..

skusim ti to teda este raz vysvetlit na tejto dvojslapke ktoru mam sonor 472 je na pravej slapke v lavom vynkli taka vystuz na inych dvojslapkach som to zatial nevidel. ked nastavim beatre aby udierali presne nastred co sa tyka vysky kopaku tak zo spodku tie tycky moc vytrcaju co u pravej tycky neni iadny problem ale u lavej uz ano pretoze ked na nu slapnem a beater je oprety o blanu kopaku tak spodna cast tej tycky udiera prave do tej vystuze ... neviem uz ako by som to ale urcite to nechcem pilit no ale inak sa to asi vyriesit neda a podla mna keby sa ta slapka dala nasunut uplne na 100% na rafik tak by sa to nedotykalo pretoze by slapka udierala mozno presne pod 90 stupnopvym uhlom... este tu prikladam raz tu fotku ..... ta cervena ciara dole je predlzenie tej tycky imaginarne ...
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 6:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

presne to som si myslel ze sa deje. No nemoze sa stat nic horsie nez ze skratis tycku beateru
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jansk
Nováčik

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 6:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
presne to som si myslel ze sa deje. No nemoze sa stat nic horsie nez ze skratis tycku beateru

nightwolf ako by si to riesil ty??? ja to nechcem pilit pretoze potom by uz bol problem aj s pripadnou reklamaciou co dufam ze nebudem musiet vyuzit ale nikdy nevies... asi to neham tak nech to udiera trosku vyssie ... ozaj preco si myslis ze nemoze byt nic horsie nez skratit tycku??
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 6:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Odpilit len kusok z tycky beateru aby do tej vystuhy uz nebuchal....beater nie je problem kupit ak by si nahodov zas raz potreboval dlhy. Nebude to nijaky zasah do pedalu takze o zaruku neprides....maximalne si budes musiet kupit novy beater
Návrat hore
jansk
Nováčik

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 7:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

porozmyslam este a mozno zajtra teda kusok odpilim z tej tycky
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 7:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Už som to pochopil... určite to je spôsobené nemožnosťou zasunutia pedálu "na doraz".. Beater takto udiera pod väčším uhlom a preto tyčka naráža na výstuhu... jasnééé!! icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
jansk
Nováčik

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 7:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Už som to pochopil... určite to je spôsobené nemožnosťou zasunutia pedálu "na doraz".. Beater takto udiera pod väčším uhlom a preto tyčka naráža na výstuhu... jasnééé!! icon_cheesygrin.gif

no tak vidis xaxa. ja si myslim ze ked trochu odrezem tak by som tomu nemal ublizit .... len ma trapi tato vec tym ze ten beater musi urazit dlhsiu drahu ci tym neprichadzam o lepsi pocit z hry... ... a este to naklonenie kopaku -- udrzia to tie nohy teda?
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 7:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Na to sú urobené... Prečo by nemali???
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 8:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ospravedlnujem sa mam takyto isty problem s dvojslapkou taye mne lavy beater ani nedosiel k blane a pilit sa mi zda tochu drastike neviem co s tym mam robit skusal som naklenie kopaku rozne uhly slapky ale stale nic icon_frown.gif mate s tym niekto sksenosti? icon_question.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 9:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ak je to rovnaky problem ako tu riesime tak by som jednoznacne odrezal kusok tycky beatera...
Návrat hore
jansk
Nováčik

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 9:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

malcolm ja asi zoberem zajtra z toho nejake 2 cm ... co uz musime si to prisposobit ako sa da... mna len trosku zaraza ze ta dvojslapka sonor neni kompatibilna da sa povedat s bubnami sonor kedze ju nemozem dostatocne nasunut na ten raf ale verim ze ked si to dobre ponastavujem tak sa mi bude dobre hrat

Naposledy upravil jansk dňa septembra 10, 2008, 11:47 am, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 10:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

trepi ma ci nebude mat lavy beater dlhsiu trasu k blane ako pravy icon_question.gif
Návrat hore
jansk
Nováčik

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 10:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Malcolm napísal:
trepi ma ci nebude mat lavy beater dlhsiu trasu k blane ako pravy icon_question.gif

ak mas ten isty probelm co ja tak ako chces mat lavy tak tak si potom nastav aj pravy predsa
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: septembra 9, 2008, 10:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

lol... malcolm, stacilo sa pol sekundy logicky zamysliet... icon_lol.gif
Návrat hore
jansk
Nováčik

PríspevokZaslal: septembra 10, 2008, 9:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak som teda dnes vecer pilil nasadil som to nastavil a je to v poriadku a myslim ze odpilit kus z tej tycky bolo najlepsie riesenie... ale aj tak to nemam presne na stred lebo prava mi zase trochu spodkom suchala o blanu tak to mam este kusok nad presnym stredom
Návrat hore
DeFeKt
Nováčik

Založený: 06 Apr 2008

PríspevokZaslal: septembra 15, 2008, 8:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

idem kupovat nove bicie, lebo na moje stare sunky sa uz nemozem divat... predbezne som sa rozhodol pre Sonory 1007... hram uz styri roky a myslim ze toto je optimalna volba... nejaku dobu by som sice musel hrat s prevozkami, ale myslim ze zavazny problem to nieje + cinely si asi zostavim z PST5 a neskor, teda ak zase nasporim si preblanim bubny a bude to fajn... da sa?
Návrat hore
Qu!r!@5h
Usadlík

Založený: 18 Nov 2006

PríspevokZaslal: septembra 15, 2008, 8:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ak ti to takto vyhovuje, nevidim ziaden problem. Vsetko je to len o tom, ako sa to tebe paci.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
DeFeKt
Nováčik

Založený: 06 Apr 2008

PríspevokZaslal: septembra 16, 2008, 6:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ano, celkom sa mi to paci ale ide aj o cenu icon_idea.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 11 z 14

Prejdi na: