Obsah fóra bubenici.com

Sonor club
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: januára 27, 2008, 6:16 pm    Predmet: Sonor club Odpovedať s citátom

Tak.. Pripomienky, postrehy, kritika, pochvaly, otázky a odpovede.. Bez ohľadu na typ, model a rok výroby.. Sem s tým.. ;)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 27, 2008, 6:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zdravím aj ja som sonorista:D...sonor je podla mna najmuzikalnejsia znacka bicich na svete...us ostanem asi len pri nich :D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: januára 27, 2008, 7:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

som majitelom sibenice sonor (neviem akej rady,1800,- jedna z lacnejsich)ale nemozem sa stazovat.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 28, 2008, 1:49 am    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

to naj je od sonoru pre mňa sonor designer,škoda ten názov to vystihoval do bodky.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
helmet
Usadlík

Založený: 12 Sep 2006

PríspevokZaslal: januára 28, 2008, 11:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Mam 2 rytmicaky od Sonoru - Force 2000 14x6.5 (topol) a Designer (skandinavska breza) 14x5 a maximalna spokojnost.
Len ten Force uz bude potrebovat generalku (zabrusenie hran, novy strunik a mozno aj nove musle ak zozeniem).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
sals
Prisťahovalec

Založený: 13 Nov 2007

PríspevokZaslal: januára 28, 2008, 12:39 pm    Predmet: sonor Odpovedať s citátom

aj podla mna je najuzastnejsia znackaa SONOR a tiez som vyznavac sonor :D:D:D :p

sonor to je nemeckaa kvalita dokonca sa chystam ist aj do sonor muzea v nemecku :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Sehnsucht
Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 28, 2008, 5:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Také existuje? Kde to je?
Návrat hore
sals
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: januára 28, 2008, 6:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

neviem kde to presne je iba viem ze to je v nemecku a moj ujo tam uz boll tak sa tam s nim chystam ist tiez :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 28, 2008, 9:30 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

mňa celkom zaujíma na čom pracoval sonor cez 2 svetovú vojnu,bola zastavená výroba alebo sa pridal k zbrojnému priemyslu?
Návrat hore
Super PimP
Nováčik

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 28, 2008, 10:18 pm    Predmet: Sonor Odpovedať s citátom

Ahojte, takze ja mam sonor Snare drum a stojan na snare, a so snare drum-om som spokojny ja mam 2005 plech , 14x5.5, podla mna to je pecka, mam na tom blany Evans-st.dry, a rezonancna je Evans- zabudol som typ ale je tam cislo 300 :P, a som spokojny dokopy to je pecka , so stojanom niesom az taky spokojny,, je pravda ze neni to vysoka rada ale neviem dat snare do vodorovnej polohy, ked ho kus otocim na osi,, neviem preco ale ked sa s tym pohram tak to ide :Pheh
Návrat hore
sals
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: januára 28, 2008, 11:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jamam tez ten stojan sonor :p
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: januára 29, 2008, 10:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Som velmi stastnym majitelom rytmicaku Sonor S classix 14x5 a som velmi spokojny. Zvuk je mimoriadne mohutny, plny, farebny, citlivo reaguje, da sa naladit na 1000000 sposobov a vzdy hra dobre. Konecne som mal posledne dni moznost vytiahnut ho zo svojej zvukovo izolovanej "suchej" skusobne do vacsich miestnosti a dokonca do velkeho kostola a som z neho strasne nadseny. Bola to vyborna kupa co sa pomeru cena vykon tyka. Este som majitelom slapky p 433. Sluzi mi ako rezervna. Trochu ma potrapila, prasknuta pruzina den pred koncertom, pokazeny zavit den pred inym koncertom, uzil som si, ale po oprave ide vsetko ok. Chod ma uspokojivy.

Este dodam, ze vacsinou ked hram niekde kde nemam vlastne bicie, maju sonory. Vedia preco. Ked sa opytam ake su k dispozicii bicie a povedia sonor, ani ma nezaujima aka je to rada, mam istotu ze sa nemusim o zvuk bat. Posledne 2 koncerty som hral na Sonor force 507 s totalne vytrieskanymi prevoznymi blanami. Ked som do nich udrel prvykrat, nechcel som uverit ze na tom mam hrat a ze to bude mozne naladit. Poriadne som blany natiahol, dal trochu izolacky na strategicke miesta a mal som normalne dobry zvuk. Vobec som nemal dovod na akukolvek nespokojnost. Hral som dokonca na nenazvucenych a v klube som dostal pochvalu za vyborny zvuk, pytali sa ma, ze co ma vysli tie bubny. icon_biggrin.gif samozrejme rytmicak bol moj.
Návrat hore
zarny1
Usadlík

Založený: 05 Máj 2007

PríspevokZaslal: januára 29, 2008, 11:35 am    Predmet: sonorista Odpovedať s citátom

Ja som tiez stastnym vlastnikom bicich sonor, ako bolo povedane, asi najlepsia znacka, skusal som plno bicich, pearly-export, ludwigy, aj tama, ale sonor sa mi celkovo pacia viac aj vzhladom aj zvukovymi vlastnostami
Návrat hore
Super PimP
Nováčik

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 29, 2008, 11:20 pm    Predmet: len tak Odpovedať s citátom

ci pana ja tu citam len samu chvalu na Sonory, este som sice nemal tu moznost hrat na nejakych bicich znacky sonor, ja som hral na znackach Tama, Pearl, samozrejme neboli moje, jedny sonory som skusil neviem koho boli mal to typek v skusobni mojho kamosa a chcel som to skusit, a nezdali sa mi byt dobre tak som si povedal mozno preto ze to su tam smiesne blany a preto ze ten dotycny sa o ne nevedel ani postarat zjavne,, ale tiez by som chcel vlastnit Sonory, alebo DWcka, ale tie su drahe, sonor si myslim ze za cenu aku za bicie pyta je velmi dobra kvalita, a ked kukam ako to tu vsetko vychvalujete tak som si isty ze tie bicie budu pre mna dobra volba, a este sa chcem spytat , viem ze to je asi malo podstatne ale ja hram metal bude to tomu zvuku nejak velmi vadit? alebo je to blbost co si myslim, lebo metalisti maju vsetci tamy a pearly, ale mne sa tie bicie zvukovo nepacia, neviem preco nerezu mi, neni to blbe mat v metale bicie znacky sonor? nezalezi na znacke? :)
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 29, 2008, 11:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
edit: už som to prekvapenie "rozchodil".. Ak máš nejaké pochybnosti o vhodnosti značky do "tvrdšej" hudby, klikni na www.myspace.com/sonorusa

//edit mysho: úprava smajlov
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: januára 30, 2008, 7:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
edit: už som to prekvapenie "rozchodil".. Ak máš nejaké pochybnosti o vhodnosti značky do "tvrdšej" hudby, klikni na www.myspace.com/sonorusa

ahojte sonoraci... ,tu zly yamaha-gretscho-ludwigac, len mam otazku na emílka: aká je URL na tvoj myspace ?? ,neviem si to nájsť...

//edit mysho: uprav to na čitateľnejšiu a zrozumiteľnejšiu podobu
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: januára 30, 2008, 7:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
EF napísal:

ahojte sonoraci... ,tu zly yamaha-gretscho-ludwigac, len mam otazku na emílka----jaka je URL na tvoj myspace ?? ,neviem si to najst...

dolu pod každým jeho príspevkom máš Profile, PM a vedľa máš WWW, stačí kliknúť:)
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 30, 2008, 9:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

http://www.youtube.com/watch?v=xT6SuIrqmxo

//edit mysho: pripíš nejaký text, nedávaj len odkaz
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: januára 30, 2008, 10:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Sehnsucht napísal:
Také existuje? Kde to je?

podla toho videa si myslim ze to je v sidle sonoru, ktore sice neviem kde je ale da sa to lahko zistit si myslim
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 12:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Pre bližšie info o firme stačí kliknúť (neuveriteľné! :) ) na www.sonor.com
p.s: je to ale bohužiaĺ len v nemeckej a anglinckej verzii.. :)
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 8

Prejdi na: